Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- bejbika
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
Angel napisal/-a:bejbika dj mal spremlji no, Žiga že ves čas omenja da ima on tud zuni nekoga oz pazi: žensko svojih sanj in včer k so jedl je reku da on ne razmišlja o sexu tle not. Hitr se je popravu, da razmišlja že, sam da ne bo
briga me
jst navijam, da se bosta sprečala ... joj kok bi bla sweet ... on pa itak nabija, da ma zuni punco ... nej bo raj tih, pa samski, da ne odžene vseh svojih oboževalk ...
- metuljčica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 10. 2004
Angel napisal/-a:Ja noooo to pomeni da una druga oseba ostane v Baru! Ker glasovanje gre tko, da glasuješ za unga k hočeš da not ostane!
Aja sej res. Budala jst
Sorry angel girl, ampak ne vem kako sem bila prepričana v nasprotno. Čist me je zmedlo vidim.
Svet je okrogel zato, da ga obkroža prijateljstvo
- bejbika
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
ja sm vidla ... hehe ...
kok bi ga babe zaje*ale, če bi ga 2 napadli ... pomoje tip otrpne, lulček se mu pa skrije in nikoli več vn ne pride ... da bi mu nardile tist, k so Gašperju, pomoje tip sam odstop ... ne bi blo treba Petri na stol
mislm, da si tele ženske bistveno več upajo k tipi ...
ma nej se en s kom speča no ... ne bo Andrej edini, ki je neki se lupčku ... ajmo barovci, hočmo mau akcije ... k tole kreganje je bedno ... make love not war
kok bi ga babe zaje*ale, če bi ga 2 napadli ... pomoje tip otrpne, lulček se mu pa skrije in nikoli več vn ne pride ... da bi mu nardile tist, k so Gašperju, pomoje tip sam odstop ... ne bi blo treba Petri na stol
mislm, da si tele ženske bistveno več upajo k tipi ...
ma nej se en s kom speča no ... ne bo Andrej edini, ki je neki se lupčku ... ajmo barovci, hočmo mau akcije ... k tole kreganje je bedno ... make love not war
-
CorfuGirl - Debatorica
- Na forumu od: 9. 8. 2005
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
- metuljčica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 10. 2004
Aha, že ene trikrat
Svet je okrogel zato, da ga obkroža prijateljstvo
-
maru - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 4. 2005
bejbika napisal/-a:in potem ugotoviš, da pri svojih 20ih ni imel še nobene punce, da je nedolžen in da mu je Bar edina rešitev, da dobi za **** ... standard (zdele se bo sigurno ena negova "kolegica" oglasila, da to ni res! ... )
ahahaha, sam res. Itak so vedno najbolj glasni tisti, ki nimajo blage veze.
Sam tale Petra bo pa tko kot prva sanjska ženska - noben je ne bo maral.
Čudovito je bilo, da so odkrili Ameriko, še bolj čudovito bi bilo, da bi jo zgrešili.
- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
A se spomnete ko je izpadla Maja, kok so bli vsi žalostni, pa mel take dogle face in solzne oči....
Me zanima kakšne face bodo naredil, če bo izpadla Petra??!! Glede na to da majo vsi neki proti njej, bojo nardil največjo fešto v stanovanju če izpade
Me zanima kakšne face bodo naredil, če bo izpadla Petra??!! Glede na to da majo vsi neki proti njej, bojo nardil največjo fešto v stanovanju če izpade
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
Bara sicer ne spremljam po tv-ju, samo občasno ob sobotah ampak se mi vseeno zdi da ma Petra zunaj veliko navijačev in da jo bo Bojana težko premagala. Sicer bi mi bilo žal če bi Bojana izpadla ker se mi zdi dokaj simpatična.
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
http://24ur.com/bar2/bar_article.php?article_id=3081543
Petra upa, da bo njen nekdanji fant prišel v lokal. Želi si, da bi ji oprostil, in da bi v tem primeru ostala z njim do konca življenja.
Buahahahahahahahhahahahahaha
Sam tale Petra pa je...
Petra upa, da bo njen nekdanji fant prišel v lokal. Želi si, da bi ji oprostil, in da bi v tem primeru ostala z njim do konca življenja.
Buahahahahahahahhahahahahaha
Sam tale Petra pa je...
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov