Bar II [združeni temi]

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Uporabniški avatar
Sookie
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: ČrniRevirji

Neprebrana objavaNapisal/-a Sookie » 04. Okt. 2006 21:43

*purple bitch* napisal/-a:tko da to ni naš bar :wink:

dobro jutro slovenija! nekajkrat je že blo omenjen da je videoklip iz ŠVEDSKE!

OT, vem, sam se nisem mogla zadržat :?
Uporabniški avatar
greyangel
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 9. 2005
Kraj: Six feet from the edge

Neprebrana objavaNapisal/-a greyangel » 04. Okt. 2006 21:44

Jaz sem najbolj srečna sam da se znebijo Petre. Danes mi je šla touk na živce s tem opravičevanjem in kak je sesuta in kak bi se mogla vsem smilit in je ne razumejo...Sem skor TV dol ugasnla! :evil:
Kot da ostali v baru nimajo osebnih težav!? Očitno samo nje ni jasno da se pri 24-urnem prenosu v živo po celotni državi pri takih problemih pač ugrizneš v jezik!
Angels fall first...
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 04. Okt. 2006 21:47

Kaj a gre Petra na stol?
dean444
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a dean444 » 04. Okt. 2006 21:49

Ko bi vsaj mela tri tipe - bol bi res mela Santa Barbaro ji je rekel Emil.
Petra pa še naprej najeda s svojim tipom, pravi da naj za njo glasujemo da bo bar zanimiv.
Prav da se je zdej spovedala in da je z nje tekel kot s slapa Savica.
Kr naklada brez začetka in konca. Teli zraven nje bodo popizdili. Je hotla tudi pismo dat Emilu za brat, sam je on rekel da ga ne zanima.
Po eni strani ma kr prav, jaz bi po hitrem postopku pakiral še Jerneja, Klemna in Žiga.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 04. Okt. 2006 22:03

Sookie napisal/-a:
*purple bitch* napisal/-a:tko da to ni naš bar :wink:

dobro jutro slovenija! nekajkrat je že blo omenjen da je videoklip iz ŠVEDSKE!

OT, vem, sam se nisem mogla zadržat :?

ma nemoj, res nism vedla..a prov iz švedske al kako? :lach: :stupid:

dej predn se neki brezveze usajaš še nekrat preglej kaj sm pisala in KDO je mislu da je to slovesnki bar....

in ja za prvi videoklip vemo, za drugi apa še ne vemo od kod je, tko da spet (mogoče) ena tvoja napačna domneva....

in k se lih tolk opravičuješ za OT...odebeljeni podpisi tud niso dovoljeni :wink:
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 04. Okt. 2006 22:12

Joj purple, ne se pizdit no, sj je čiz lepo povedala :)
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 04. Okt. 2006 22:15

ah ke, jst se nč ne pizdim..sam povem, tako kot je povedala ona men :wink:

drgač pa ja, petra se bo na hot stolček vsedla...nimam pa blage veze, kdo bi lahko zraven nje sedu :? ...
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 04. Okt. 2006 22:17

*purple bitch* napisal/-a:petra se bo na hot stolček vsedla

jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej, ena dobra novica v tako zjebanem dnevu :)
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 04. Okt. 2006 22:24

Plusi in minusi so bili tokrat podeljeni samo med BARovci iz ekipe črnih, ki se je slabše izkazala za šankom.

Jernej je svoj plus namenil Klemnu, ki se je izmed vseh, ki še nimajo veliko izkušenj za šankom, izkazal najbolje. Minus je dodelil Petri, ki je s svojimi izpadi ovirala delo skupine.
Katja je plus namenila Žigi zaradi njegove odkritosti, minus pa je dala Petri, ki ni dovolj pomagala ekipi, pa tudi zaradi 'njenega fanta'.
Bojana je plus namenila Jerneju, ki se ji zdi pošten in obvlada delo. Minus je dala Petri, ki je obljubila, da bo nehala omenjati fanta, pa tega ni storila. Zmotila jo je tudi njena negativna energija.
Žiga je plus namenil Klemnu, ki je po njegovem menju dober fant, in je izredno pomagal ekipi. Minus je dodelil Petri, ki je ekipo spravljala v slabo voljo, v BARu pa je bila zmedena in nekorektna do ostalih.
Klemen je svoj plus dodelil Žigi, ki je dal vse od sebe, Petri pa je odkrito povedal, kar je mislil, da so težavo poskušali rešiti. Minus je dodelil Petri, ki je nenehno omenjala težave s fantom, pa tudi ujela se nista.
Petra je plus dodelila Jerneju, ki je dobro funkcioniral v BARu, ker jo je poslušal in ji pomagal. Minus je dodelila Žigi, ki jo je prizadel s svojimi besedami.
Največ minusov je tako dobila Petra, ki bo sedla na prvi vroči stol. Takoj po razglasitvi je povedala, da je to tudi pričakovala.
Ker sta Klemen in Jernej dobila enako število plusov, so morali z dodatno podelitvijo plusov izbrati enega izmed njiju. Petra ga je ponovno dodelila Jerneju, Žiga, Katja in Bojana pa so se odločili za Klemna.
Klemen bo torej določil BARovca, ki bo sedel na drugi vroči stol. Izbrati mora BARovca ali BARovko iz ekipe črnih, kar pomeni, da so kandidati za drugi vroči stol Jernej, Žiga, Bojana in Katja.

evo copy/paste za firbce :D
Uporabniški avatar
marateja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 6. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a marateja » 05. Okt. 2006 2:25

Sam tok da veste, kar sta imela Jernej pa Petra so bili baje (kot jeona to na blogu obrazložila) samo prijateljski poljubčki :? :lol:
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Uporabniški avatar
Dagi
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 1. 8. 2006
Kraj: ...

Neprebrana objavaNapisal/-a Dagi » 05. Okt. 2006 6:43

Marco napisal/-a:Ma raj vidm da klemen leti vn ko petra.... On je pa tak dolgočasn človek... že govorica njegova mi je res moteča... :roll:

joj men pa on tok dobr govori... tok me spomne na nekej... :oops: Je kr prov da noter ostane... :D
Always look on the bright side of life!
dory
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a dory » 05. Okt. 2006 7:56

eni ste pa res :roll: vsi v sloveniji ne morejo biti ljubljančani in brez skrbi tudi vaša govorica je za določene ljudi :nein: v takšni majhni državi pa toliko nestrpnosti že samo zaradi različnih narečij ,malce se zamislite :gruebel:
metuljčica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 10. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica » 05. Okt. 2006 8:08

Gašper se je očitno zaljubil
http://24ur.com/bar2/bar_article.php?article_id=3081510
Sej Maje mi je pa ful škoda kr je šla vn, ker sta bla meni res fleten parček skupaj. Škoda res, ker je ni več.

In poglejte kaj nas prosi Klemen :eek:
Ja nič, zdaj je pač na meni, da se odločim kako in kaj. Ni mi težko, v bistvu že vem no. Upam,da me pri glasovanju podprete in glasujete za tega(to), ki gre na drugi stol. Bo to najboljše za nas tu v BARu in tudi za vas zunaj.
Svet je okrogel zato, da ga obkroža prijateljstvo
bejbika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a bejbika » 05. Okt. 2006 8:38

metuljčica napisal/-a:Gašper se je očitno zaljubil
http://24ur.com/bar2/bar_article.php?article_id=3081510
Sej Maje mi je pa ful škoda kr je šla vn, ker sta bla meni res fleten parček skupaj. Škoda res, ker je ni več.

haha, pa smo našli akterja tega videa :rofl:

men je pa Klemen prou simpa fant ... kak preprost, nč se vn ne meče, čeprou pomoje zna kr konkretno zaropotat, e je treba ;) ... mi je pa Emil vse bolj všeč ... kak mmmmmmoški je ... :lach:
še zmer pa navijam za Žigo in Katjo, da bi se končno polupčkala ... sexa pred kamerami ne odobravam, tko da bo lupček čist kul ;)
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 05. Okt. 2006 8:56

:eek:

kdo bi pa bil?
a je možno da je žiga?

aja zdej razumem jst to ja...enga visokga ji bo dal na stol zraven...sam da ne bo potem obratno, da bo ostala :?

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov