Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
nefertit napisal/-a:http://www.direkt.si/domov/crna_kronika/14496/
petrca, pa ma okus za tipe!!!
... jah ta babji osebek je res ... mislm kje najdejo take ženske ... me pa ona zelo spominja na uno izbranko sanjskega moškega... Natašo...
The secret of success is consistency of purpose.
-
Naughty grl - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 9. 2004
- Kraj: Lj
Ja bravo Žiga a ne Čeprou moram priznat, da je šlo tud men včeri mal na jok, k sm Petro vidla. Pa mi gre drugač ekstremno na živce, sam ni lepo nobenga vidt jokat no Prov zasmilla se mi je.
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
-
*_nincy_* - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 2. 2006
Tisto kar je skuhala bo še pojedla,kar se pa meni zdi čisto prav,
če bi bila jaz v baru bi ji do neke mere pomagala samo ne moreš pa celotno ekipo čisto psihirat...jaz bi defenitivno znorela že prej nad njo!
Zanimivi bodo minusi in plusi jaz dam 80%,če petrina skupina zgubi je ena na stolu...
Tina,Špela in Tamara so se o tem pogovarjale že Tina je celo na blog napisala za Petro tako da obeta se zanimiva sreda
če bi bila jaz v baru bi ji do neke mere pomagala samo ne moreš pa celotno ekipo čisto psihirat...jaz bi defenitivno znorela že prej nad njo!
Zanimivi bodo minusi in plusi jaz dam 80%,če petrina skupina zgubi je ena na stolu...
Tina,Špela in Tamara so se o tem pogovarjale že Tina je celo na blog napisala za Petro tako da obeta se zanimiva sreda
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
-
steLLcy - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 8. 2004
- Kraj: CeLjE
Kaj pa se vama zdi nefer?
Men se zdi fer kar se tiče denarja. Ker se jim je prve dni vidl, da jim je šlo sam za žur, nobenga dnarja se ni zaslužl in če bi šli tako naprej se na njihovih računih še nekaj časa nebi nič nabralo. Na to so mal pozabl.
Tko da je kr kul, da so jih mal dregnal in so zdej še bolj tekmovalni pa še za zaslužek se trudjo.
Te dve stvari pa sta itak ključni v tem šovu. Žurka pride šele potem.
Men se zdi fer kar se tiče denarja. Ker se jim je prve dni vidl, da jim je šlo sam za žur, nobenga dnarja se ni zaslužl in če bi šli tako naprej se na njihovih računih še nekaj časa nebi nič nabralo. Na to so mal pozabl.
Tko da je kr kul, da so jih mal dregnal in so zdej še bolj tekmovalni pa še za zaslužek se trudjo.
Te dve stvari pa sta itak ključni v tem šovu. Žurka pride šele potem.
Waiting in the queue oh whoopee doo
-
Velouria - Debatorica
- Na forumu od: 2. 8. 2005
bad_girl napisal/-a:http://24ur.com/bar2/bar_article.php?article_id=3081353
Končno eden, ki ma jajca, da pove naglas...
Jaaaao kreten, a je žalosten, ker ni on skoz v središču pozornosti? POT KETTLE BLACK, it takes one to know one itd.
Petra me pa spominja na Nikki iz BB k je tut stalno cmerala pa drame zganale pred kamero... Če ji ni gadno, da si tako sramoto dela, naj kar uživa.
now I have you sleeping next to me ... and this is home
- el bou
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 7. 2005
- Kraj: ljubljana
ma ziga je ful vredu in jz cist razumm da mu gre ena taka na zivce... in je prou povedu... ce ji tok pomen fant nej odstop in gre vn in sep omen z njem ce je to nevem kasna ljubezen..
ziga je pac kakrsn je, men je fajn ker se skos zajebava, in mogoc se komu zato zdi da hoce bit v srediscu pozornosti, ker skos ksne svoje vn mece... tak pac je...
ziga je pac kakrsn je, men je fajn ker se skos zajebava, in mogoc se komu zato zdi da hoce bit v srediscu pozornosti, ker skos ksne svoje vn mece... tak pac je...
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Men je pa smešna tale Žigova izjava: Že pet dni poslušam o njenem tipu, ki me boli k... zanj. Proti tistemu, kar se je dal (učeri al ne vem kdaj?) videt: Kaj pravi, srček, a kaj pravi?
(un srček, pa un glas .. lol no )
(un srček, pa un glas .. lol no )
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
- el bou
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 7. 2005
- Kraj: ljubljana
ja prjazn je hotu bit fant
sam pomoje ti po tok cajta res ze dopizdi skos o tem srcku poslusat, pa to hlipanje pa dretje skos... jaooo... ce ji res tok pomen nej gre vn... jz bi sla...
sam pomoje ti po tok cajta res ze dopizdi skos o tem srcku poslusat, pa to hlipanje pa dretje skos... jaooo... ce ji res tok pomen nej gre vn... jz bi sla...
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Angerl napisal/-a::rofl: miikena, ej včer je blo res smeh k je bla ta izjava: Kaj pa srček prav tko lajk 5x je to vprašu. Tko gledava mi2 s fantom, pa prleti seka u sobo pa uponaša Žigata s tem glasom mi smo se pa sam režat začel
OMG jst sm tut umrla od smeha...kr sram me je blo k sm poslušala ta cukr...una pa vsa happyhypo k se je spet en z njo ukvarju...šmrrrrrc...
Bina - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 6. 2004
- Kraj: pod pohorjem
Kaj pa je zdaj s Katjo? Bo šla na pogreb al kaj?
Jaz te Petre tudi več ne morem poslušat. Če bi bla pa njen tip, je niti več pogledala ne bi! Kaj si te misli??? Da, ko bo ona v Baru, ne bosta skupaj in bo lahko delala kaj bo hotela (se vlačla po jerneju). Potem, ko pride ven, bosta pa zopet par? Halo?
Ekskjuz mi, meni je bedasta avša.
Jaz te Petre tudi več ne morem poslušat. Če bi bla pa njen tip, je niti več pogledala ne bi! Kaj si te misli??? Da, ko bo ona v Baru, ne bosta skupaj in bo lahko delala kaj bo hotela (se vlačla po jerneju). Potem, ko pride ven, bosta pa zopet par? Halo?
Ekskjuz mi, meni je bedasta avša.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov