Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- bejbika
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
steLLcy napisal/-a:A se vidi?
Eh, js sm pa že misla, da se nam kej akcije obeta. Klinc pol. Povejte, če se bo kdo žvalu kje!
čist ej
joj pomoje bo una Katja tko kresnla Žigata, da revežu nč nau jasn ... una je pa opasna, da konc
drgač pa če bi bla jst Petrin fant, bi pršla v bar, pa jo pred vsemi ošamarila ... die bitch die
-
*_nincy_* - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 2. 2006
Jaz bi na njegovem mestu ga tudi izklupila...poleg tega bi ji pa še sceno naredila pred kamerami 100%...tako da lahko samo rečem da njen tip ima železne živce!!!
jah ona je rekla,da sedaj ko je ona notri sta narazen,ko pa pride ven se bota pa pogovorila in skupaj!!!hehehehe...nekaj v tem smislu
jah ona je rekla,da sedaj ko je ona notri sta narazen,ko pa pride ven se bota pa pogovorila in skupaj!!!hehehehe...nekaj v tem smislu
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
-
steLLcy - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 8. 2004
- Kraj: CeLjE
LyLa napisal/-a:steLLcy napisal/-a:No, men pa že skoz ni jasn zakaj se ona predstavlja kot ljubljančanka?
ker je iz ljubljane?
eno ulco stran od mene stanuje
Aham.
Neki mi ni zaštiml, ker jo ene moje kolegice poznajo (ne vem od kod in kako, niti me ne zanima) zdej pa še ta celjski škandal... mah never mind.
Waiting in the queue oh whoopee doo
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
Človek kr težko verjeme kej vse se dogaja
Tale Petra pa je fenomen
Men se njen tip prov smili. Kje je pobrav tako trapo Ona pa kr ne dojame, da jo je skenslov. Jz bi se u zemljo pogreznla, če bi en tip po tv o najini zvezi govoru. Poslaall bi ga v tri krasne, pa zbrcala v rit pred kamerami. Joj no zakaj je ne še on Bi se fajn nasmejala
Tale Petra pa je fenomen
Men se njen tip prov smili. Kje je pobrav tako trapo Ona pa kr ne dojame, da jo je skenslov. Jz bi se u zemljo pogreznla, če bi en tip po tv o najini zvezi govoru. Poslaall bi ga v tri krasne, pa zbrcala v rit pred kamerami. Joj no zakaj je ne še on Bi se fajn nasmejala
-
mary-kate and ashley bigg - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
jemina napisal/-a:Človek kr težko verjeme kej vse se dogaja
Tale Petra pa je fenomen
se podpišem sem spodi. sicer pa je sam še vprašanje časa, kdaj bo ta petras lover pršu v bar. sumim pa, da se mu vse skupi precej trapast zdi.
heh, pa tut tista mama od vojaka bi se počas že loh kej prkazala
- @ursula@
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 7. 2006
- Kraj: maribor
ma dej ta petra je delč najbl zabita oseba v baru, glede na njeno obnašanje iz use to res je prou ena taka kura.
pa če bi bla js njen tip bi jo tok zadavla glede na to kaj je zabijala u 1.oddaji..fakkk
naj jo fuknejo že vn..
pa če bi bla js njen tip bi jo tok zadavla glede na to kaj je zabijala u 1.oddaji..fakkk
naj jo fuknejo že vn..
nilski konji- super
- dean444
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
No jaz sem slišal za ta primer da so se kregal s Špelo. In moram rečt da je ona mela prav, saj ji je Emil očitalda je rekla da je imal boljše ideje kot oni kar ni res, ona je rekla da je mela velik idej, ki jih niso upošteval.
Mi je prav uredu da vse pove direkt v faco, kar tist trenutek čuti. Primer kar je rekla Jerneju.
Mi je prav uredu da vse pove direkt v faco, kar tist trenutek čuti. Primer kar je rekla Jerneju.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov