Bar II [združeni temi]

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 07. Okt. 2006 21:10

ja faaaak, a lh tkole nardijo no... ok, sj v redu, če so veseli za žigata pa use, sam da pa petro čist odjebejo, pa sam adijo ane :runterdrueck:
mislm, tud ona je sam človk s čustvi... žiga mi je pa tok odvratn, da joj :box:
pa upam, da gre katja čimprej vn, k je ne morm več gledat spljoh :?
Uporabniški avatar
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 6. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a tiasha » 07. Okt. 2006 21:14

Očitno smo si kr na jasnem vsi, da je treba tole Katjo čim prej vn zabrisat ... fak men je bejba tok antipatična da kr adijo.

Emil pa Bojana sta mi edina tko na mestu pa Gašper je še dost skuliran ...
ostali pa ... ma ne vem, un vojaček je tut poln sam sebe :D Tale Jernej mi je tut mal sumljiv, Špela je pa itak - ma nou koment sploh :roll:
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Uporabniški avatar
*Sparks*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a *Sparks* » 07. Okt. 2006 21:14

Men je pa Katja čist pijana zgledala dons :D. Ženska je kr ene prbijala no! :lol:
Drgač so pa teli ostali barovci kr eno alianso ustvarl - mi smo najjači, mi smo bratje in sestre, mi smo skupi najbolši in ga bomo skupi zažural in se imel oh in sploh krasno. Upam da si usi skupi nabavjo eno bajto nek in se vseh enajst not presel pa nej tm živijo svojo pravljico hepili ever eftr. :roll: Usaj tak filing sm jst dubla!
QIQI
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a QIQI » 07. Okt. 2006 21:18

tale bar letos je en giant freak show. Še pri tistih, pri katerih sem mel malo upanja, da so normalni, so me danes vsi po vrsti razočaral. :eek:

kako da fak pa lahko ostanejo grožnje s smrtjo neprikazane, nesankcionirane in celo podprte, mi pa še vedno ni jasn... :nein:
Zadnjič spremenil QIQI, dne 07. Okt. 2006 21:19, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 07. Okt. 2006 21:18

ma ja no, res pretiravajo... me prou zanima, kolk se bodo pol družl, k bodo vn pršl... ta tedn so mel za krivca petro, koga bodo mel nasledn tedn?
pa ja, očitno se vsi strinjamo, da je treba katjo čimprej vn zabrisat, k je grooooozna... jz se kr naježm, k jo vidm, kua šele, da bi jo slišala... "ja, bom neki v štajerščini povedala" in pol je neki rekla, pa pojma nimam, kaj je povedala.... jao, da tak folk obstaja :roll:
Uporabniški avatar
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a tiasha » 07. Okt. 2006 21:19

Samo to pa res ... men tut ni jasno, da Žiga ni dobiu nobenga kartona ... k takrat k je meu tiste izpade ... :? ja čist friki no! Pa res je preklinju na polno pa grozil Petri pa tko ... :roll: To je blo rahlo sick ... Tko, da rumeni kartoni zarad uporabe telefona, on je pa ostau nekaznovan ... ful čudn res ... men to niti mal ni kul ...
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 07. Okt. 2006 21:21

avtorske pravice so zofkine:

sofia83 napisal/-a:sam tegale malga svizca pa res ne morem
:lach: in prov zares je to praa beseda zanj, paše podobe je svizcu :lach:

brug so vsi skupi...prov vsi so hinavci, veliki hinavci...bomo vidl kaj bo čez en mesec ko ne bo več takega prijateljstva, ko jim bo šlo sam za keš, in bo vsa ta hinaščina na dan pricapljala....

mislm, tud en od njih-razen bojane nima teeh čistih v glavi...da nekega na tak grd način odjebejo in odrinejo le zato ker je pač malo zmeden in neve kaj bi rad...oh ne...očitno niti enemu od njih ni niti malo jasno kaj pomeni pravo prijatelstvo...jst sm tud končala s fantom, s ble tud mje velike in očitne napake...in sm govorila dve leti in pol nonstop o njem, pa me nobena kolegica ni napizdila zarad tega in se nehala družt z mano....to je pravo prijatelstvo..kjer si stojiš ob strani ne pa da ga skupej fajn žuraš :roll: sej bodo vidl sami kaj so naredl....žiga bo zihr mel še s kom probleme.....
sicer pa nesramno od poptvja, da niso dal kartonov ker so si jih nekateri res zaslužil...tako žaljenje ki je blo z žigatove strani, nebi smelo bit dovoljeno....gaber je tud visno navijal za žigata...zares korektno :roll:
Uporabniški avatar
Lastovica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Lastovica » 07. Okt. 2006 21:23

Meni nista vsec niti Petra, niti Žiga (upam, da leti naslednji teden), ker danes na oddaji ni povedal nic pametnega razen, da se je celo uro smejal k en debilen majmun s konjskimi zobmi.

Drgac so pa vsi letosnji barovci eni infantilni omejenci in mi je vse skupaj ze po drugem tednu brezveze (prvi bar je bil dost boljsi, vsaj kar se tekmovalcev tice).

In vsi zgledajo kot da so ze 100 na uro vsega navelicani. :lol: Jaz bi jih vse v rit nabrcala in domov poslala.
dean444
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a dean444 » 07. Okt. 2006 21:24

QIQI napisal/-a:tale bar letos je en giant freak show. Še pri tistih, pri katerih sem mel malo upanja, da so normalni, so me danes vsi po vrsti razočaral. :eek:

kako da fak pa lahko ostanejo grožnje s smrtjo neprikazane, nesankcionirane in celo podprte, mi pa še vedno ni jasn... :nein:

Se podpišem pod to. Bo pa dobr ko se bo začelo mesarsko klanje med njimi, ko pomečejo tiste ki jih ne marajo pa se bodo med sabo udarl.
Na splošno vsi ti barovci dost zabušavajo. Žiga se vsake tok časa z drugo liže- ja a on dela v baru ali je gost.
Upam da bo kak dober odvetnik znal svetovati glede tožbe, če se zanjo odloči-jaz bi se. Čeprav mi je šla Petra precej na živce, mi gre Žiga xy% bolj.
Uporabniški avatar
*Sparks*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a *Sparks* » 07. Okt. 2006 21:24

Pa men gre blazno na jetra k se derejo en čez druzga "jst mam tebe tok radaaaaa". Halo!?? Pismo 14 dni se poznate??!!!

Ker Žigatovo obnašanje ni blo sankcionirano jst smatram da Pop TV take stvari dopušča/podpira (vse za show mogoče??). Groza!
Poison Girl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Poison Girl » 07. Okt. 2006 21:26

mislm WTF??? :eek: :eek: ta Žiga je tut en bobr, poln samga sebe. pa O.K sej una tut ni bla perla, ampk tak primitivc k Žiga pa tut ne.

pa una Katja pijana, kako se je obešala tm.ma dej fafi bobre, pa dej mer :roll:
dean444
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a dean444 » 07. Okt. 2006 21:28

Spremljate zdej ko se Gaber, Gregor Žiga in Jernej pogovarjajo mislim da o Petri.
Trubadurka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 12. 2005
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a Trubadurka » 07. Okt. 2006 21:28

*Sparks* napisal/-a:
Ker Žigatovo obnašanje ni blo sankcionirano jst smatram da Pop TV take stvari dopušča/podpira (vse za show mogoče??). Groza!

točno to! POP TV PODPIRA NASILJE NAD ŽENSKAMI!

jz ne pogledam niti enega dela več! upam, da se bo vsaj preko časopisov to razvedelo, torej njegove grožnje, da jo bo zaklal, itd, ker to pa ni več za nikamor! :?

tud vsi ostali so mi grozni! do danes mi je bla Špela še nekako kul, ampak vidim, da je navadna opica.

kozlaš!
Uporabniški avatar
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a tiasha » 07. Okt. 2006 21:28

Poison Girl napisal/-a:mislm WTF??? :eek: :eek: ta Žiga je tut en bobr, poln samga sebe. pa O.K sej una tut ni bla perla, ampk tak primitivc k Žiga pa tut ne.

pa una Katja pijana, kako se je obešala tm.ma dej fafi bobre, pa dej mer :roll:

OMG jst se boooooooooom polulala :lol: :lol: kera izjavaaaaaa ... fafi bobre ... wajhahahahhahahaha!!! Jst umera prsežem, da umeram ... ej zakon, hvala bogu, da berem tale forum, drugač bi dans umrla od žalosti, tko bom pa od smeha ...

fafi bobre ... :lol: :lol: :lol:
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Uporabniški avatar
Lizzyka*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 7. 2006
Kraj: *dreams*

Neprebrana objavaNapisal/-a Lizzyka* » 07. Okt. 2006 21:29

žiga se mi zdi totalen primitivc!neki petri govori d ma use svojo mejo...ok prosm?ona je jokala kaj je pa on delu..groziu d jo bo ubiu pa nevemkaj še use!njej je naprej metu d je bla s pou ljubljane...on naj bi meu pa punco,ampak k je ni u baru pa z drugimi "wc puca"... :?nej najprej pred svojim pragom pomete!
sej drgač nism navijala za petro sam kr je preveč je pa preveč! :!:

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov