Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
*melby* - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 7. 2004
Fuuuulll dobr Emmiiilll je zmagovalc
On bo vsaj pametno dnar zapravu ... ne pa kr neki, kot bi Grega (njemu bi blo za njegove plane premal 9 mio in mu na konc ne bi nč ostal za odprtje lokala )
Super, Emilu ful privoščim.
Res je dečko vesel (itak)
On bo vsaj pametno dnar zapravu ... ne pa kr neki, kot bi Grega (njemu bi blo za njegove plane premal 9 mio in mu na konc ne bi nč ostal za odprtje lokala )
Super, Emilu ful privoščim.
Res je dečko vesel (itak)
* ~ ne oziraj se za drugimi, bodi originalen ~ *
-
muffin - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 7. 2006
- Kraj: Ljubljana
Kere slikce bojo to po cajtngih Emil bo zgledu na njih, k da ga dajejo pod giljotino, ne pa k da je zadeu 12 miljonou
Sicr pa Emilu bol prvoščm ta keš, k vem, da ga bo 100% bol pametn zapravu kt Grega, pa čeprou sm navijala za Gregija Emil pač bol rab keš.
Sicr pa Emilu bol prvoščm ta keš, k vem, da ga bo 100% bol pametn zapravu kt Grega, pa čeprou sm navijala za Gregija Emil pač bol rab keš.
- mily
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 6. 2005
No pa je konc. Končno . Itak sem skos vedla da bo zmagu Emil, čeprav bi mi bil mogoče Grega ljubši.
Drugač pa, kaj s to Petro?? A nima treh točk v glavi al kaj? Ta ženska ni sposobna enga stavka skup stavt. Ej totalna kokoš.
Žiga pa, sam smeh no. Kako grdo frizuro je mel, da ga ni sram. A mu je mama kahlo na glavo dala in okol porezala?
Bojana je pa taka megla. Ma a je v celi oddaji sploh kej povedala?
Drugač pa, kaj s to Petro?? A nima treh točk v glavi al kaj? Ta ženska ni sposobna enga stavka skup stavt. Ej totalna kokoš.
Žiga pa, sam smeh no. Kako grdo frizuro je mel, da ga ni sram. A mu je mama kahlo na glavo dala in okol porezala?
Bojana je pa taka megla. Ma a je v celi oddaji sploh kej povedala?
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
Jao jst pa nisem gledla današnje oddaje BARa, kr sm se zanašala da bo vsaj še kak dan to možno pogledat na 24ur (za tiste, ki mamo/smo meli kartico). Pa se ne da. Zej pa lahk jebem ježa
Ve ktera kok bi lahk jst to vidla?
Ve ktera kok bi lahk jst to vidla?
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
- FemmeFatal
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
mary-kate and ashley bigg napisal/-a:p.s. a se je sam men zdej al je mel bastjan na konc mal solzne oči
Sem mislila, da sem edina, ki se ji je tko zdelo. Men je tud tko zgledal.
-
jowko - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 9. 2006
HVALA BOGU DA JE EMIL ZMAGAL!!!
In ja Bastjan je mel solzne oči... res sm full vesel za njega, čeprov ga ne poznam!
In ja Bastjan je mel solzne oči... res sm full vesel za njega, čeprov ga ne poznam!
Home Page:
http://www.foto-jovo.com
http://www.foto-jovo.com
-
uršy - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 7. 2004
- Kraj: najlepše mesto
Jst sm sicer navijala in glasvala za Gregata, ampak na konc sm pa upala, da bojo rekl, da je zmagu Emil, ker se mi je fnt prou zasmilu, k so najbrž res revčki in si je pomoje čiiiiist želel te zmage, kar je pokazal tut z jokom, k je bil res iz srca. Tko, da ja: mu prvoščm, da je zmagu in pobasu dnar
Tale Petra pa no coment....mislm, a je možn, da take prbija
Tale Petra pa no coment....mislm, a je možn, da take prbija
- dean444
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
No še moj komentar- super da je zmagal Emil. Nekaj časa mi je bilo vseeno kdo zmaga sam pol s emi je vedno bolj zameril Grega. Sploh pa ko je bilo konec glasovanja je pokazal kak hinavec je. Prej je skoz govoril da bodo denar delili, pol pa prbije da bo dal Klemni 1,5 mio , Emilu pa malo darilce- seveda je to rekel ko je bilo glasovanja konec- ko je še mislil da je zmagal. Sem upal da se mu to maščuje. Pol pa folk v lokalu Gregi ti si moralni zmagovalec- on pa nazaj ja saj sem vsem moralni zmagovalec- lepo te prosim.
Sicer pa kaj reči ta bar je v živo dost majhen, delavci ki delajo bar po meni dost neprofesionaln, prej amaterji- čist nič organizirano- smo bili v aveniji- od oddaje smo bolj malo slišali- tako da bi bilo bolje da sem gledal doma tv- ker tam smo itak gledali na plaszmo, zvoka pa skoraj da ni bilo.
Seveda tud za družine finalistov ni bilo poskrbljeno - so morali čakat v vrsti kot vsi drugi. Tako da v živo mi to celuje še stokrat bolj brezveze in amatersko kot zgleda na Tv. Sicer sem videl vse barovce v živo in Punce v živo dost bolj zgledajo sploh Špela, Tina, Maja, Katja- edina ki mi je bila adio pamet je bila Bojana, no pa tud Petra ni dost boljša. Med pavzami s škatlo od pice laufajo barovci in se bašejo z njo- a cel dan se pa niso uspeli najest- kr neki - res amaterstvo. Upam da bodo projekt Big brother vzeli bolj resno in tudi kakovostno naredili najprej bivališče in pol še oddaje.
Sicer pa kaj reči ta bar je v živo dost majhen, delavci ki delajo bar po meni dost neprofesionaln, prej amaterji- čist nič organizirano- smo bili v aveniji- od oddaje smo bolj malo slišali- tako da bi bilo bolje da sem gledal doma tv- ker tam smo itak gledali na plaszmo, zvoka pa skoraj da ni bilo.
Seveda tud za družine finalistov ni bilo poskrbljeno - so morali čakat v vrsti kot vsi drugi. Tako da v živo mi to celuje še stokrat bolj brezveze in amatersko kot zgleda na Tv. Sicer sem videl vse barovce v živo in Punce v živo dost bolj zgledajo sploh Špela, Tina, Maja, Katja- edina ki mi je bila adio pamet je bila Bojana, no pa tud Petra ni dost boljša. Med pavzami s škatlo od pice laufajo barovci in se bašejo z njo- a cel dan se pa niso uspeli najest- kr neki - res amaterstvo. Upam da bodo projekt Big brother vzeli bolj resno in tudi kakovostno naredili najprej bivališče in pol še oddaje.
-
marateja - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
V letošnjem baru nisem imela favorita, tkdo da mi je blo zdej na konc čist vseen kdo zmaga in dobi tistih 12 mio (-davki). Sem bila pa na koncu kar vesela za Emila, ker se mi zdi, da je samo on izmed vseh, resnično in odkrito pokazal za kaj se je prijavil v šov in denar bo porabil v pametne namene (glede na to, da bi ga Gregor razmetal naokoli).
Sem se pa dons prov nasmejala. Najprej Žigatovi frizuri (scene s štampiljko nisem štekala), pa Petra je bla tud svetovna (mislm da bolj glupe ženske še nisem vidla/slišala), Tamara, Jerry sta pa razred zase (una vsa ponosna, on zavija z očmi).
Ampak važn da je končno konec. In če bo BAR III, upam da bo veliko bolj zanemivejši in so se POPtevejevci kaj naučili iz svojih napak, ki so jih naredili v letošnjem in lanskem BAR-u.
Sem se pa dons prov nasmejala. Najprej Žigatovi frizuri (scene s štampiljko nisem štekala), pa Petra je bla tud svetovna (mislm da bolj glupe ženske še nisem vidla/slišala), Tamara, Jerry sta pa razred zase (una vsa ponosna, on zavija z očmi).
Ampak važn da je končno konec. In če bo BAR III, upam da bo veliko bolj zanemivejši in so se POPtevejevci kaj naučili iz svojih napak, ki so jih naredili v letošnjem in lanskem BAR-u.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
niti nevem kaj naj rečem na rezultat, ker po pravici povedano mi ej blo čist vseeno kdo zmaga...vsekakor pa denar bolj privoščim emilu, ker je že od nekdaj sam in bi pomoje bolj potreboval denar za preživetje kot pa gregor, ki bi z njim sponzurašam plačeval pijače..mogoče se motim, ampak se mi pač tko dozdeva....
marateja...BAR 3 tudi pride sem lih zadnjič prebrala, da bo tudi tretji del, ampak še ne vedo za ziher kdaj...mogoče isti turnus...vsekakor pa za družinami in za big broderjem.
marateja...BAR 3 tudi pride sem lih zadnjič prebrala, da bo tudi tretji del, ampak še ne vedo za ziher kdaj...mogoče isti turnus...vsekakor pa za družinami in za big broderjem.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov