Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
greyangel - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 9. 2005
- Kraj: Six feet from the edge
Jaz ne razumem zakaj take osebne stvari vpleta a vse to! Mislim ok, saj je reklama sam če bi jaz bla tam bi bla o tem tiho kot grob-kaj ma cela slovenija z mojim ljubezenskim življenjem?!!! Da ne govorim o tem kak se more ta njen ''izbranec'' počutit ko se tolk govori o tem!
Angels fall first...
- hrcEk.
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: St. Tropez, Côte d'Azur
ja žiga je prou fajn... NOT! tazga egoista še nism vidu u življenju prenapihnenga podkožnenga maminga sinka. še posebi debilno se mi je pa zdel ko sta zanč mela kao resno in n vem kok pomembno debato, ko mu je na postli petra izlivala svoja čustva in je res pametno delvou clo k ji dajou nasvete glede tipa.... pol pa n vem ker je že pršu pa fliknu koutr na njiju je biu pa čiz veseu in je spet pršla na plano tista primitivna i-just-wanna-f*** mentaliteta k jo tko lepo zapakerajo v razumevajočega prjatla dokler ne pride prložnost... like isn't that a bullshit?
-
*melby* - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 7. 2004
jemina napisal/-a:Jao kaj tej ženski ni jasno. Kaj misle, da bo s svojimi scenami dobila usmiljenje gledalcev
Ja, tako usmiljenje, da jo bojo vn poslal
Res prov preveč mori s tem ... to vse bi prej mogla premislt
* ~ ne oziraj se za drugimi, bodi originalen ~ *
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
misery napisal/-a:tega s to razdelitvijo pa sploh nisem zaštekala...pa še slišalo se ni fajn
a mi lahk kera mal bol batančno razloži o čem se to gre?
http://24ur.com/bar2/bar_article.php?article_id=3081252
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Drugač mi je pa prov kul to z razdelitvijo...malo tekmovalnega duha in motivacije jim ne bo škodilo. Sej niso prišli sklepat prijateljstev ampak tekmovati. In če sami ne znajo pokazat tega, jih je treba "mal porinit".
Gregor se je vrnil s svojo razdelitvijo:
1.skupina: Tina, Emil, Gašper, Špela, Tamara in Gregor.
2.skupina: Jernej, Katja, Žiga, Klemen, Bojana in Petra.
Mi je pa prva skupina bolj simpatična
Gregor se je vrnil s svojo razdelitvijo:
1.skupina: Tina, Emil, Gašper, Špela, Tamara in Gregor.
2.skupina: Jernej, Katja, Žiga, Klemen, Bojana in Petra.
Mi je pa prva skupina bolj simpatična
mary-kate and ashley bigg - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
petro bi blo treba odstavt. ma ona v privatnem življenju par stvari za porihtat
- bejbika
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
Lizzyka* napisal/-a:http://24ur.com/bar2/bar_article.php?article_id=3081252
evo preberte si č kdo še zmer ne razume
hehe .. to bo pa tko pr pr Dnaldu Trumpu ... gremo limonado prodajat ...
2.skupina: Jernej,Petra, Katja, Žiga itd - a so lohk dal same porivače skp ... Švedski BB rabi nadaljevanje - nogica svaka čast a link
ma dej nej se že pobere petra z uni8m cmeranjem ... kaj jernej noče bit z njo ali včeraj videno orodje ne zadostuje? ... lool sm uhotovila da majo ob 1h na POPu direktni prenos s hiše ... hahaha
- bejbika
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
Dančy napisal/-a:kaj jernej noče bit z njo ali včeraj videno orodje ne zadostuje? ...
Kaj??
Dej tole pa ne štekam...kaj sem zamudila??
Kako orodje?
ja verjentno noče bit z njo, če zdej cmera, da hoče fanta nazaj ... prejšnji teden sta se pa skor pred kamerami žgala ... učer je šla v tuš pogledat, pa ji je on dau gate v roko ... vrjetno je mmm pikolo ...
hecam se jst ... to so moja predvidevanja, zakaj hoče ženska tipa nazaj ...
jst upam, da jim bo t oratal, pa da bo gaber v soboto rekel, Petra UR fired
- Tyra
- Debatorica
- Na forumu od: 30. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Preko kartice ne gledam, po TV, ko imam cajt.
Najbolj down to Earth mi deluje Bojana.
Tudi Špela mi je čisto okej...zaenkrat nobenega posebnega mnenja.
Ni mi pa všeč Katja. Prav zoprna mi je. Si pri meni prvo mesto v antipatičnosti deli z Petro.
Od fantov tudi noben negativno zaenkrat ne izstopa.
Najbolj down to Earth mi deluje Bojana.
Tudi Špela mi je čisto okej...zaenkrat nobenega posebnega mnenja.
Ni mi pa všeč Katja. Prav zoprna mi je. Si pri meni prvo mesto v antipatičnosti deli z Petro.
Od fantov tudi noben negativno zaenkrat ne izstopa.
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Mah men je tole kr neki ratal, kr v dve skupini so jih razdelil pa kr ena čudna parvila pa prou vateva no
Sicer sej bo zanimivo gledat, samo ne vem no ... kr neki mi je ratal tole vse skupi ...
Sicer sej bo zanimivo gledat, samo ne vem no ... kr neki mi je ratal tole vse skupi ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
Bina napisal/-a:Joj, punce, obračate se kot po vetru. Se pred nekaj dnevi je bla Špela fajn in čist OK, zdaj pa jo primerjate s "cmeravim" Andrejem...
ja res ... drgač pa res nism vedla, da se znajo dandanašnji dedci tako odkrito cmerat... če že zdaj prelivajo take krokodilje solze, kaj šele bo ko se bojo mal bl zavezal en na druzga ...
The secret of success is consistency of purpose.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov