Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Tr|n|ty - Debatorica
- Na forumu od: 17. 2. 2006
- Kraj: soncna dolina
Panasonic napisal/-a:On? Zasluži? Ženska očitno si še mladoletna pa razmišlaš u smislu kok je luškan pa zabaven...
sori, sam
Ja Larika, kaj delaš pri tej starosti ob 20.03 še pokonci??
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
Panasonic napisal/-a:On? Zasluži? Ženska očitno si še mladoletna pa razmišlaš u smislu kok je luškan pa zabaven...
hahahaha kok sem se zdej narežala
niti približno nisem več mladoletna in ne vem kaj in oh in sploh,......
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
-
*pupika* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2005
- Kraj: 3milimetre v zraku
Larika sam reeeeees!! mislim, da si res mladoletna brez svojega tipa in bi se rada Emilu za vrat obesla sej nemorem verjet
Drugače pa kljub vsemu navijam za Emila! Se mi zdi, da si to zasluži!
My dreams are my reality...
-
LARIKA - Cosmopolitanka
Edini je ki si upa povedat, da bo ves keš zadržal zase, če bo zmagal. Ostali bi vse kr nei dal drugim, ja pa jade. Malo sutra. Vsak bi pobasu tist keš in spizdi pa nobenga več ne bi poznal.
p.s. no ja kot, da gre za res tok bajno vsoto keša, da se človeku kr zrola, ko vse to vidi
p.s. no ja kot, da gre za res tok bajno vsoto keša, da se človeku kr zrola, ko vse to vidi
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
-
LARIKA - Cosmopolitanka
*pupika* napisal/-a:Panasonic napisal/-a:On? Zasluži? Ženska očitno si še mladoletna pa razmišlaš u smislu kok je luškan pa zabaven...
Larika sam reeeeees!! mislim, da si res mladoletna brez svojega tipa in bi se rada Emilu za vrat obesla sej nemorem verjet
Drugače pa kljub vsemu navijam za Emila! Se mi zdi, da si to zasluži!
Hmmmm
Coco Chanel
Coco Chanel
-
Bina - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 6. 2004
- Kraj: pod pohorjem
LARIKA napisal/-a:Jaz močno upam, da bo zmagal Emil. Se mi zdi da je edini, ki si to zasluži.
Zakaj si on zasluži? Grega pa ne al kaj? Meni se je zasral, ko je prejšnji teden tako delal in na vsak način želel razveljaviti kockanje. Eh, meni ni več všeč in bi prav rada vidla, da Anakonda zmaga.
-
Tr|n|ty - Debatorica
- Na forumu od: 17. 2. 2006
- Kraj: soncna dolina
Jst sm pa zmeri bl za Gregorja, ne vem zakaj, bl se mi dopade zadnji teden. Sploh mi je pa bl "naraven". Primorec pač.
-
uršy - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 7. 2004
- Kraj: najlepše mesto
Mah men sta pa oba kr v redu in u bistvu ne vem komu bi bl prvoščla zmago: mogoče Emilu, če je res tok zapufan, kokr so dons neki govorl , Gregatu pa tut, ker je faca MOgoče sm mal bl za Emila, ker ga je Klemen hotu čist osrt foušlivc en
Zadnjič spremenil uršy, dne 11. Dec. 2006 23:29, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov