Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- mily
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 6. 2005
Tyra napisal/-a:Bar gledam samo ob sobotah, vmes pa preberem kaj se dogaja, tako da lahko da bom čisto kiksnila mimo.
Meni je pravzaprav popolnoma vseeno kdo zmaga, oba imata svoje slabosti. Ne razumem edino deklet tu, ki vroče zagovarjajo enega od njih in so očitno slepe na slabosti drugega.
Heh se čist strinjam. Drugače me pa zelo zabavajo taki zelo navijaški posti . Jaz nimam popolnoma nič od tega če zmaga moj favorit in obratno. Se ne bom preveč sekirala. Je pa zabavno brati a ne?
-
ela85 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2006
- Kraj: na lepem
ja, maš prav. ampak kljub vsemu, oba ti ne moreta popolnoma enako odgovrjati... mislim, normalno je, da imata oba svoje prednosti in slabosti... tako kot jih imamo vsi. pa se kljub temu odločiš za tistega, ki ti je bolj všeč.
mi pa je bedno, ko punce navijajo samo zardi tega, ker je človek lušten. halo?????? to pa se mi zdi res neumno.
sicer pa sem jaz že nekje zapisala, da je zame zmagovalec klemen.
mi pa je bedno, ko punce navijajo samo zardi tega, ker je človek lušten. halo?????? to pa se mi zdi res neumno.
sicer pa sem jaz že nekje zapisala, da je zame zmagovalec klemen.
-
greyangel - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 9. 2005
- Kraj: Six feet from the edge
Jaz sem bla ves čas za Emila sam sem si zdaj zadnji tedn premislila. Ne vem, nekak mi ni všeč njegovo obnašanje, pa Gregor mi je faca ker se mi zdi da je tisti, ki je naredo bar2 zanimiv. Koliko smeha!!!
Angels fall first...
- Locomoto1299
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 12. 2006
renatka_ napisal/-a:tiasha napisal/-a:Jst sm še vedno za Emila ... čeprou ne gledam Bara že uf ne vem kok časa, k mi je totalno bedn, sam Emil mi je pač tak preprost fant, se mi ne zdi neki naduvan in bi mu prvoščla zmago.
Ne pa ta Gregor dej sam gobec ga je ... mi že prej ni biu ušeč zarad unih njegovih wcjevskih podvigov, zdej mi je pa še bolj ogaben ... naduvanc mali ... k ena napihnjena opica je ... Sori vsem njegovim oboževalkam, sam tako je sam moje mnenje ...
Čist do besede se podpišem
vzela besedo z jezika
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov