Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- dean444
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Če bi bil jaz Petra bi jim vseh 11 nekam poslal. Špela mi je vedno manj všeč- sicer pa ni lahko bit notri če nisi zaželjen. Mislim pa da bi bili rezultati precej drugačni, če bi pokazali Žigove izpade, upam pa da se Petra za vse žaljenje in agresijo nad njo s strani Žige odloči za kako tožbo(žaljenje da jo je cela LJ f......, da jo bo zaklal, ustrelu, čez oken vrgu in podobne.
Ne morem pa verjet, da mu POP TV ni dal niti enega opozorila.
Ne morem pa verjet, da mu POP TV ni dal niti enega opozorila.
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Huh ubistvu sm vesela za Žigata ... ampak po eni strani se mi je pa Petra kr mal zasmilla, sicer je ne poznam pa tko, ampak vrjetno ni lih kul, da se tkole cela ekipa proti teb obrne ...
Katja mi je pa tko fuknjena, da povedat ne morem ... mislm če je pa ta ženska normalna, kr neki bluzi pa vsaka druga beseda ke kletvica ... pa fak no, mal da ni poseksala Žigata zdej kr sred Bara ... dej ženska skuleri se!!
Jst bi njo naslednjo vn zabrisala, k mi je antipatična do konca res
Purpl ... Svizec hahahahahhahaha (tole je pa izjava dneva ej ... smeha res ... svizec LOL )
Katja mi je pa tko fuknjena, da povedat ne morem ... mislm če je pa ta ženska normalna, kr neki bluzi pa vsaka druga beseda ke kletvica ... pa fak no, mal da ni poseksala Žigata zdej kr sred Bara ... dej ženska skuleri se!!
Jst bi njo naslednjo vn zabrisala, k mi je antipatična do konca res
Purpl ... Svizec hahahahahhahaha (tole je pa izjava dneva ej ... smeha res ... svizec LOL )
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
- pikica19
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 11. 2005
Hmmm...moram reči, da bi jst najraje oba ven poslala, ampak glede na situacijo, je mogoče bolje, da je šla Petra ven, ker bi verjetno ta teden trpela v Baru, razen če bi ji sotekmovalci ponudili še eno priložnost, ampak danes ni bilo videti, da bi se k temu nagibali. Tudi meni je Žiga osebno zoperen in na stopnji otroka, ampak bomo videli, kako bo šlo naprej...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov