Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
Sj si ti ves čas odgovarjala na moje tko da bejbi Lepo se mj...pa hvala za idejo..si že na ignore
Jagodić kdaj pol greva v ankaran?
Jagodić kdaj pol greva v ankaran?
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Solo tu, solo yo
- 2good4u
- Debatorica
- Na forumu od: 5. 11. 2004
- Kraj: Celje
jemina napisal/-a:Sj si ti ves čas odgovarjala na moje tko da bejbi Lepo se mj...pa hvala za idejo..si že na ignore
Toliko o tvoji odraslosti in inteligenci...ignoriranje je res najboljši način. Torej, kdo se pizdi in kdo je otročji? lep pozdravček!
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
2good4u napisal/-a:In zdej za vse fene EMILA! V četrtek 28.12.2006 v Šempetru v Le plac-u ob 21.00 bo Emil imel svojo prvo pravo žurko! Žurka bo odprtega tipa brez vstopnin in podobnega sranja! Edini pogoj je, da moraš biti polnoletna!!!! Se vidimo! Za podrobnosti se lahko obrnete na mene
dej čestitaj mu še v mojem imenu in povej, da mu privoščimo vsak tolar, ki ga je dobil ... zdej sem še tok bl prepričana da je zmagal pravi... eden redkih (če ne celo edini) k se ni delal neki finga, ampak je že od začetka povedal, da se je v Bar prijavu zaradi denarja... vsaka čast
The secret of success is consistency of purpose.
-
ela85 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2006
- Kraj: na lepem
2good4u napisal/-a:jemina napisal/-a:Sj si ti ves čas odgovarjala na moje tko da bejbi Lepo se mj...pa hvala za idejo..si že na ignore
Toliko o tvoji odraslosti in inteligenci...ignoriranje je res najboljši način. Torej, kdo se pizdi in kdo je otročji? lep pozdravček!
khm... poskusita se zmeniti prek ZS... vsak ma svoje mnenje in vsako mnenje šteje. strpnost, prosim
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
*purple bitch* napisal/-a:jst bi se tud v bar prijavla zaradi denarja...česa pa druzga?pijem loh tud doma.
jz se pa ne bi...če bi se, bi se zato, da spoznam folk in da se mi odprejo nove možnosti z zaslužit keš...torej posredno zaradi keša ...pa zaradi žurke velda...pa tipov...ta nagrada bi bila pri meni zelo neznatnega pomena
Dame mas quiero mas
Solo tu, solo yo
Solo tu, solo yo
-
Lane - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 9. 2004
- Kraj: Rio
ja jaz če bi se šla že ispostavljati 24 ur pred kamere, bi bil prvi in edini pravi razlog denar, čeprav tudi teh 12 mio z odpitim davkom ne prinaša ne vem kakšnega zaslžka glede na vse kar se je dogajalo. Čeprav mislim, da bodo te denarne nagrade vsakič višje in s tem posledično tudi več prijavljenih, ki se bodo teh showov želeli udeležiti. Saj
v največji meri ti kaj takega da denar, tudi kasneje če se znajdeš.
v največji meri ti kaj takega da denar, tudi kasneje če se znajdeš.
- 2good4u
- Debatorica
- Na forumu od: 5. 11. 2004
- Kraj: Celje
Morm neki popravit, danes na radiju je Emil povedu, da v četrtek 28.12. ob 21 uri, ne bo prisoten samo on, ampak so povabljeni vsi ostali Barovci...za nadaljne informacije pišite na ZS kaj je to že preveč reklame???? Da ne bo kej narobe....
mlajšim od 18 vstop PREPOVEDAN!!!!!!!
mlajšim od 18 vstop PREPOVEDAN!!!!!!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov