Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
keri potrebneži ej...sm še o tem debatirajo
- bejbika
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
jaaa ... pa da mi dajo Joseja notr ... pa maš švedsko varianto Bara v slovenski izvedbi
Petra pa Jernej bosta na stolu pomoje ... če bo šou taktizirat ...
Petra pa Žiga ... če se bo hotu enega od netilcev prepirov znebit
pomoje sta realni sam te2 šansi ... da bi dal Bojano al pa Katjo, se mi zdi pa boleča izguba za ekipo
Petra pa Jernej bosta na stolu pomoje ... če bo šou taktizirat ...
Petra pa Žiga ... če se bo hotu enega od netilcev prepirov znebit
pomoje sta realni sam te2 šansi ... da bi dal Bojano al pa Katjo, se mi zdi pa boleča izguba za ekipo
-
bubbles - Debatorica
- Na forumu od: 8. 11. 2004
- Kraj: heaven
jah nič, pol jim pa ostane samo še, da si seksšotorček nekje v stanovanju postavljo: vedl se bo sicer res, kaj počnejo, ampak vsak vidlo se ne bo :female: :male:
sicer pa si jst zdele mislm, da bi zdržala (ne baš lahko ali ipak), sam ko prov veš, da neki ne moreš, je že zato 100x huj...
drgač pa bo po moje tut izbral jerneja za ta drug stolček, ker za gašperja se po moje bojijo, da ga res ne bi zglasoval za domov po tistih njegovih izpadih...
matr, tale mulc pa ma, da faše vzgojni ukrep!
sicer pa si jst zdele mislm, da bi zdržala (ne baš lahko ali ipak), sam ko prov veš, da neki ne moreš, je že zato 100x huj...
drgač pa bo po moje tut izbral jerneja za ta drug stolček, ker za gašperja se po moje bojijo, da ga res ne bi zglasoval za domov po tistih njegovih izpadih...
matr, tale mulc pa ma, da faše vzgojni ukrep!
...just breathe...
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
jagodka85 napisal/-a:bejbika napisal/-a:jst gregorja čist štekam ... dejmo dvignt roke vsi tisti, ki bi zdržali brez sexa 3mesece ... pazi, da te kamen ne zadane, če se boš zlagal
dvigam obe roki + obe nogi
Jz dvignem še vse lase
Sam tam notr je pomoje res težko zdržat brez sexa. Spijo skupi, en pred drugmu so napol nagi, halo, da se enmu prej ali slej dvigne
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov