Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
LovelyM - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 6. 2005
- Kraj: Ljubljana
Joooo ko sem včeraj gledala tisto s srčku s fantom me je blo prav sram tisto gledat, sva se tko smejala, mislim, včeraj je bil res pocukran do konca zdej se pa dela da mu je vseen, zakaj ji ni že takoj povedu da noče več poslušat o njem... Ne vem zakaj jo prenaša, ona se pa obeša nanjga.
- el bou
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 7. 2005
- Kraj: ljubljana
mogoc je po tem k ji je toook svetvau in nevem kaj , kje zvedu kok ona drgac vara al kokr kol in pol te scene dela in mu je vrjetn dopizdil ker je res brez veze...
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Problem je v temu, da so eni taki, da kr terajo svoje. Jih tolažiš, jim svetuješ itd., ampak oni še zmer vrtijo svojo ploščo ... valda, da mu je pol dopizdil.
Jest čist štekam, da jo je mal vrgl pa, da pride pol do čustvenega izpada sj ma vsak svoje žute minute, sam ne že cel teden skupi
Jest čist štekam, da jo je mal vrgl pa, da pride pol do čustvenega izpada sj ma vsak svoje žute minute, sam ne že cel teden skupi
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
Nency - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 2. 2005
pa kaj je blo s petro in njenim tipom v cem je problem,da skos o tem razpravljate, res me zanima, ker se bara nisem uspela gledat sam prva dva sem gledala, lahko kater pove prosim.
hvala
hvala
Še vedno lahko povemo, kar smo zamolčali, ne moremo pa več zamolčati, kar smo povedali.
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
Nency napisal/-a:pa kaj je blo s petro in njenim tipom v cem je problem,da skos o tem razpravljate, res me zanima, ker se bara nisem uspela gledat sam prva dva sem gledala, lahko kater pove prosim.
hvala
fora je v tem, da petra ne ve, kaj hoče... ko je šla v bar, je mela tipa, pol ga je kao pustla... en tedn pred barom sta tud nehala, pa jo je kao nazaj zvabu... in zdj ji je že žou in bi se rada ne vem kaj pogovorila z njemu... u glavnem, ona pojma nima, kaj hoče
-
cotkica - Debatorica
- Na forumu od: 23. 7. 2004
A bodo katjo spremljale kamere na pogrebu? Upam, da jo bodo spustili izpod nadzora, pa da se bo lepo poslovila od svoje babice.
Razplet v baru je pa vedno bolj nepredvidljiv. Prej mi je šel Žiga na živce, sedaj ko se je razpizdil nad Petro je pa pridobil malo mojih + točk. Samo še v faco naj ji to pove. Ker Petra resnično že najdena s svojo neodločnostjo. Go home Petra.
Razplet v baru je pa vedno bolj nepredvidljiv. Prej mi je šel Žiga na živce, sedaj ko se je razpizdil nad Petro je pa pridobil malo mojih + točk. Samo še v faco naj ji to pove. Ker Petra resnično že najdena s svojo neodločnostjo. Go home Petra.
-
alina - Debatorica
- Na forumu od: 28. 8. 2004
- Kraj: Ljubljana
skupina v kateri sta gregor in tina izgublja (v njej so še emil, gašper, špela in mislim da tamara), tko da bojo očitno žal iz te skupie izbral nekoga za vroči stol joooj prov fajn bi blo če bi druga skupina zgubla, pa da končno za glupa petra ven leti a mogoče kdo ve kako je potem z drugim, ki gre na vroči stol??? a ga mora tisti, ki bo dobil največ plusov izbrat iz svoje skupine al od vseh?
It looks like we could have made it baby...me and you!
- bejbika
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
uni k zmagajo, ne morjo na stol ... v nobenmu primeru ...
med seboj bodo izbrali najboljšega in najslabšega ... najboljši bo potem v soboto nekoga izmed ostalih 4ih postavil na drugi vroči stol - tako sm jst to razumela ... potem papa Tamara
med seboj bodo izbrali najboljšega in najslabšega ... najboljši bo potem v soboto nekoga izmed ostalih 4ih postavil na drugi vroči stol - tako sm jst to razumela ... potem papa Tamara
-
*Elle* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2006
- Kraj: *Big Apple*
alina napisal/-a:a mogoče kdo ve kako je potem z drugim, ki gre na vroči stol??? a ga mora tisti, ki bo dobil največ plusov izbrat iz svoje skupine al od vseh?
Po moje da mora izbrat iz svoje skupine k je Bastjan itak reku, da slabša skupina itak zgubi enga člana v soboto...
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
-
ursska - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 7. 2004
Tale Petra je mal smešna, ko ma izpade joka.. Kva nas briga njen tip, vse smo mele že kdaj težave in smo potočile marsikatero solzo (tud jst ) zaradi svojega fanta pa nismo tega razglabljale širni Sloveniji pa tud, če nismo ble v enmu Baru...
- meli c
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 9. 2006
- Kraj: kranj
kako mi gre na zivce tale petra, pa to je katastrofa od zenske. pa kaj ona misl da je ful huda in da mora zj svojga tipa brukat pred celo slovenijo s tem ko mu prek televizije konc daje. upam, da jo bojo cimprej poslali ven! zigi pa svaka cast!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov