Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
MoJcHyKa - Debatorica
- Na forumu od: 25. 11. 2006
- Kraj: Primorska
ja samo še emil pa gregor sta not
koliko glasov je bilo drgač pa tudi jaz mislim, da bo emil zmagal... sicr pa zdaj, ko so sami tipi mi niti ni več tako zanimivo gledt
hehe pa tudi jaz tuki ponavadi preberem, ker tako zvem vse, še sreča da vas imam
koliko glasov je bilo drgač pa tudi jaz mislim, da bo emil zmagal... sicr pa zdaj, ko so sami tipi mi niti ni več tako zanimivo gledt
hehe pa tudi jaz tuki ponavadi preberem, ker tako zvem vse, še sreča da vas imam
- Deepsea Princess
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 10. 2006
virginiaNOmore napisal/-a:Men je tale korošec že kr fajn najedal, tak da sm vriskala, ko je letu vn.
jst sm tud vesela da je sel ven.navijam za gregorja.
-
Bina - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 6. 2004
- Kraj: pod pohorjem
ma_nekdo napisal/-a:kaj mogoče katerave,kaj se je takrat menil emil s svojima kolegoma o nekem kešu in nekem hostingu?? misli,da je blo v petkovi oddaji.
in pol mu je en od teh dveh kolegov reku,da naj neha,ker so kamere..
Tut mene to zanima!!! Ta tip je rekel, da ga je Jerry klical, naprej pa nisem razumela v čem je bla fora??????
- Deepsea Princess
- Sramežljivka
A mogoce veste ki pise v crnih kuvertah.KO pridejo iz izleta jih odprejo.
- Deepsea Princess
- Sramežljivka
sm ze izvedla nocoj bosta prespala v sotoru,ob nekem ribniku.
- Deepsea Princess
- Sramežljivka
sm ze izvedla nocoj bosta prespala v sotoru,ob nekem ribniku.
-
ANSAF - Debatorica
- Na forumu od: 22. 12. 2004
- Kraj: ljubljana
Deepsea Princess napisal/-a:sm ze izvedla nocoj bosta prespala v sotoru,ob nekem ribniku.
na to temo sem lih kar prebrala na barovi strani, da glede na to, da je gregor bolan/je bil bolan, da je full neodgovorno od scenaristov,da ga se bolj izpostavljajo morebitni novi virozi.
Sicer pa me trenutno najbolj moti, k noben nikakor noce priznat, da se je v bar prijavil tudi zaradi denarja ... sploh klemen zdej neki pametuje... kaj pa je narobe, ce bi priznal, da se je prijavil delno tudi zaradi tega.
ne vidim nic slabega v tem, da pac to priznas ....
A friend is someone who lets you have total freedom to be yourself
- Mr Mojo Risin' -
- Mr Mojo Risin' -
-
Velouria - Debatorica
- Na forumu od: 2. 8. 2005
~NIA~ napisal/-a:itk pa sploh ne gledam bara, sam kar tle pa na pejđu preberem..
Od kje ti ideja, da morš to v vsakem svojem postu v tej temi povedat? Sej že vemo, da skoz žuraš, woohoo ja ja .
Konc OT.
Me zanima, če se bo Gregorjeva mamica dons ''dobro izkazala'', lol. Mi je pa totalno vseen, kdo bo zmagal, za oba mi je čist vseen.
Drugač se pa kr strinjam z Lastovico - vse je KUHNA in skor težko verjamem, da so nekateri res tooolk naivni, da dejansko glasujejo. Niti pod razno NE verjamem, da je blo včer 70K glasov (al neki tazga).
now I have you sleeping next to me ... and this is home
-
*Sparks* - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Zame osebno je 12 miljonov edini razlog da bi se šla sploh kdaj prijavit in se razkazvat pred celo Slovenijo v takšen butast reality! Tko da so mi res že od začetka bedne vse izjave kot so "prijavil sem se zarad novih poznastev" ipd. Ne vem, jst prjatle na drug način spoznavam.
Če ti je pa do slave al pa dnarja pa pač tko povej! Jih potem vsaj razumem zakaj so tle..
Če ti je pa do slave al pa dnarja pa pač tko povej! Jih potem vsaj razumem zakaj so tle..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov