Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- mily
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 6. 2005
Ja evo, točno to je zmotlo mene pri njemu. Ko je začel jamrat kuk ma stroškov pa tega. Ja no, jst mam tut, pa če ma kdo odveč nej še men kej pošlje Prej se mi je velik bolj dopadu, pol je pa tkole začel, mi je pa kr dol padl. no, očitno to pali a ne?
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Juhu Emil je zmagu itak smo to že vedl!
In hvalabogu da je on zmagu, da bo ta denar pametno porabu. Ne pa un da ne rečem kaj je, k bi naredu party za 2 miljona, mislm halooo? Bedak
Najbl smo se itak smejal Petri k ma očitno v glavi spravlen kak make up ne pa možganov, modelka ni znala ni 2 stavka povedat
Žiga-butec in butec hair style
Tamara-go back to the moon.
Ostali so bli pa kr okej.
Uglavnem Bara je konc, v kateri temi se bomo naprej "kregal"?
In hvalabogu da je on zmagu, da bo ta denar pametno porabu. Ne pa un da ne rečem kaj je, k bi naredu party za 2 miljona, mislm halooo? Bedak
Najbl smo se itak smejal Petri k ma očitno v glavi spravlen kak make up ne pa možganov, modelka ni znala ni 2 stavka povedat
Žiga-butec in butec hair style
Tamara-go back to the moon.
Ostali so bli pa kr okej.
Uglavnem Bara je konc, v kateri temi se bomo naprej "kregal"?
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
...
Zadnjič spremenil *SweetGirl*, dne 19. Mar. 2009 12:27, skupaj popravljeno 1 krat.
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
FairyAngel - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 10. 2004
- Kraj: Svet mojih sanj :)
dean444 napisal/-a:Ja no teh 12 milijonov Emil ne bo videl, saj mu po plačilu davka(41%-največji razred pri dohodnini) ostane samo 8.280.000 sit- tega pa na Popu niso nikoli rekli, no sej niso rekli še marsikaj drugega.
Uff, seveda, na to sem pa pozabila. Potem pa Gregorju na koncu itak ne bi ostalo skoraj nič, če bi naredil žurko, obdaril Klemna, nekaj dal še sestri, ...
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
- dean444
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
FairyAngel napisal/-a:dean444 napisal/-a:Ja no teh 12 milijonov Emil ne bo videl, saj mu po plačilu davka(41%-največji razred pri dohodnini) ostane samo 8.280.000 sit- tega pa na Popu niso nikoli rekli, no sej niso rekli še marsikaj drugega.
Uff, seveda, na to sem pa pozabila. Potem pa Gregorju na koncu itak ne bi ostalo skoraj nič, če bi naredil žurko, obdaril Klemna, nekaj dal še sestri, ...
No prej sem narobe napisal ostane mu le 7.080.000 sit.
-
*slatka* - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 1. 2006
- Kraj: v pravljici*
Sicer nisem spremljala Bara, ampak včeraj sem pa gledala. In mi je bil Emil veliko bolj simpatičen. Mu veliko bolj privoščim. Že zaradi tega, ker bo pametno porabil denar. Un bi dal pa dva milijona za žurko. Debil.
Biti pripravljen, je veliko,
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
znati čakati, je še več,
-
gemini - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 9. 2004
- Kraj: notranjska
Joj Tamara pa Petra bi mogle hodit po svetu z zaleplenjimi usti, ker itak ne znate narets enga normalnga stavka, brez da bi pokazale kok debilne ste.
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
-
bolhica - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 4. 2006
- Kraj: somewhere
ja pa petra kr neki misl kaj je .. sploh pa z izjavami k jih je učerej mela..očitno je hotla nadoknadt vse tiste oddaje k jih je preojkala in pokazala svetu da sploh ni za v javnost..
ma kaj vse je učerej izjavlaa..
-sem samska
-folk hod za mano pa me fotografira???
am ne znam povedat, sam vse se je vidl na TVju kolk se je vn HOTLA metat pa ji ni lij ne vem kolk ratal..
ma kaj vse je učerej izjavlaa..
-sem samska
-folk hod za mano pa me fotografira???
am ne znam povedat, sam vse se je vidl na TVju kolk se je vn HOTLA metat pa ji ni lij ne vem kolk ratal..
... ι αм ωнαт ι αм ...
-
*slatka* - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 1. 2006
- Kraj: v pravljici*
men je bla pa bojana tok čudn oblečena. A je sploh mela kakšne hlače al pa kiklco ona? zgledal je kokr da je samo v nogavicah pršla In ženska ne zna govort. Ne ne ne ne ne... Gosh!
Biti pripravljen, je veliko,
znati čakati, je še več,
znati čakati, je še več,
-
bolhica - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 4. 2006
- Kraj: somewhere
*slatka* napisal/-a:men je bla pa bojana tok čudn oblečena. A je sploh mela kakšne hlače al pa kiklco ona? zgledal je kokr da je samo v nogavicah pršla In ženska ne zna govort. Ne ne ne ne ne... Gosh!
tko k je enket tina rekla za njo: da bojana NIMA hrbtenice..ker je res, kr nekej sanja..pa vse je lepo...
... ι αм ωнαт ι αм ...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov