Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
mary-kate and ashley bigg - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
zmagu bo po moje tist k bo najbolj izstopu in ga ostali barovci ne bojo prenesl.
se pravi špela. loh da se tut motm. ampak edino emil pa gašper masta mogoče več šans.
špela po moje še doug nau ven prišla zato k je folku najboljš gledat lih fajte/neujemanja med barovci.
se pravi špela. loh da se tut motm. ampak edino emil pa gašper masta mogoče več šans.
špela po moje še doug nau ven prišla zato k je folku najboljš gledat lih fajte/neujemanja med barovci.
-
buffy-ann - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 1. 2006
Men se pa zdi, da ko sem brala komentarje na njihovi strani (spodaj pod članki), da po +/- je bla Špela ful super (ok, ne vsem), pa pametna, normalna itd. zdaj po včerajšnji oddaji jo pa folk ful kritizira, pa kolko je hinavska itd., skratka kar naenkrat gre vsem na živce. Btw, kako pa je kaj z njeno podporo danes? Še vedno takšna kot prej?
Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas
Toše R. I. P.
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
ja dddddddddd..k kej druzga pričakujete?
- Tiavanna
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 10. 2005
nogica napisal/-a:Tole sm dobila na mail ... Če je tu mač pol kr odstrante. Pa mlajšim od 18 je ogled prepovedan
ker se glih naš Bar spet začenja... poglejmo kako je drugje, npr.: na svedskem
http://www.break.com/easteregg/best_of_ ... weden.html
Jebemtiš, ta dva se pa ne šalita.
-
sam tega res ne štekam, da folk kr naenkrat mnenje spremeni. od včeri na dons. mogoče je špelca res mal preveč poudarjala, da je ona to, kar je in da ne igra itd. itd..
sam men se zdi kul, da so u baru tud mal bol brihtni ljudje ne sam ene kure.
sam men se zdi kul, da so u baru tud mal bol brihtni ljudje ne sam ene kure.
-
greyangel - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 9. 2005
- Kraj: Six feet from the edge
Ste videle ko so jih zdaj razdelili v 2 skupini po 6? Vsaka skupina mora spat v svoji spalnici in tekmovali bodo pri zaslužku. Kdor zmaga je nevtralen pri plusih in minusih. Podeljevala si jih bo le skupina z manj zaslužka! To se bojo touk skregali pomoje!
Angels fall first...
-
sej je namen, da se skregajo. fora vsega tega je v tem, da pop tv ve, kaj bo, če nadaljujejo tko kt dozdej.
scenarij bi bil tak kot lansk let: na vsak vroči stol bi šla špela in nasproti njej sevede še en k bi kokr že vnaprej vemo avtomatično izpadel. no, da so razbil to rutino so pač mejčkn spremenil pravila igre.
in to ni zakuhu ne bastjan ne gaber, ampak ljudje k se posebi ukvarjajo s tem, kaj narest, da bo šov čim bolj napet.
scenarij bi bil tak kot lansk let: na vsak vroči stol bi šla špela in nasproti njej sevede še en k bi kokr že vnaprej vemo avtomatično izpadel. no, da so razbil to rutino so pač mejčkn spremenil pravila igre.
in to ni zakuhu ne bastjan ne gaber, ampak ljudje k se posebi ukvarjajo s tem, kaj narest, da bo šov čim bolj napet.
-
Lizzyka* - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 7. 2006
- Kraj: *dreams*
http://24ur.com/bar2/bar_article.php?article_id=3081252
evo preberte si č kdo še zmer ne razume
evo preberte si č kdo še zmer ne razume
-
sAdie - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2004
bejbika napisal/-a:lubenica napisal/-a:pa katja mi je kul
men tut, pa čeprou je Štajerka ... zdej mam poleg stelči še eno štajerko k mi je kul
ja, ja zamerimmmm eh, pustimo stajerke...
za en x dam + samo Bojani ostali...kriza
I love SISLEY& RW
-
u zanimiv. dejte še mal poročat kwa dogaja
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
...
Zadnjič spremenil *SweetGirl*, dne 19. Mar. 2009 11:09, skupaj popravljeno 2 krat.
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
*_nincy_* - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 2. 2006
ja petra je klicala fanta...sej bo sigurno jutri posneto...neki ji je gadno in ga hoče imet nazaj da kao ko pride iz bara bosta skup al neki tazga sej nism dobr slišala,ker so prišli kamermani snemat in so vse bolj tajno naredili
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov