Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Bina - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 6. 2004
- Kraj: pod pohorjem
No, evo! Vse ste prej šimfale Špelo, kakšna je in oh in sploh. Saj OK, res ni ne vem kako strašno zanimiva, je pa vsaj odkrita in ne igra! Odkrito je pristopila do Jerneja in mu rekla, da čuti, da jo on sovraži ter zakaj. Živi po svojih načelih, pač.
Ta krasta Petra pa je katastrofa! Da je igrala!!!?? Za kozlat. Kaj je mislila, če je v Baru in na televiziji, da lahko igra neko vlogo al kaj? Mislim, vsakega človeka ljudje slej ko prej spregledajo.
Navijam, da čim prej gre Petra!
Ta krasta Petra pa je katastrofa! Da je igrala!!!?? Za kozlat. Kaj je mislila, če je v Baru in na televiziji, da lahko igra neko vlogo al kaj? Mislim, vsakega človeka ljudje slej ko prej spregledajo.
Navijam, da čim prej gre Petra!
-
cotkica - Debatorica
- Na forumu od: 23. 7. 2004
Sem mislila, da so se ornk skregal s petro... sam kot kaže se niso, je bil le bolj pogovor
http://24ur.com/bar2/bar_article.php?article_id=3081388
Hotela je celo prestopiti v drugo skupino.... že sluti, da bo njena skupina manj uspešna.... in tako jo čaka stol. Bo vsaj lahko letela k svojmu fantu....saj si tako želi pogovora z njim.
http://24ur.com/bar2/bar_article.php?article_id=3081388
Hotela je celo prestopiti v drugo skupino.... že sluti, da bo njena skupina manj uspešna.... in tako jo čaka stol. Bo vsaj lahko letela k svojmu fantu....saj si tako želi pogovora z njim.
-
girlie - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
Uf, zdele sm gledala tist posnetek - kok se je Žigatu odtrgal! Sploh se ni mogu umirit. Sam je pa mal annoying s tistimi p***a pa k***c.
Bojana mi je pa ful zakon - se mi zdi zlo v redu punca, polna nasvetov, ful prijazna pa kok je lepo na koncu Žigata umirila..
Bojana mi je pa ful zakon - se mi zdi zlo v redu punca, polna nasvetov, ful prijazna pa kok je lepo na koncu Žigata umirila..
Let the good times roll.
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
OMG ta Petra je pa še bl fertik kokr smo mislil...res ma slamo u glavi, avša ena...
mary-kate and ashley bigg - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
jah, petra je kokoš svoje klase...
po drugi strani pa jst ne bi rada vidla, da gre v soboto ravno ona vn. ker pol ne bo več napete emocionalne tragikomične drame.
po drugi strani pa jst ne bi rada vidla, da gre v soboto ravno ona vn. ker pol ne bo več napete emocionalne tragikomične drame.
-
buffy-ann - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 1. 2006
mary-kate and ashley bigg napisal/-a:jah, petra je kokoš svoje klase...
na koncu bomo ugotovili, da nočemo da gre ven, ker nam bo pol dolgcajt.
Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas
Toše R. I. P.
-
*Elle* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2006
- Kraj: *Big Apple*
jagodka85 napisal/-a:http://www2.arnes.si/~mlisja5/bar/plusminus.htm
sam res eni majo cajt...je pa smešn ..btw js sm za Faherijo
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov