Bar II [združeni temi]

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Uporabniški avatar
T@r@
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a T@r@ » 30. Sep. 2006 21:19

@ napisal/-a:
T@r@ napisal/-a:Men Špela tud ni preveč pri srcu... Gre se ji samo za to, kako bi jo čim več ljudi spoznalo preko bara....

Hm, popravek ldi ne ljudi :lol:

Idi?? ne razumem... :wink:
Vse je odšlo. Še spomini so se zavili v temo...
Uporabniški avatar
barby8
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a barby8 » 30. Sep. 2006 21:33

Se že neki kregajo Špela, Emil & Jernej. :D
Uporabniški avatar
Dančy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 3. 7. 2005
Kraj: tu in tam

Neprebrana objavaNapisal/-a Dančy » 30. Sep. 2006 21:37

Ja dej nam poroči.... :D
Misli pozitivno....
Uporabniški avatar
barby8
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a barby8 » 30. Sep. 2006 21:53

Špela zdej ful neki sili v Andreja, in ga sprašuje zakaj jo sovraži. :roll:
Pa Emil ji je reku, da ni bilo ravno najlepš, da je ne vročem stolu tok poudarjala kok idej je mela, pa da je niso upošteval. In pol je ona to zanikala in še druge spraševala, če je res tako izpadlo. Pa Katji neki govori, da hoče začet z njo zelo iskren odnos. Pa zdele se neki Tamari hvali, da je že pred +/- mela tak velik suport od ljudi. Kr neki v glavnem. :D Pa kr govori, da ni tok grozna za kakršno jo imajo. Ne vem zakaj zdej tok posiljeno sili v ljudi in jih neki prepričuje.
Uporabniški avatar
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 3. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sugar_baby » 30. Sep. 2006 22:04

jao men je tud ta špela kr ena :roll: zakaj mora ona skos povdarjat kok je ona iskrena in ne vem kaj, in da hoče da jo ljudje spoznajo tako kot je in bla bla bla :roll:
jst sm tud najprej upala da bo maja izpadla...sam zdej pa ne vem več....mogoče bi blo bolš če bi špela....bomo vidl kako se bo zdej naprej obnašala :?
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
shy_grl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a shy_grl » 30. Sep. 2006 22:18

hahahaha....ker andrejčk je tale špelca :lol: :lol: :lol:
bejbika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a bejbika » 30. Sep. 2006 22:25

Jst sm lan zmago andreju čist prvoščila, ker so mi šli ostali tok na jetra, da konc ... edino Klemnu sem jo bolj ...
Ne vem, če bo Špeli letos uspelo na isto foro ljudi vržt ... no, je pa res, da smo slovenci ***** :lach:
zdej morjo samo pazt, da ne ponovijo napake ... dva kroga počakaš, pol jo pa zjebeš :lach:
dean444
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a dean444 » 30. Sep. 2006 22:46

Ne razumem kaj se zdaj na njo spravljajo. Emil je dal na drugi stol Majo in je pač ona izpadla. Kaj jim je zdej Špela kriva. sicer pa ona je pač povedala kaj si misli, je imela ideje ki jih niso upošteval, in kaj je tu tok narobe.
Bi bilo pa fajn da bi Petra šla ven , ki mi ful najeda.
Špela men ni podobna Andreju razen v tem , da so se vsi na njo spravil in zaradi tega jo pol folk tolk podpira.
Mi je pa tud zgrešeno da oni vedo kdo mam kok priljubljenosti, se jim tud na blog sporoča, to bi moral pop tv vse blokirati.
Pol glede na kreganje lahko zopet pričekujemo minuse Špeli - mogoče še več kot 7.
shy_grl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a shy_grl » 30. Sep. 2006 22:48

hahaha sam prov tiste scene k se vid da j že prej use preštudirala ma ... djte mal pomislt kao se je neki umikala pred drugimi pred plusi pa misnusi valda k je hotla na vroči stov...kuj žrtev kuj so se na no spravl...ahaa... po j pa hotla dobra isapst pa kok je anrdila oz. kok idej je mela pa da jo niso upošteval :P :roll: pa še guno foro od andreja j mela da je kr je da ona ne igra... nemorm vvrjet da j folk dejansko toook neumn ... no saj teh 11000 folka.... pa da zabija dnar k glasuje za špelo ,,, jst pomoje sploh nam več gledala k mi je totalno bedno ratal zarad te špele ...
shy_grl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a shy_grl » 30. Sep. 2006 22:49

dean444 napisal/-a:Pol glede na kreganje lahko zopet pričekujemo minuse Špeli - mogoče še več kot 7.

ja minuse za špelo in pol bo ona spet največja žrtev al kaj?!?!?
ponavla se bar 1
Uporabniški avatar
mary-kate and ashley bigg
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a mary-kate and ashley bigg » 30. Sep. 2006 23:17

jst navijam za špelo!!!!!!!!!!!

upam, da jih bo zabila ostale in zmagala! ker ona je pa prow carica. ni ovca in ne počne to, kar ostali. in to je res pohvalno!!

ok, naslov oddaje je BAR in ne BORDEL PARTY ali KURBISH TEATHER in kej podobnga. tuki se dela, to je REALITY SHOW k prkazuje takšne in drugačne ljudi, kakršne najdemo v REALITY svetu. in taki ljudje so tako špele kot petre...

pa ne nabijat o enem "showu", v katerem ga morjo vsi žurat, delat škandale in plesat striptiz. če hočte tak show pol pejte na en najstniški party. otroc. pha!!!
dean444
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a dean444 » 30. Sep. 2006 23:24

Lani je v prvem krogu glasovalo precej več folka kot letos.
Za zdej so mi še skoraj vsi stanovalci ok. edini ki mi gredo na živce so Žiga, Petra in občasno Tamara.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 30. Sep. 2006 23:43

ok WTF? :roll:

Dandanes si že narcisoiden, prfuknjen, mongol in nevemkakšenševse, če se pač ne mečeš v center dogajanja in če pač poveš o sebi dobro stvar, d ane igraš... :? mislm od kje pobirate takele??!
mal težko je igrat nekoga mirnega in pridnega, če si drugače ful energik in vesel in podobno...in nevem kaj je zdej narobe s tem, da je ona povedala kolk idej je mela..ja če jih je pa res mela..ne tist klemen, ki nardi plakat in napiše glejte nas..ja waw res izvirno..pohvalno..superca :x :roll:
a dejte folk mal bolj pogledat kako in kaj..jst nimam bar kartice pa mi je že tko vse jasno, d ajo sploh en rabim met..ker se vidi kdo resno misli in kdo igra....in čist vesela sem da je maja ven letela, ker res ni pokazala nobene učinkovitosti..in če skoraj 80% gledalcev pravi tako, že more bit nekej na temu...
in če pogledamo na lanski bar...mislim d aje odločila poštenost...andrej se mi je res zdel pošten in vsi v kompletu z mišotom, rado in saro, pa taki hinavci da je grooza...izločil so ga, in se z njim tko obnašal zato ker so vedl kaj prinese poštenost in kaj igra in hinavščina....zato so ga hotl strpat ven..ampak folk je gledal to....in je vidu da se dogajao svinjarije anandrejev račun...in isto bo zdej pri špeli...prow fajn bi blo če bi zmagala...ker vem da je uredu ženska...
naslednja pa upam da odleti ven kukr hitr je mogoče-petra...matr mi gre na živce...on aje isto naslednjica naveze "SaraRada"...če ne bo naslednjič šla, bo pa slej kot prej...ker se niti en zna obnašat, niti nč pamtnga ne pove, niti ni zanimiva, niti nič....
in čist prov je rumeni karton za emila in majo...sam očitno se nista zavedala, da če bi poletela ven bi mogla plačat...lani je blo 5 miljonov na pogodbi...letos je verjetno 12....dost uredu...preveč si dovoljo, res....
Uporabniški avatar
pikka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 4. 2006
Kraj: Slovenija

Neprebrana objavaNapisal/-a pikka » 30. Sep. 2006 23:45

a se sam men zdi, al je emil res neupravičeno dubu rumen karton? k kolkr se jst spomnem, je tam, k ju je snemal, pa je maja rekla neki potihem, on odgovoru naglas in se ni skril.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 30. Sep. 2006 23:47

čist prow je obema...tud on se je nagnu in tud če je naglas odgovoru, mi še zmer ne vemo kaj mu je rekla, kar bi mogl vedet....sodelovala sta oba, tko da sta oba kriva...

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov