Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- dean444
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Sam ne vem kaj se Grega skoz pizdi, da daje Emil zastojn srebrne penine kolegom-kaj mu ne pove v faco to.
Sej sploh ne vem za koga naj navijam sam se mi vedno bolj zdi da Emil nekaj moti- skoz ma frende not ki mu vse poročajo- doskrat govori tudi v šifrah.
Jim pa ful slabo kaže v baru ob polnoči je mel Gregova ekipa prometa 94800 sit in Emilova ekipa 89000 sit, kar je ful mal.
Sej sploh ne vem za koga naj navijam sam se mi vedno bolj zdi da Emil nekaj moti- skoz ma frende not ki mu vse poročajo- doskrat govori tudi v šifrah.
Jim pa ful slabo kaže v baru ob polnoči je mel Gregova ekipa prometa 94800 sit in Emilova ekipa 89000 sit, kar je ful mal.
-
mary-kate and ashley bigg - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
EMIL JE CAR!!! podpiram ga v vseh ozirih...
tut grega je res skuliran in pošten model, ampak če morm zbirat med njima - definitivno emil.
tut grega je res skuliran in pošten model, ampak če morm zbirat med njima - definitivno emil.
-
Dagi - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 8. 2006
- Kraj: ...
J.Lo napisal/-a:Jaz sem tudi seveda za Emila. Gregorjev pravi obraz pa smo itak vidli vsi včeri...zdaj je začel šinfat in želi na vsak način očrnit Emila. Ušivec mali!
mislm da samo folku oči odpira...
Always look on the bright side of life!
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Kaj naj bi bil Emil gay?
Upam da gresta tud onadva na poligraf tko k lani Mišo in duhovnik Lavrič, to bi blo prov smeh.
Ja ta tedn se bosta onadva prešinfala do konca. Pa kaj je blo včeri k je Emil kr ene transparente neki delu, Gregatu se je pa zdel to ful neumn pa neki.
Upam da gresta tud onadva na poligraf tko k lani Mišo in duhovnik Lavrič, to bi blo prov smeh.
Ja ta tedn se bosta onadva prešinfala do konca. Pa kaj je blo včeri k je Emil kr ene transparente neki delu, Gregatu se je pa zdel to ful neumn pa neki.
-
Se je že začelo...
"Takoj po sinočnjem večeru, ko sta Emil in Gregor štela denar, se je vnel prepir. Gregor je namreč od obiskovalcev videl nekaj SMS sporočil, v katerih je pisalo, kako se Emil pritožuje nad nepravično igro. Čeprav se je Gregor trudil, da bi čimprej razčistili nastalo zmedo, je Emil zavlačeval in med štetjem denarja pripomnil, da bosta vse nesporazume razčiščevala, ko se vrneta v stanovanje. Gregor je nato nekoliko besno nadaljeval,'saj ni panike, ljudje vse vidijo'.Nato je Primorec spregovoril še nekaj besed v zvezi s preteklo sredo in dejal, 'mene je motilo, da si s Klemnom govoril o razveljavitvi igre brez moje prisotnosti, saj sem v tistem trenutku spal'. Kljub temu da je Emil želel na vso silo končati pogovor, je Gregor vztrajal in dodal,'če bi te jaz hotel potunkati, bi že predčasno spregovoril o SMS sporočilih'.Emil je ob koncu ostrega pogovora zaključil, da ima čisto vest. Nato je Laščan obmolknil in se razdraženo zleknil na sedeže avenije v BARu."
"Takoj po sinočnjem večeru, ko sta Emil in Gregor štela denar, se je vnel prepir. Gregor je namreč od obiskovalcev videl nekaj SMS sporočil, v katerih je pisalo, kako se Emil pritožuje nad nepravično igro. Čeprav se je Gregor trudil, da bi čimprej razčistili nastalo zmedo, je Emil zavlačeval in med štetjem denarja pripomnil, da bosta vse nesporazume razčiščevala, ko se vrneta v stanovanje. Gregor je nato nekoliko besno nadaljeval,'saj ni panike, ljudje vse vidijo'.Nato je Primorec spregovoril še nekaj besed v zvezi s preteklo sredo in dejal, 'mene je motilo, da si s Klemnom govoril o razveljavitvi igre brez moje prisotnosti, saj sem v tistem trenutku spal'. Kljub temu da je Emil želel na vso silo končati pogovor, je Gregor vztrajal in dodal,'če bi te jaz hotel potunkati, bi že predčasno spregovoril o SMS sporočilih'.Emil je ob koncu ostrega pogovora zaključil, da ima čisto vest. Nato je Laščan obmolknil in se razdraženo zleknil na sedeže avenije v BARu."
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
*purple bitch* napisal/-a:jagodka85 napisal/-a:u sredo? pa ne da maš za nas kkšne bar načrte
drgač mi je pa res čist vseen, kdo zmaga, sta mi obadva ista
jst en grem v bar, ker pod nobenim pogojem nom dajala za kafe z mleom 480 tolarjev
sej gremo sam na vodo... v podporo gregu
- dean444
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Kokr kol se mi je Emil zasral s tistim kocnkanjem in premišljanjem. Mislim da pa je vseeno bolj iskren od Grege- ki niti enkrat ni nikomer rekel v faco tistega kar je nenehno govoril v kamero v baru ali izpovednici. Da ne govorim zdej s temi napadi- kake SMS je on bral- sej to kao ni v skladu s pravili- al kako.
-
Ja pogovarjat se ne sme po telefonu se mi zdi, če mu kdo pokaže sms ga najbrž lahko prebere?
Mi lahko kdo na hitro obnovi zgodbo s kockanjem, kaj je takrat Emil naredil ker nisem spremljala Hvala!
Mi lahko kdo na hitro obnovi zgodbo s kockanjem, kaj je takrat Emil naredil ker nisem spremljala Hvala!
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
če sm prou dojela, so se zmenl, da ma vsak možnosti 33%, ker so pač trije... in je Grega dobu ne vem, pač več kot to število točk in se je Emil neki bunil, da bi ponovil kockanje... pa je bil Klemen proti, ker bi blo to nefer do Gregata... tko nekak mogoče?
-
Hvala jagodka, ja mogoče je hotu mal na svoj mlin vodo zvabt sam kaj čš. Zarad tega zame ni še največji prasec. Še vedno navijam zanga
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
...
Zadnjič spremenil *SweetGirl*, dne 19. Mar. 2009 12:02, skupaj popravljeno 2 krat.
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov