Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
mary-kate and ashley bigg - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
mije zlo žou, ampak jst ne bom glasvala, da gre petra vn. bo velik bl dolgcajt k nje ne bo več u baru pa čeprav je tupa k noč .
-
*LittleBug* - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 6. 2006
- Kraj: Ljubljana
mary-kate and ashley bigg napisal/-a:mije zlo žou, ampak jst ne bom glasvala, da gre petra vn. bo velik bl dolgcajt k nje ne bo več u baru pa čeprav je tupa k noč .
Men je tut ona ql sploh ne vem zakaj jo tooook kritizirate...
-
buffy-ann - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 1. 2006
Dančy napisal/-a:Kaj se pa plete med Katjo in Žigom???
A se plete kaj? Daj malo več povej ...
Jaz upam da gre Petra na stol pa pol ven ... raje vem da mi je dolgčas, kot pa da njo gledam.
Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas
Toše R. I. P.
- metuljčica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 10. 2004
Svet je okrogel zato, da ga obkroža prijateljstvo
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
mary-kate and ashley bigg napisal/-a:mije zlo žou, ampak jst ne bom glasvala, da gre petra vn. bo velik bl dolgcajt k nje ne bo več u baru pa čeprav je tupa k noč .
kva točn je pa ona nardila da bo zdej dolgcajt če bo šla ven ... cmeranje pred kamero mene ne glih ne kratkočasi ...
drgač pa bravo za ta bele ... (mogoče so se pa zanalaš zmenil, da beli tokrat zmagajo... da bodo lahk uno pozersko cmero vn vrgl)
The secret of success is consistency of purpose.
-
blue eye - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 9. 2005
ma učer sm gledala po dolgem času in upam da gre ta petra res vn-najbl smešn je blo k je u kamero neki povedala za svojga tipa..ma kokr da jo gleda on bi mogu res pridt v bar in ji nardit največjo sramoto
Za dežjem vedno posije sonce!!
-
cukrck - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 11. 2004
Nevem, samo zdejle je full enih kamermanov v stanovanju... Bomo vidli kmalu.
Vsakršna oblika sreče je zasebna. Naši največji trenutki so osebni, imajo svoj razlog, so nedotakljivi. Stvari, ki so nam svete in dragocene, so stvari, ki jih črpamo iz skupnih doživetij. (Ayn Rand)
-
alina - Debatorica
- Na forumu od: 28. 8. 2004
- Kraj: Ljubljana
sej prejšnjič tut niso bli točni, ampak so fulllllllll zavlačevali. ja zdele se pripravljajo končno...
drugač pa mislim, da se niso zmenili, da beli zmqagajo, ker je prišlo full prjatlov od tine, pa od emila da bi beli več zaslužl, pa neki so omenjla da je od tamare fotr neke drage šampanjce kupoval, samo da bi jim pomagal do zmage...
drugač pa mislim, da se niso zmenili, da beli zmqagajo, ker je prišlo full prjatlov od tine, pa od emila da bi beli več zaslužl, pa neki so omenjla da je od tamare fotr neke drage šampanjce kupoval, samo da bi jim pomagal do zmage...
It looks like we could have made it baby...me and you!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov