Bar II [združeni temi]

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Uporabniški avatar
amital
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 15. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a amital » 12. Dec. 2006 22:34

pa kake majo dans v odaji... tale gregor samo neki glumi proti emilu, pa to o tej kartici al o čem se gre.. :roll: :roll:
vse se zgodi z razlogom, tako kot se tudi vse vrača in vse plača
Uporabniški avatar
uršy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 7. 2004
Kraj: najlepše mesto

Neprebrana objavaNapisal/-a uršy » 12. Dec. 2006 23:05

Jst pa res več ne vem, kdo je glumac od teh dveh....najbrž oba, kar je v bistvu pričakovano :?
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 21. 8. 2004
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objavaNapisal/-a puma » 13. Dec. 2006 2:10

bogi emil ... on misli, da mu je gregor prijatelj :?
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *QueenBitch* » 13. Dec. 2006 9:05

Jaz v bistvu prov komi cakam da bo konc...pa upam da ne bo se Bar III, aja sj res zdj bo menjam zeno..bruh :box:
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 13. Dec. 2006 9:38

ja faaak, kere probleme mata emil pa grega no.. pa a se lh ne vem kolk časa kregata zarad tistga, kar je že blo in sta se kao že zmenla.. res glumita obadva pomoje največ an :roll:
Uporabniški avatar
Lane
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 9. 2004
Kraj: Rio

Neprebrana objavaNapisal/-a Lane » 13. Dec. 2006 10:28

No še nekaj dni in vsa ta farsa, ki nam jo pripravlja komercialna televizija v sodelovanju s palčki, ki se potegujejo za 12 mio sit, končana. Kvalitete nobene, iskrenosti še manj, igra glavnih akterjev (oz. samo še dveh, ki sta osala; ostali prav tako niso izstopali) za oskarja; no mogoče pa še celo dobijo kakšnega viktorja. Važno, da za tem stoji velika vsota denara. Se pravi je tistih 12 mio, za katere se sedaj grebeta Emil in Gregor, kaplja v morje, pa vendar... igra je postala že kar malo umazana, pa predvsem od Gregorja vedno slišimo na televiziji govoriti o nekem fer playu oz. neki iskrenosti in poštenosti. Seveda. Smo jo sedaj videli vsi. Začelo se je z Emilom, ki ni bil zadovoljen z razpletom kockanja, seveda, Klemna bi v finalu lažje premagal. Taktika, ki se ni obnesla, tako je to ko kockaš.
Sedaj Grega nekaj namiguje, kot da bo nekaj razkril, zakaj ni to storil že prej, a ja brez Emila in njegove dosedanje pomoči bi bilo težko.
S tem kar bo povedal, pa tudi če je resnica je samo voda Emilu na mlin, ker zdaj izpade, da grega glumi. Kaj je res, ne bomo vedeli nikoli, pa tudi hočemo? Ne samo, da nekaj dogaja. Igrata oba, hinavca sta oba - vendar mora pa na koncu vseeno nekdo zmagati. Un, ki ga ˝ljubi˝ ljudstvo ali un ki ga ˝ljubi˝ komercialna tv, ki vse to organizira. Saj oni vse režirajo.
No pa toliko o nekakšnem resničnostnem showu.
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 8. 2004
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objavaNapisal/-a micamaca » 13. Dec. 2006 11:02

sofia83 napisal/-a:Se mi zdi, da tale BAr prav pokaže naš nacionalni karakter. Niso nam všeč ljudje, ki izstopajo - ki se preveč smejejo, preveč seksajo, ki so preveč pametni, preveč lepi ... Radi pa imamo take povprečne, skromne, nič kaj izstopajoče fantiče. Zato, da se lahko poistovetimo z njimi, ne da bi s svojo superiornostjo ogrozili naš ego. Patetični s(m)o, Emilu pa zmaga ne uide.

sori sam kdo v tem Baru je bil pa zate preveč pameten ali lep????... jst nism nobenga tazga opazla, k bi kej izstopal, še najmanj pa Grega... sej je po svoje čist simpatičen, ampak velik bl hinavski k Emil... moje mnenje pač

mislm pa, da je čist ok, če se še najde folk k so mu bl všeč povprečni in skromni fantiči, kt pa eni jebači, povzpetniki, naduteži ipd. folk brez kakršnihkoli moralnih vrednot... in če nič drugega Emila cenim zato, ker ni imel lahkega otroštva, pa je vseeno ratal čisto ok in dokaj lepo vzgojen dečko, ki se je res trudil, da se je naučil jezik in asimiliral med Slovence... česar marskter drug "južnak" ni nikol sposoben :!:
The secret of success is consistency of purpose.
Uporabniški avatar
uršy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 7. 2004
Kraj: najlepše mesto

Neprebrana objavaNapisal/-a uršy » 13. Dec. 2006 11:18

sofia83 napisal/-a:Se mi zdi, da tale BAr prav pokaže naš nacionalni karakter. Niso nam všeč ljudje, ki izstopajo - ki se preveč smejejo, preveč seksajo, ki so preveč pametni, preveč lepi ... Radi pa imamo take povprečne, skromne, nič kaj izstopajoče fantiče. Zato, da se lahko poistovetimo z njimi, ne da bi s svojo superiornostjo ogrozili naš ego. Patetični s(m)o, Emilu pa zmaga ne uide.

Se čist strinjam s temle in ker jst nism taka kt večina Slovenčkov, mi je Grega bolši, ker je oz. se dela Emil čist preveč skromnga, pridnga itd, kar naj bi blo ljudem všeč.

Je pa res, da je eden na miljon, k se je asimiliral vsaj v jezikovnem smislu, drgač pa tko ne veš......sej se govori, da krade pa golfa al kuga :?

U glavnm, jst sm kr bl za Gregata :D
Uporabniški avatar
Dagi
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 1. 8. 2006
Kraj: ...

Neprebrana objavaNapisal/-a Dagi » 13. Dec. 2006 11:21

http://24ur.com/bar2/bar_article.php?article_id=3085960

res ji je blo pa težko pogruntat da ma folk Emila za hinavca... :D
Always look on the bright side of life!
Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 5. 12. 2006
Kraj: Izbrisana land

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 13. Dec. 2006 12:15

Zdele Klemen na radiu Antena veselo razlaga kako privošči zmago Gregatu pa oh in sploh. Res ne mara Emila.
Ma ta vedeževalka je pa sploh kr ena, itak govori kar hoče oz mogoče kar so ji naročil :roll:
Uporabniški avatar
darchy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 7. 2004
Kraj: EU :-)

Neprebrana objavaNapisal/-a darchy » 13. Dec. 2006 13:00

Go Grega, go Grega :D

Ma kaj se zdaj neki zgražate....če ne bi bilo takih stvari, se pa ne bi gledalo...
Emil je meni tak neki medli tip, pa zdaj hoče prav 'andrejevsko' izgledat...
Grega je pa razlog, da se gleda, da se o stvari piše cele romane...vsi njegovi wc podvigi in ostale tumarije...
*I love sunshine*
Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 13. Dec. 2006 13:12

Zofi nekak se ne strinjam čist s tabo. Mislim da je Emil zelo veliko nasprotje lanskega Andreja. Un fajmštr se je zaperu v sobo pa si igral kitaro, igral veliko žrtev, bil skoz neki tih in vs krasen in pobožen prevzel Slovenijo. Emil je pa za moje pojme drugačen. Zelo delaven, premišljen človek, dost samozavesten da pove pač svoje mnenje, zelo družaben in zabaven človek. Pač ga je mal posrov s tistim kockanjem ampak zarad tega še ni slab človek oz pač tako zelo beden papak, kot so zate očitno vsi.
Kdo pa naj bi se po tvojem mnenju prijavu na Bar? Kakšnen tip človeka in kaj naj bi počel, da bi bil zate ustrezen?
Za moje pojme so vsi k so bli v Baru čist ta pravi da so tm, vsi tok različni, vsak z nekimi svojimi forami. Pač eni bolj zadržani drugi bolj usekani,a ni to poanta resničnostnih šovov?

Grega tud ni slab fant, samo men se zdi da je mal zahrbten oz mi vsaj deluje tko. Pa je ravno tko zabaven in vse, sam nekak neki plehkega vidim v njemu, kar pri Emilu ne zaznam. Ampak vseen mi je čist ql da sta onadva ostala na koncu, naj zmaga boljši. Smo pa pač različni in vsak vidi svojega favorita skozi svoje oči. To še ne pomen da si vsi bedni k svina in papki in ne vem kaj še vse. Vseeno so samo ljudje, mogoče malo bolj pogumni od drugih, ki so sprejeli ta izziv.
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a mily » 13. Dec. 2006 13:37

Ma men sta oba navadna loleka. Navijam ne za nobenga, ker nimam popolnoma nič od tega. Noben mi ne bo dal nič stran od nagrade :D .

Me je pa včeri mal preveč zmotl neki pr Emilu. Ka zmeri povdarja kuk so bogi pa nimajo keša, pa da more položnce plačat in to 130.000. Ja mislim koga pa to briga? Zakaj pa ma tuk položnc? Jst jih mam tut za tulk, pa je zraven vštet še kredit in vsi nenujni stroški, in sem sama kriva da je tko. Moja lastna želja. Če si ga ne bi mogla privoščit, ga ne bi mela. Ta pa zdej neki jamra glede tega. Pismo, take stvari mi pa res grejo v nos. Da se nam bo ja zasmilu :roll:
Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 13. Dec. 2006 13:42

Jah jst se ne strinjam s tabo, ampak tako kot že ne vem koliko krat na tem forumu: tle smo zato, da podajamo svoja mnenja.
Res je da jih je večina še v procesu izobraževanja, edin Gregor ima službo? Tega niti ne vemo točno. Brez ambicij? A ti sodelovanje na resničnostnem šovu pomen da je človk brez ambicij? Men tud slučajno ne. Brez samozavesti-neb rekla, mislm da morš bit samozavesten da se greš neki tazga + pogumen. Da so se pripravljeni prodat za neki fičnkov kaj pa vem, mogoče tud. Dejansko gledano pa ti teh nekaj minut "slave" lahko pomaga kasneje, odvisno od želja. Marsikater lanski barovec počne kej, kar brez bara najbrž ne bi mogel. O lastnostih kot so poštenost, delavnost in da si lepo vzgojen pa sploh ne bom komentirala res ne.

"Sicer pa so okusi različni. Men osebno so tile vsi klovni, ekshibicionisti, ki si ne znajo najt drugačnega smisla v življenju." -> men se pa zdijo face, ker si upajo kej tazga nardit, se pokazat pred vsemi kaj in kdo so. Jst pa mislm, da bo za vse njih to zelo dobra izkušnja za življenje in da imajo drugače itak vsak svoj smisel.
Nekak se mi zdi kot da pišeš tko, kot da niso vredni življenja. Da so ene lutke brez duše in kr tm so zato da jih mi gledamo?! Jst mislm da vsak od njih dobro ve kaj bi rad delu, da vejo zakaj živijo itd.

Anyway-sam še par dni, pol bo pa vsega konc :D
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 21. 8. 2004
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objavaNapisal/-a puma » 13. Dec. 2006 15:29

men pa je gregor totalno beden s tistimi izjavami kjer non stop prepričuje folk, da on je le tiste punce na wc kao pospremil in podobno ... mislim zakaj ne prizna: ' ja fukal sem po wc-jih ker pred tem tri leta nisem dobil, zdaj pa imam svojih 3,5min (al koliko je pač bil na wc z eno) slave.'
... potem pa nekaj govori o iskrenosti :roll:

in prej mu je bil emil oh in sploh ... dokler, ni videl, da ima premočnega konkurenta ... zdaj ga pa hoče prikazat, kot da igra nepošteno. Jaki karakter, ni kaj.

... so pa mi genijalne izjave od večine barovcev: mi smo tukaj da spoznavamo nove ljudi :rofl:

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov