Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- dean444
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Ja pred časom je nekdo rekel da je licenco za bar 3 kupila tv 3- zdej mogoče je to razlog da bo Kanal A imel Big brother, zdej ne vem zakaj ga niso dali na pop- sej v končni fazi je to eno in isto- skoraj..
In glavna nagrada v Big brotheru v Sloveniji je 75.000 eurov. Kar v redo glede da nič ne delaš- ne bodo garali kot so morali barovci.
In glavna nagrada v Big brotheru v Sloveniji je 75.000 eurov. Kar v redo glede da nič ne delaš- ne bodo garali kot so morali barovci.
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
mily napisal/-a:Drugač pa, kaj s to Petro?? A nima treh točk v glavi al kaj? Ta ženska ni sposobna enga stavka skup stavt. Ej totalna kokoš.
Žiga pa, sam smeh no. Kako grdo frizuro je mel, da ga ni sram. A mu je mama kahlo na glavo dala in okol porezala?
Bojana je pa taka megla. Ma a je v celi oddaji sploh kej povedala?
LOOOL midva sva doma umirala od smeha, ker je Petra taka glupača, da ne moreš verjet no Mene bi bilo sram tak jtok debilnega izustit oz. da niti enega preprostega stavka ne zna skupaj sestavit OMG. A je kaj narobe z njo ?
LOOL Žiga,..hahahah čelada ja. Meni je točno to padlo na pamet, ko sem vidla tisto polizano čupco
Bojana ja,... čist druga zgodba. Če mi ona ni delovala včeraj zadeta na ferik, potem pa tudi nič nočem,...
Zmago pa definitivno privoščim Emilu. Še moj mu jo je privoščil. Sva se prav zabavala na račun določenih izjav. O Gregorju pa ne bom izgubljala besed. Ja seveda bi potala denar okoli,...jap,..če verjamete v Snegulčico in palčke
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
-
allessya - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 4. 2006
Jaz sem bla res vesela, da je zmagal Emil in iskreno mu privoščim.
Gregor mi ni bil nikoli niti približno simpatičen.
Petro treba posebej izpostavit - enostavno ne morem verjet, da lahko kaj tako glupega hodi po svetu, pa sem videla že marsikaj.
Maja in Gašper sta itak najbolj luštkana...
Bojana in Žiga - zgledala sta kot dva 'zadetka', o Žigatovi frizuri ne bi zgubljala besed...
Gregor mi ni bil nikoli niti približno simpatičen.
Petro treba posebej izpostavit - enostavno ne morem verjet, da lahko kaj tako glupega hodi po svetu, pa sem videla že marsikaj.
Maja in Gašper sta itak najbolj luštkana...
Bojana in Žiga - zgledala sta kot dva 'zadetka', o Žigatovi frizuri ne bi zgubljala besed...
-
FairyAngel - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 10. 2004
- Kraj: Svet mojih sanj :)
Bravo, Emil! Jaz mu privoščim teh 12 milijonov, ker jih bo porabil za malo bolj pametne stvari kot Gregor. Še vedno mi ni jasno, zakaj bi on dal Klemnu 1,5 milijona, Emilu pa samo darilce. Kaj pa ostali BAR-ovci (če se že gre dobrodelneža)?
Sicer se je pa izkazalo, da stvari med njima tudi niso bile tako rožnate. Mi je prav žal, da nista povedala, kaj vse ju je motilo na drugem - bi vsaj bilo bolj zanimivo.
Sicer se je pa izkazalo, da stvari med njima tudi niso bile tako rožnate. Mi je prav žal, da nista povedala, kaj vse ju je motilo na drugem - bi vsaj bilo bolj zanimivo.
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
- Maudisa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 8. 2006
Sicer sem bolj navijala za gregorja (on je bil moj favorit bil že od začetka) sem vseeno vesela za Emila,ker mi je tud fajn..Že kak je bil zadnji teden živčen kako bo
Sam kako frizuro je pa mel Žiga...mene je spominjal na onega igralca iz filma butec in butec...res kot da bi mu mama dala pisker na glavo in ga ošišala...lubi bog
Sam kako frizuro je pa mel Žiga...mene je spominjal na onega igralca iz filma butec in butec...res kot da bi mu mama dala pisker na glavo in ga ošišala...lubi bog
- dean444
- Komunikatorka
mily napisal/-a:Kje pogledam klepet od včeraj iz klepetalnice? Baje so se ful grdo obnašali do Emila in ga žalil glede narodnosti al kako? Rada bi vidla
Nimaš pravih informacij, na blogu pod informacijami so eni omenjali glede narodnosti nekja.
Klepetalnica je sicer danes ob 20.00.
-
princesss - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 10. 2004
Tud js sm full vesela, da je Emil zmagu, mu prvoščm. Pa zihr ga bo bol koristno porabu kot bi ga Grega.
Kar se pa Žigatove frizure tiče - škoda zgublat besede. Me je čist razočaru.
Pa tut Tamara se mi je zdela bedna s tisto "anakondo 2". Lame.
Kar se pa Žigatove frizure tiče - škoda zgublat besede. Me je čist razočaru.
Pa tut Tamara se mi je zdela bedna s tisto "anakondo 2". Lame.
Perhaps we all give the best of our hearts uncritically.. to those who hardly think about us in return. /T. H. White/
- dean444
- Komunikatorka
[quote="FairyAngel"]Bravo, Emil! Jaz mu privoščim teh 12 milijonov, ker jih bo porabil za malo bolj pametne stvari kot Gregor. Še vedno mi ni jasno, zakaj bi on dal Klemnu 1,5 milijona, Emilu pa samo darilce- ja zakaj že ker je skoz povdarjal da bo denardelil pol pa ko je bilo konec glasovanja pa je pokazal kak hinavec je.
Sicer pa mislim da sta oba kandidata dobila kar sta želela- Emil je rekel da je v baru zaradi denarja, Gregi pa itak ni bilo do denarja, saj se je prijavil zaradi žura, novih poznanstev- kar je tudi dobil- tako da sta oba kandidata dobila zaradi če sa sta se prijavila v bar.
Ja no teh 12 milijonov Emil ne bo videl, saj mu po plačilu davka(41%-največji razred pri dohodnini) ostane samo 7.080.000 sit- tega pa na Popu niso nikoli rekli, no sej niso rekli še marsikaj drugega.
Sicer pa mislim da sta oba kandidata dobila kar sta želela- Emil je rekel da je v baru zaradi denarja, Gregi pa itak ni bilo do denarja, saj se je prijavil zaradi žura, novih poznanstev- kar je tudi dobil- tako da sta oba kandidata dobila zaradi če sa sta se prijavila v bar.
Ja no teh 12 milijonov Emil ne bo videl, saj mu po plačilu davka(41%-največji razred pri dohodnini) ostane samo 7.080.000 sit- tega pa na Popu niso nikoli rekli, no sej niso rekli še marsikaj drugega.
Zadnjič spremenil dean444, dne 17. Dec. 2006 12:53, skupaj popravljeno 1 krat.
- mily
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 6. 2005
Aja pol ni blo klepetalnice? No ja, sej se mi je čudno zdel, da bi mogla včeri it še tja, ko so ga verjetno zažural.
ja Tamara je bla res glupa. Je blo tko očitno da je Jernej ne jeb* več in je hotla tko mal na foro vržt, pa ji žal ni najbolj uspel.
ja Tamara je bla res glupa. Je blo tko očitno da je Jernej ne jeb* več in je hotla tko mal na foro vržt, pa ji žal ni najbolj uspel.
- ma_nekdo
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 8. 2006
ampak punce,kaj niste rauzmele tistega,kar je žiga govoru,ko ga bastjan vprašal kako gre z njegovo štempiljko????
tip se je norčeval iz emila,ker on je nonstop govoru,da nima denarja,da mu rabi denar itd.
on pa se je delal norca iz tega in prosil donatorje,da mu pošljejo keš!!!
žiga zakon si ej.
petra pa itak me že čisto scvrte možgane od vseh teh ekstazijev...
tamara je bla taglavna,upam da njena "pevska" kariera propade...
ampak punce,mene je predvsem motlo to pri emilu,kako je on govoru,da je bogi,da je bil v vojni,da nima keša.... jih,pol se lahko tudi jaz naslednje leto prijavim,povem da sem bila tudi jaz v vojni,da imam hude psihične težave,da starši so se loćli,ko sem bla mala,da so me zanemarjali itd.... ina dagela kasiram keš,ker se bom zamislila ljudem
tip se je norčeval iz emila,ker on je nonstop govoru,da nima denarja,da mu rabi denar itd.
on pa se je delal norca iz tega in prosil donatorje,da mu pošljejo keš!!!
žiga zakon si ej.
petra pa itak me že čisto scvrte možgane od vseh teh ekstazijev...
tamara je bla taglavna,upam da njena "pevska" kariera propade...
ampak punce,mene je predvsem motlo to pri emilu,kako je on govoru,da je bogi,da je bil v vojni,da nima keša.... jih,pol se lahko tudi jaz naslednje leto prijavim,povem da sem bila tudi jaz v vojni,da imam hude psihične težave,da starši so se loćli,ko sem bla mala,da so me zanemarjali itd.... ina dagela kasiram keš,ker se bom zamislila ljudem
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov