Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Dagi - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 8. 2006
- Kraj: ...
jagodka85 napisal/-a:Sunshine357 napisal/-a:Hehe, tole pa je smeha. Pa po možnosti pice ne jesta (mal heca).
jah, jz je res ne smem jest bom šla sam jemini družbo delat, pa jo spodbujat, da ji rata
dagi, normalno, da greš lh zravn... no ja, sam da nauš jemini konkurence delala
ne... ma kje... je gregec čist premejhn zame... Sej sm rekla... sam tolk da ga pozdravm...
Always look on the bright side of life!
- 2good4u
- Debatorica
- Na forumu od: 5. 11. 2004
- Kraj: Celje
jemina in pebbles: Ko tko pridno pljuvata po Emilu...pa sploh nič ne veta o njemu. Se vidi da so Gregatovi navijači točno taki kot Grega. Ko zgubijo imajo samo grde stvari za povedat o drugih, ker se je njihov ponos čist sesu in imajo sedaj manjvrednostni kompleks...
Ja Emil študira, zdej je na koncu študija, pridno dela že vrsto let, tudi kot natakar v enem lokalu npr. Tako da ni len in ni nesposobn. Je zelo pridn in delavni fant. In če bi že enkrat ta glupi Grega nehu razpravljat o tem, da je notri prišu Emil zaradi denarja, in da je kradel in da ni dobr in ne vem kakšne laži še vse....bi mogoče nekateri začeli razmišljati s svojo glavo...
Če je kdo igral je to Grega, ker je po koncu oddaje tako grdo govoril o Emilu, da mi je šlo na bruhanje. Še tist kanček simpatičnosti, ki sem jo čutla do njega je šla u .... Tu se lepo vidi, kak sta se Grega in Klemen preračunljivo šlepala na Emilov račun, ko je biu ta zelo priljubljen, ko pa se je šlo za denar, pa sta ga začela v drek porivat, pa ne samo onadva tudi ostali barovci in poptv in Gaber...da te srat prtisne (po domače povedano).
Če že drugač ne, bi lahko vidli da je Emil dobr fant, ko je na koncu oddaje lepo govoril o Gregatu in mu želel vse najlepše in najboljše, pa čeprav je vedu kake svinjarije goni ta potrebn vojakec z nič morale in nič spoštovanja....
Ja Emil študira, zdej je na koncu študija, pridno dela že vrsto let, tudi kot natakar v enem lokalu npr. Tako da ni len in ni nesposobn. Je zelo pridn in delavni fant. In če bi že enkrat ta glupi Grega nehu razpravljat o tem, da je notri prišu Emil zaradi denarja, in da je kradel in da ni dobr in ne vem kakšne laži še vse....bi mogoče nekateri začeli razmišljati s svojo glavo...
Če je kdo igral je to Grega, ker je po koncu oddaje tako grdo govoril o Emilu, da mi je šlo na bruhanje. Še tist kanček simpatičnosti, ki sem jo čutla do njega je šla u .... Tu se lepo vidi, kak sta se Grega in Klemen preračunljivo šlepala na Emilov račun, ko je biu ta zelo priljubljen, ko pa se je šlo za denar, pa sta ga začela v drek porivat, pa ne samo onadva tudi ostali barovci in poptv in Gaber...da te srat prtisne (po domače povedano).
Če že drugač ne, bi lahko vidli da je Emil dobr fant, ko je na koncu oddaje lepo govoril o Gregatu in mu želel vse najlepše in najboljše, pa čeprav je vedu kake svinjarije goni ta potrebn vojakec z nič morale in nič spoštovanja....
-
Dagi - Kofetarica
Zdej po tvojem pisanju bi lah rekla, da so pa Emilovi navijači taki kt Emil... halo... pa ne bom posploševala... samo ti si definitivno mu podobna... Seveda je na koncu lepo govoril o vseh... kaj je blo pa umes? Sicer je pa še dobr, da je zmagal... če ne bi mel sam še enga zafrustriranca več!
- 2good4u
- Debatorica
- Na forumu od: 5. 11. 2004
- Kraj: Celje
Očitno so Gregatovi navijači tudi brez domišljije in lastnega mnenja in jim primankuje tudi mogoče malo inteligence če ne znajo nič drugega napisati kot samo to, kar si napisala ti Dagi!
Mislim da si Emila zamenjala za Gregata. Emil ni govoril nič slabega o drugih, sploh pa ne sedaj v zadnjem tednu ko se je šlo za denar. Ne pa tko kot Grega ko je vidu da mu jeEmil večji konkurent kot Klemen, zato je pa mogu mal pljuvat po njem, da je vsaj tolko glasov dobu, kot jih je...
Ja sem Emilov navijač in komi čakam da se vidimo in ga skupaj zažuramo! In ja sem poštena, sm dobra, sm zabavna, in z veseljem bi pomagala svojim staršem, če bi imela denar,... ja sem takšna kot Emil očitno
Mislim da si Emila zamenjala za Gregata. Emil ni govoril nič slabega o drugih, sploh pa ne sedaj v zadnjem tednu ko se je šlo za denar. Ne pa tko kot Grega ko je vidu da mu jeEmil večji konkurent kot Klemen, zato je pa mogu mal pljuvat po njem, da je vsaj tolko glasov dobu, kot jih je...
Ja sem Emilov navijač in komi čakam da se vidimo in ga skupaj zažuramo! In ja sem poštena, sm dobra, sm zabavna, in z veseljem bi pomagala svojim staršem, če bi imela denar,... ja sem takšna kot Emil očitno
-
Dagi - Kofetarica
2good4u napisal/-a::lol: temu ti rečeš pizdenje??? temu se reče odgovor na tvoj post....
očitno maš tud s spominom težave, glede na to, da si lih v enem prejšnjih postov pisala, da boš kljub vsemu povedala svoje mnenje... pa se ne bom ukvarjala s tabo...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov