Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
T@r@ - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 11. 2005
jagodka85 napisal/-a:Dančy napisal/-a:In zakaj se zdej une dva modela cmerata????
emil vrjetn zato, ker je pač majo poslou na drugi vroči stol in je ona letela... za jerneja pa ne vem
Men pa emil deluje nekak, kot če bi se zatrapal v njo. Ampak potem mi zopet ni jasno, zakaj jo je poslal na vroči stol..
Vse je odšlo. Še spomini so se zavili v temo...
-
*_nincy_* - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 2. 2006
jagodka85 napisal/-a:Dančy napisal/-a:In zakaj se zdej une dva modela cmerata????
emil vrjetn zato, ker je pač majo poslou na drugi vroči stol in je ona letela... za jerneja pa ne vem
Vem jaz...to so solze sreče,ker njegova kokoš ni bila dones žrebana za na vroči stol tako da se bo kurbarija šele začela!!!!
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
-
Naughty grl - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 9. 2004
- Kraj: Lj
Mah men je pa ta Špela samo Andrej all over again
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
-
@ - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 11. 2004
Ja, tud mene Špela spominja na cmeravega Andrejčka... Jst bi ven najprej pometala vse limone - brez določenih apatičnih osebkov je bar velik bolj "zabaven" Pač jebat ga - to je kao nek reality show
Drgač pa zdej mal gledam sceno v Bachusu...hm, tole Tamaro bo še pobral, je revca čist iz sebe Joj, a lohk nehajo cmerat, k sem jst čist alergična na to!
Drgač pa zdej mal gledam sceno v Bachusu...hm, tole Tamaro bo še pobral, je revca čist iz sebe Joj, a lohk nehajo cmerat, k sem jst čist alergična na to!
-
barby8 - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 6. 2006
Naughty grl napisal/-a:Mah men je pa ta Špela samo Andrej all over again
Kok je ona takšna kot je, in da se nč ne pretvarja...blablabla Zakaj je že mogla to skoz ponavlat? Smo itak že lani skoz to poslušal.
Prou brezveze, ker se bo dogajalo isto kot lani. S tem, da se je letos začela ta saga že čist na začetku.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov