Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- zvezdica77
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 8. 2006
Na wc............tko piše na njihovi strani!
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
*purple bitch* napisal/-a:joj kva si sitna no
verjetno zato ker ostali niso ustrezali
Ja seveda sem sitna, če vam pa ne morem dopovedat, da Bar ni igra na usmiljenje
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Solo tu, solo yo
- dean444
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Ni zginil takoj na Wc(sem bil tam v finalni oddaji) je šel do svojih kolegov in pol verjetno tudi do staršev( sem pol jaz šel vn), ki so bili čist na koncu bara; ker pop niti slučajno ni poskrbel za družine, da bi bili na vidnem mestu kot podpora.
-
*Elle* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2006
- Kraj: *Big Apple*
^^ Pol tud Andrej ne bi lani zmagu verjetn...
Itak mi je pa čist kul da je Emil zmagu, čeprav mi je bil tud Grega kr uredu Itak pa mi nimamo nč od tega... Emil je zmagu in konc je... Končno!!
Itak mi je pa čist kul da je Emil zmagu, čeprav mi je bil tud Grega kr uredu Itak pa mi nimamo nč od tega... Emil je zmagu in konc je... Končno!!
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
- 2good4u
- Debatorica
- Na forumu od: 5. 11. 2004
- Kraj: Celje
jemina napisal/-a:^^ja maš prov ja...škoda, ker v Sloveniji zmaga tisti, ki se drugim najbolj smili
kako si brezsrčna...resnično ne privoščiš denarja ljudem, ki ga potrebujejo? Pa ravno sedaj v tem vzdušju bi se ti tvoje srce lahko malo, vsaj malo odtalilo....
Če pa privoščiš denar razvajenemu otročičku, ki mu doma vse v rit stišijo, potem pa vem veliko preveč o tebi in tvoji osebnosti...in niti ne rabim slišat več tvojih nadaljnih komentarjev....
-
jemina - Cosmopsiho
^^eto napisala si točno to kar že ves čas govorim
Zelo privoščim emilu denar, ne privoščim pa mu zmage na tak način...s temi sredstvi, ki jih je uporabljal
Zelo privoščim emilu denar, ne privoščim pa mu zmage na tak način...s temi sredstvi, ki jih je uporabljal
Dame mas quiero mas
Solo tu, solo yo
Solo tu, solo yo
- 2good4u
- Debatorica
In zdej za vse fene EMILA! V četrtek 28.12.2006 v Šempetru v Le plac-u ob 21.00 bo Emil imel svojo prvo pravo žurko! Žurka bo odprtega tipa brez vstopnin in podobnega sranja! Edini pogoj je, da moraš biti polnoletna!!!! Se vidimo! Za podrobnosti se lahko obrnete na mene
-
jemina - Cosmopsiho
^^Kaj pa zj žurko dela, če je reku, da denarja ne bo trošu naokol, ker to ni fer do gledalcev...tolk o njegovi dobroti in poštenju
Dame mas quiero mas
Solo tu, solo yo
Solo tu, solo yo
- 2good4u
- Debatorica
jemina napisal/-a:^^Kaj pa zj žurko dela, če je reku, da denarja ne bo trošu naokol, ker to ni fer do gledalcev...tolk o njegovi dobroti in poštenju
Sam res ne vem al si ti res tok bedna al sam neumna!!!!??? To mu bodo priredili njegovi prjatli in njegovi sodelavci, če že hočeš vedet!!!!!! To je pač žurka v lokalu kjer je on prej delu. In od tu smo ga poslovili in tu ga bomo spet prejeli! Sploh pa takih negativcev kot si ti ziher ne rabmo niti v bližini!!!!
-
jemina - Cosmopsiho
Joj 2 good4u verjem, da me neu.
O tem, kdo je beden in zabit pa boljš, da ti ne govoriš, ker maš vedno ene pametne komentarje in se vedno nekej pizdiš ...pa lahko bi to napisala, da jo prirejajo frendi, če si že tko natančna in tko inteligentna//konc OT , ker se mi z ljudmi, ki kr nekej trobezlajo ne da ukvarjat
O tem, kdo je beden in zabit pa boljš, da ti ne govoriš, ker maš vedno ene pametne komentarje in se vedno nekej pizdiš ...pa lahko bi to napisala, da jo prirejajo frendi, če si že tko natančna in tko inteligentna//konc OT , ker se mi z ljudmi, ki kr nekej trobezlajo ne da ukvarjat
Dame mas quiero mas
Solo tu, solo yo
Solo tu, solo yo
- 2good4u
- Debatorica
jemina napisal/-a:O tem, kdo je beden in zabit pa boljš, da ti ne govoriš, ker maš vedno ene pametne komentarje in se vedno nekej pizdiš ...pa lahko bi to napisala, da jo prirejajo frendi, če si že tko natančna in tko inteligentna//konc OT , ker se mi z ljudmi, ki kr nekej trobezlajo ne da ukvarjat
če ti to razumeš kot pizdenje...potem izvoli... Ker ne vem zakaj si sploh mogla kej pripomnat če se ne ukvarjaš s takimi kot sm jst??? Glihkar se ukvarjaš z mano, ko si odgovorila na moj post...in moja inteligenca je sugurno na visokem nivoju, ker ti še nujno potrebuješ nekaj let dozorevanja in odraščanja...
Sploh pa ti mojih komentarjev in mojih postov ni treba prebirati, jaz te že ne silim v to. Če pa moraš vedno keja pripominit na moj post, je pa žal to tvoj problem, ne moj...drugič se jih pa izogibaj!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov