Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
*_nincy_* - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 2. 2006
hmmm...sedajle so v baru kar napeti trenutki..Katji je umrla babica; bojana je fulllll zbulela niti iz postelje ne more tako da je vse skupaj dost smotano...
aha pa Katja se boji da ne bo morala na pogreb ali pa da ji bodo uleteli z kamerami tja...mislim,če pa to naredijo potem pa so totalno Neumni...na njenem mestu bi se meni na pol zmešalo potem bi pa naredila neko pizdarijo da bi letela ven(pomoje bi v Beti nekaj vrgla ).Ona pravi da bo ostala!
aha pa Katja se boji da ne bo morala na pogreb ali pa da ji bodo uleteli z kamerami tja...mislim,če pa to naredijo potem pa so totalno Neumni...na njenem mestu bi se meni na pol zmešalo potem bi pa naredila neko pizdarijo da bi letela ven(pomoje bi v Beti nekaj vrgla ).Ona pravi da bo ostala!
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
- bejbika
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
steLLcy napisal/-a:bejbika napisal/-a:... učer je šla v tuš pogledat, pa ji je on dau gate v roko ... vrjetno je mmm pikolo ...
Roko v gate, mogoče?
stelči perverznjak ... kaj je blo premau dopusta zate
ne, prou gate ji je dau u roko ... češ, dej posprau te moje smrdlive gate v košaro z umazanim perilo ...
-
Bina - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 6. 2004
- Kraj: pod pohorjem
mily napisal/-a:Uh, res sranje to. Jst bi pomoje odstopla od Bara, mislim če sploh lahko??? Ne vem no, sem dost navezana na moje stare starše in dvomim da bi lahko zdržala tam.
Ja, valda lahko odstopiš. No, po moje vsaj. Saj se prostovoljno odločiš, da se ne boš več boril za nagrado. Potem bi pač kakšne nadomestne kandidate not poklicali.
Jaz bi na njenem mestu poskušala uredit, da grem na pogreb in sem en dan doma, potem pa zopet nazaj. Je, grozno, ja, samo tut v službo moraš nazaj ali pa v šolo, potem ko ti nekdo umre. Ne vem, grozna situacija.....
-
*_nincy_* - Kofetarica
Vsen Bina sta šola in služba nekaj drugega kot resničnostni šovi...tukaj je le zajebancija pa moraš se smejati,zabavati ljudi 24 ur na dan...in težko zakrivaš svojo žalost,če je pa to služba ali šola je pa to drugačno okolje in se lahko veliko bolje prilagodiš dani situaciji!
-
lubenica - Debatorica
- Na forumu od: 1. 4. 2006
- Kraj: lublana
*_nincy_* napisal/-a:Vsen Bina sta šola in služba nekaj drugega kot resničnostni šovi...tukaj je le zajebancija pa moraš se smejati,zabavati ljudi 24 ur na dan...in težko zakrivaš svojo žalost,če je pa to služba ali šola je pa to drugačno okolje in se lahko veliko bolje prilagodiš dani situaciji!
aja teb je resničnostni šov samo zajebancija in smeh...a u resničnem življenju folk nima problemov, pa vse je oh in splo, ni jokanja?
-
*_nincy_* - Kofetarica
lubenica napisal/-a:*_nincy_* napisal/-a:Vsen Bina sta šola in služba nekaj drugega kot resničnostni šovi...tukaj je le zajebancija pa moraš se smejati,zabavati ljudi 24 ur na dan...in težko zakrivaš svojo žalost,če je pa to služba ali šola je pa to drugačno okolje in se lahko veliko bolje prilagodiš dani situaciji!
aja teb je resničnostni šov samo zajebancija in smeh...a u resničnem življenju folk nima problemov, pa vse je oh in splo, ni jokanja?
joj pa kaj tukaj ti ne razumeš????
Ne vem no če je zate resničnosti šov in pa služba, šola enako potem je razumljivo da nisi razumela kaj sem jaz mislila...pa tukaj se ni šlo za zajebancijo BTW
jez sem samo to rekla da glede na to da ji je babica umrla bi se veliko bolje znašla v službi ali v šoli kjer veliko laži pokažeš da ti je hudo in se s tem soočiš ( vs lužbi lahko vzameš dopust, v šoli lahko nekaj časa manjkaš)imaš podporo domačih...kot pa tukaj v baru,ko more zabavati folk se smejati, delati itd....
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
Bina napisal/-a:mily napisal/-a:Uh, res sranje to. Jst bi pomoje odstopla od Bara, mislim če sploh lahko??? Ne vem no, sem dost navezana na moje stare starše in dvomim da bi lahko zdržala tam.
Ja, valda lahko odstopiš. No, po moje vsaj. Saj se prostovoljno odločiš, da se ne boš več boril za nagrado. Potem bi pač kakšne nadomestne kandidate not poklicali.
Jaz bi na njenem mestu poskušala uredit, da grem na pogreb in sem en dan doma, potem pa zopet nazaj. Je, grozno, ja, samo tut v službo moraš nazaj ali pa v šolo, potem ko ti nekdo umre. Ne vem, grozna situacija.....
kop si se prijavu in bil sprejet si dobil pogodpo in podpisal....lani je blo 5 miljonov kazni če greš ven in če si izključen....
-
steLLcy - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 8. 2004
- Kraj: CeLjE
bejbika napisal/-a:steLLcy napisal/-a:bejbika napisal/-a:... učer je šla v tuš pogledat, pa ji je on dau gate v roko ... vrjetno je mmm pikolo ...
Roko v gate, mogoče?
stelči perverznjak ... kaj je blo premau dopusta zate
ne, prou gate ji je dau u roko ... češ, dej posprau te moje smrdlive gate v košaro z umazanim perilo ...
A se vidi?
Eh, js sm pa že misla, da se nam kej akcije obeta. Klinc pol. Povejte, če se bo kdo žvalu kje!
Waiting in the queue oh whoopee doo
-
nefertit - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2004
- Kraj: okolica ljubljane
A moment on your lips, forever on your hips!
-
steLLcy - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 8. 2004
- Kraj: CeLjE
No, men pa že skoz ni jasn zakaj se ona predstavlja kot ljubljančanka?
Waiting in the queue oh whoopee doo
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov