Bar II [združeni temi]

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 5. 12. 2006
Kraj: Izbrisana land

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 10. Dec. 2006 20:23

Hahahaha jih že vidm kako bo Grega celo noč kašlu, un bo spuščov strupene pline, upam da se jutri sploh zbudita :rofl:
Deepsea Princess
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Deepsea Princess » 10. Dec. 2006 20:56

jst navijam za gregorja.a tisti ki majo kartico se da to videt kako taborijo?
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 1. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a urszika » 11. Dec. 2006 0:18

*Sparks* napisal/-a:Zame osebno je 12 miljonov edini razlog da bi se šla sploh kdaj prijavit in se razkazvat pred celo Slovenijo v takšen butast reality! Tko da so mi res že od začetka bedne vse izjave kot so "prijavil sem se zarad novih poznastev" ipd. Ne vem, jst prjatle na drug način spoznavam.
Če ti je pa do slave al pa dnarja pa pač tko povej! Jih potem vsaj razumem zakaj so tle.. :!:

Točno tko! Js bi mela skoz dnar pred sabo :lol:
Uporabniški avatar
Dagi
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 1. 8. 2006
Kraj: ...

Neprebrana objavaNapisal/-a Dagi » 11. Dec. 2006 7:38

Js pa razočarana ker je šel Klemen domov... uno pezde od emila je pa notr ostalo... se mi je zanč s tistimi izpadi zasral do amena, pa ne morm pomagat... mogoče ga pa ta teden živci še bolj izdajo, pa bo kašno sceno naredu, pa se bo še drugim zasral, pa zmaga Gregec... :D
Always look on the bright side of life!
Uporabniški avatar
Lastovica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Lastovica » 11. Dec. 2006 8:41

*purple bitch* napisal/-a:
lastovica napisal/-a:Daj Ursy ne bodi naivna. Itak, da jih je tozo in se zato vrno nazaj v oddajo, ker on je rekel, da je sele dva tedna po svojem odhodu zvedel, da se eden izmed barovcev vrne v Bar, v resnici je pa on to vedel ze ves cas odkar je sel iz Bara. Ne vem kaj ti ni jasno. Itak je pa tud ze zmagovalec vnaprej dolocen, ampak bos spet rekla, da prbijam.

Ampak meni je itak vseeno. Vi lahko se naprej mislite, da gledalci odlocajo o tem kdo gre in kdo pride. My ass. Barovci pac igrajo po njihovih pravilih in to je ves point tega resnicnostnega sova.

Sem pa ze v staro temo od Bara napisala, kaj je govoril Emil, ko sem ga prejsnji teden srecala v Sokolu in so bile kamere ugasnjene- ampak se kar cudezno tistih strani v temi ne da vec brat.

sej nevem al naj se poserjem al poščijem od smeha :D :roll:
tožu jih je?uršy je naivna?pa kakšne ti klatiš..sori sam kaj ti misliš, da tožba traja dva dni? :roll: draga moja...
Prvič: če bi jih tožu bi zato zvedla vsa slovenija
drugič:tožt jih ne more v primeru če je zadeva že licenčna oziroma če je bilo to pripravljeno že vnaprej in zaprošeno za predelavo licenčne oddaje bara..
tretjič:vse sodelujoče veže pogodba...lani je bila kazen za odstop/kršenje pogodbe/izgon iz bara, vredna ravno toliko kot končna nagrada-se pravi 5 miljonov...če je letos isto sicer nevem, je pa vsota velika kar si ne morejo poptevejevci oziroma kdorkoli drug bi že imel to oddajo, privoščit takih in drugačnih zapletov s sodelujočimi...in verjetno v pogodbi tud piše o kakšnih presenečenjih oziroma novih stvareh ki se lani niso zgodila in da potemtakem tudi pritožbe s strani sodelujočih niso možne...
četrtič:poptv je zaščitil sam sebe bolj kot je zaščiten papež...tko da nemogoče da se zgodi kakšna taka zadeva...
petič:vsa pravila kako in kaj in vsa presenečenja so določena že od vsega začetka..je še bastian na začetku v eni oddaji povedal...
šestič:preveč ljudi sodeluje okoli, da bi se karkoli prirejalo in tudi če bi se bi se že zdavnej zvedelo...

in ja verjetno je sam emil našel cosmoforum in zbrisal vse tvoje poste dol, glede na to da te možnosti sploh nima :roll: marsikaj je zbrisano, ne samo tvoji "čudežni posti"...in kar je emil reku si slišala samo ti...misliš da on ve kaj več od nas..ne, on neve nič...sodelujoči nevejo kaj se dogaja za njihovim hrbtom in za ozadjem...kaj je pa emil reku pa ti lahko verjamemo 50:50...ko bo reku v kamero oziroma napisal, bomo pa verjeli...do takrat bomo pa po tvoje naivni :roll: ampak ti pri naivnosi zmagaš :wink:

Prilepi mi člen podpisane pogodbe, kjer piše not tisto, kar trdiš ti. Za umik tozbe pa najbrz tud se nisi slisala :lol:

Kar je povedal Emil v Sokolu, pa je vse posneto na kameri, ker je bila itak skoz prižgana in mu je potem ze reporterka rekla, da naj malo pazi kaj govori in da bi bilo vcasih boljse ce bi bil tiho. Vsekakor pa napisi mail Gorazdu Slaku in ce bos dovolj tecna (kar ti najbrz ne bo problem), bos mogoce ta posnetek celo lahko vidla.

Gregorju pa priljubljenost ze raste.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 11. Dec. 2006 11:40

pa kaj mislš da je v pogobi...se ti ne zdi že logično, da so zaščiteni in da si takih in drugačnih pizdarij ne morjo privoščt...in tud umik tožbe...kakorkoli, če bi tožil bi se razvedelo..ampak nihče razen tebe tega neve...sicer nevem točno kako je prava zasnova oddaje v prvotnem stanju in kaj lahko spreminjajo, ampak če imao dovoljenje in vse akr pač rabijo, jih ne more tožt pa če se na glavo postavi...sicer pa se mu tudi splačalo nebi, ker glede na giganta poptv, bi zlo težko zmagal...zame so to pač buče, ti pa verjemi vsemu...

kar koli pa je že emil reku sem pa še zmeri istega mnenja...verjamem in ne...ko bom pa slišala bom pa verjela..in ne hvala ne rabim nobenga dokazovanja stem da bi težila potvju za posnetek...itak me boli k***c za ta bar...pa zarad mene če delajo kar čjo...na živce mi gredo pa ene take prepričane domneve kot so tvoje.. :roll:
se sprašujem zakaj pogovor ni bil prikazan na tv? :roll:
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 8. 2004
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objavaNapisal/-a micamaca » 11. Dec. 2006 12:25

a lahk kdo prosm pove v čem je bil point tistga Emilovga pogovora???
The secret of success is consistency of purpose.
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a mily » 11. Dec. 2006 12:55

Ma jst ne vem kaj je bla točn fora. Govoril so o enem denarju za hosting al neki v tem stilu. Res je blo slišat, kot da neki muti. Kdo bi vedu :? . Tut tko je bil opozorjen nej ne razlaga vsem tuk na glas, ker se kao po kamerah vse sliši... No, men se je zdelo mal bedno. Sploh ne vem za kirga zdej navijam. Verjetn spet za Grega :? . Se bom še odločla do konca tedna :wink:
2good4u
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 5. 11. 2004
Kraj: Celje

Neprebrana objavaNapisal/-a 2good4u » 11. Dec. 2006 13:04

Jst sploh ne vem kaj tok po Emilu špukajo nekateri zarad tiste fore. Pač vsi vemo, da gre vsak v Bar zaradi tistih 12 milijonov. In ker emil ni imel lahkega življenja in bi s tem denarjem pomagal staršem, ni nič čudno da si to želi. Ker na drugačen način nebi nikoli mogu tolko denarja naenkrat zbrat....

Je pa res, da bi na grd način Gregorja vrgu iz finala, to se pa strinjam...
Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 11. Dec. 2006 14:59

Tud jst sm se zdele mal zgubila med temi posti. Kr ena zmešnjava je ratala. Najbrž pa ne nikoli ne bomo izvedeli dejanske resnice, kaj se dogaja zadaj.
Karja
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Karja » 11. Dec. 2006 15:28

Sem pa ze v staro temo od Bara napisala, kaj je govoril Emil, ko sem ga prejsnji teden srecala v Sokolu in so bile kamere ugasnjene- ampak se kar cudezno tistih strani v temi ne da vec brat.[/quote]

Kar je povedal Emil v Sokolu, pa je vse posneto na kameri, ker je bila itak skoz prižgana in mu je potem ze reporterka rekla, da naj malo pazi kaj govori in da bi bilo vcasih boljse ce bi bil tiho. Vsekakor pa napisi mail Gorazdu Slaku in ce bos dovolj tecna (kar ti najbrz ne bo problem), bos mogoce ta posnetek celo lahko vidla.

kva zdj a so ble ugasnene al pržgane kamere??? :roll:
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 11. Dec. 2006 15:46

ma dj no, jz vam sploh ne sledim več :? kua je zdj z emilom?
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 11. Dec. 2006 18:29

^^to tud mene zanima...nč mi ni jasno :roll:
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
motorola
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a motorola » 11. Dec. 2006 18:37

če prav štekam, gre za dva pogovora, v katera je bil vključen emil. eden v sokolu (lastovica) in eden v baru. mnja, prejšnji teden nisem mogla spremljat bara in sem se zgubila že pri tistemu kockanju in emilovih izpadih. bit će bolje :D

ne vem za koga navijam, po moje se nem nekaj "sekirala", če zmaga eden ali drugi. nekaj mi manjka v tem letošnjem baru, pa si še nisem prišla gor, kaj bi to blo.
If people can't accept your imperfections, that's their fault.
Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 11. Dec. 2006 19:08

A lahko en točno napiše samo kaj naj bi Emil govoril, da so zdj vsi neki zgroženi?

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov