Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
*pupika* napisal/-a:jemina napisal/-a:*pupika* napisal/-a:jemina napisal/-a:Ja jagidić kr tiho bodi ..hec
Ja sj je luštna ampak to je pa tud vse
Ker Gregi je lep, pa še fino govori
pa jemina! nehej že nabijat s tem tvojim gregijem..
sam da je emiiiiiiil zmagu!!!!!!!!!!
Ne nebijam..izpovedujem se ...a je tko težko razumet?
jaaaaaaaaaa... sej veš, da je men vedn vse težko razumet
Ja no sj vem ...zame je še zmer Gregi zmagovalec
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Solo tu, solo yo
-
MoJcHyKa - Debatorica
- Na forumu od: 25. 11. 2006
- Kraj: Primorska
jagodka85 napisal/-a:jemina napisal/-a:Peti sploh ni treba ust odpret, da se osramoti, ker je že njen nasmeh dost bebev
hecam se ... maš prou... ni ji treba ust odpirat... sam luštna pa je... saj men
am sej meni je tudi luškna in se mi ne zdi glih napačna kot osebca, pač tak karakter ima...
-
pebbles - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 4. 2006
jst sm pa čist razočarana! sm za gregata navijala, sej ni važn kako bi porabu denar, pač to je njihova stvar, ker so za ta denar tud tekmoval, sam emil mi je res že šu na jetra z njegovim "eksistencialnim" problemom, kr neki... Nja že enkrat konča fax pa bo rešu ta problem, ne pa da ga dela že ne vem kok časa, sej 95% folka v sloveniji nima svojga stanovanja pri teh letih, on bi pa kr mel al kaj...
drugač pa od kje ma on 130.000 sit stroškov na mesec??? telefona zdej ni uporablju 3 mesece, tud z hrano ne in za prevoz tud ne, zato me res zanima odmkje njemu tok stroškov.
res mi je bil bedn, če bi bli njegovi tok v bedu z denarjem, pol njegova babi pa dedi ne bi mogla iz bosne njega spremljat preko interneta, ker za to rabiš internet in pa računalnik, za kar je potreben denar, tega pa večina folka nima, ker si ne more privoščit, očoitno si pa njegovi starši pa stari straši lahko privoščijo. (če bi bli v krizi z denarjem, bi ga porabili drugače in ne za računalnik)
pa tud k je šel grega k njegovim sestram na obisk, je men zgledal da ma ženska ful zrihtano stanovanje, kar pa folk brez denarja nima tko lepo zrihtan... uni k nimajo keša, nimajo pol tko zrihtan kot je mela ona, pa če so bosanci al pa ne
tko da men je ta emil res nabiju... to je moje mnenje in zato mu nisem verjela!
drugač pa od kje ma on 130.000 sit stroškov na mesec??? telefona zdej ni uporablju 3 mesece, tud z hrano ne in za prevoz tud ne, zato me res zanima odmkje njemu tok stroškov.
res mi je bil bedn, če bi bli njegovi tok v bedu z denarjem, pol njegova babi pa dedi ne bi mogla iz bosne njega spremljat preko interneta, ker za to rabiš internet in pa računalnik, za kar je potreben denar, tega pa večina folka nima, ker si ne more privoščit, očoitno si pa njegovi starši pa stari straši lahko privoščijo. (če bi bli v krizi z denarjem, bi ga porabili drugače in ne za računalnik)
pa tud k je šel grega k njegovim sestram na obisk, je men zgledal da ma ženska ful zrihtano stanovanje, kar pa folk brez denarja nima tko lepo zrihtan... uni k nimajo keša, nimajo pol tko zrihtan kot je mela ona, pa če so bosanci al pa ne
tko da men je ta emil res nabiju... to je moje mnenje in zato mu nisem verjela!
-
jemina - Cosmopsiho
jagodka85 napisal/-a:no hudiča, nč piramid delat
jemina, kdaj greš v ankaran gregata zapecat?
Ja jagodka a greš z mano pa grem takoj...še prenočišče lahko dobim. Sam tole je dobra ideja...a si me mogla spomnt...zj bom pa samo o tem ankaranu razmišljala
Dame mas quiero mas
Solo tu, solo yo
Solo tu, solo yo
-
jemina - Cosmopsiho
Ma ja sj s tabo bi šla, ker vem, da ti ni všeč, da mi ne bi v zelje skakala
Zj sem slišala, da je Gašper kupu eno picerijo v ŠŠkofji Loki in so bli prejšni teden vsi do takrat izpadli barovci tam...joj jz upam, da je to re, da bo pol Gregi kdaj kelnaru tm..si najamem abonma
Zj sem slišala, da je Gašper kupu eno picerijo v ŠŠkofji Loki in so bli prejšni teden vsi do takrat izpadli barovci tam...joj jz upam, da je to re, da bo pol Gregi kdaj kelnaru tm..si najamem abonma
Dame mas quiero mas
Solo tu, solo yo
Solo tu, solo yo
-
jemina - Cosmopsiho
Ja baje dost zanesljiv vir...jz upam da je res, ker pol bom skoz dol...drži pesti, da se Gregi tam prikaže...potem je pa e čiz majhen korak do mojega doma
Dame mas quiero mas
Solo tu, solo yo
Solo tu, solo yo
-
allessya - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 4. 2006
OMG, pa kaj je na tem Gregiju takega??? Men zgleda ko nek kuščar.
-
Dagi - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 8. 2006
- Kraj: ...
jagodka85 napisal/-a:hehe, greva en road trip do ankarana gregija obiskat.... to bi pogledu, kr tko dve dečve tm pr njemu
a lah še js grem z vama... sm tud navijala za njega, pa bi sam eno kavico spil, pa tolk da ga pozdravm, pol bi šla pa js itak v koper k mam še nedokončane zadeve tam...
Always look on the bright side of life!
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
Sunshine357 napisal/-a:Hehe, tole pa je smeha. Pa po možnosti pice ne jesta (mal heca).
jah, jz je res ne smem jest bom šla sam jemini družbo delat, pa jo spodbujat, da ji rata
dagi, normalno, da greš lh zravn... no ja, sam da nauš jemini konkurence delala
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov