Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Lastovica napisal/-a:uršy napisal/-a:Lastovica plizzzzzzzzany_any napisal/-a:Klemnov blog kjer vse lepo obrazlozi.
Od kje ideja, da sem po izpadu na črno sredo tožil POPtv?
Zanima me od kje te govorice, če mi lahko kdo odgovori? Jasno je, da nisem kogarkoli po tistem mojem prvem izpadu tožil. Imamo pogodbe in v njih so pravila, ki se jih je potrebno držati. Verjamem, da so bile vsi dogodki in spremembe v letošnjem baru v skladu s pravili, zato sem tudi brez problema sprejel tisti moj izpad. Jasno mi ni bilo vseeno, a sem se hitro sprijaznil, da je pač bila to igra. O kakršnikoli tožbi seveda ni govora, niti nisem na to nikdar pomislil. Sploh pa POPtv mi je v osnovi sploh dal možnost, da v baru sodelujem in nemoralno bi bilo tistega, ki te je izbral zatem pljuvati in mu soliti pamet s kakršnimikoli tožbami. Vsi smo vedeli v kaj gremo!
[/i]
Spet en dokaz, da skoz sam ene buče vališ
Daj Ursy ne bodi naivna. Itak, da jih je tozo in se zato vrno nazaj v oddajo, ker on je rekel, da je sele dva tedna po svojem odhodu zvedel, da se eden izmed barovcev vrne v Bar, v resnici je pa on to vedel ze ves cas odkar je sel iz Bara. Ne vem kaj ti ni jasno. Itak je pa tud ze zmagovalec vnaprej dolocen, ampak bos spet rekla, da prbijam.
Ampak meni je itak vseeno. Vi lahko se naprej mislite, da gledalci odlocajo o tem kdo gre in kdo pride. My ass. Barovci pac igrajo po njihovih pravilih in to je ves point tega resnicnostnega sova.
Sem pa ze v staro temo od Bara napisala, kaj je govoril Emil, ko sem ga prejsnji teden srecala v Sokolu in so bile kamere ugasnjene- ampak se kar cudezno tistih strani v temi ne da vec brat.
Em... kaj pa je govoru Emil?
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
- dean444
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Mam ful občutek da bo Klemen zmagal, ker se kr veselo smeji čez celo oddajo. So pa čist zjebali Emila - sej že tri dni vrtijo skoz tisto, ko je on hotel da bi ponovili igro ali kar koli že. Grega tud nima jajc da v faco pove kja misli-saj je rekel da bi želel Klemna. Če Klemen ostane pol bo on zmagal, kar mi je kot prvo ne fer ker ga ni bilo skoraj tri tedne.
Sam ta oddaja mi je najbolj dolgočasna nasploh- kot tudi zadnja dva tedna odkar so sami tipi, pa tud delajo skoraj nič glede na to je tudi zaslužek tak kot je.
Sam ta oddaja mi je najbolj dolgočasna nasploh- kot tudi zadnja dva tedna odkar so sami tipi, pa tud delajo skoraj nič glede na to je tudi zaslužek tak kot je.
- dean444
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Sem pa ful vesel da me je občutek varal. Sam Grega pa nima šans za zmago proti Emilu. Vsaj mislim da je tako.
Najbolj fuknjeno je kr Bastjan kr naprej povdarja, prejali smo 40000 glasov in stanje je čisti izenačeno. Isto je blo prejšnjo soboto pol pa taka razlika.
Najbolj fuknjeno je kr Bastjan kr naprej povdarja, prejali smo 40000 glasov in stanje je čisti izenačeno. Isto je blo prejšnjo soboto pol pa taka razlika.
Zadnjič spremenil dean444, dne 09. Dec. 2006 22:05, skupaj popravljeno 1 krat.
-
FairyAngel - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 10. 2004
- Kraj: Svet mojih sanj :)
dean444 napisal/-a:Najbolj fuknjeno je kr Bastjan kr naprej povdarja, prejali smo 40000 glasov in stanje je čisti izenačeno. Isto je blo prejšnjo soboto pol pa taka razlika.
Mislim, da je to novi način nabiranja čimvečih glasov. Voditelj/ica skozi celo glasovanje govori, kako zelo so kandidati izenačeni, potem pa ljudje še bolj glasujejo za svojega favorita. Ista fora je pri Piramidi.
Sicer se mi pa BarII ne zdi preveč zanimiv, ali pa je krivo le to, da zadnje 3 dni kažejo vedno iste posnetke. Pa kaj če se je Emil kasneje spomnil, da bi lahko to storili drugače? Mogoče pa ga je malo preveč stiskalo in ga je zgrabila panika ... Jaz priznam, da bi sama tudi pretehtala druge možnosti, ker bi me skrbelo za svojo rit. Koga pa ne bi? Sicer ni imel 100% prav, ampak ti Pop TV-jevci so vse skupaj prikazali tako, kot če bi Emil Klemnu in Gregorju 24/7 težil in razlagal, kaj bi bilo bolje. Svašta ...
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
lastovica napisal/-a:Daj Ursy ne bodi naivna. Itak, da jih je tozo in se zato vrno nazaj v oddajo, ker on je rekel, da je sele dva tedna po svojem odhodu zvedel, da se eden izmed barovcev vrne v Bar, v resnici je pa on to vedel ze ves cas odkar je sel iz Bara. Ne vem kaj ti ni jasno. Itak je pa tud ze zmagovalec vnaprej dolocen, ampak bos spet rekla, da prbijam.
Ampak meni je itak vseeno. Vi lahko se naprej mislite, da gledalci odlocajo o tem kdo gre in kdo pride. My ass. Barovci pac igrajo po njihovih pravilih in to je ves point tega resnicnostnega sova.
Sem pa ze v staro temo od Bara napisala, kaj je govoril Emil, ko sem ga prejsnji teden srecala v Sokolu in so bile kamere ugasnjene- ampak se kar cudezno tistih strani v temi ne da vec brat.
sej nevem al naj se poserjem al poščijem od smeha
tožu jih je?uršy je naivna?pa kakšne ti klatiš..sori sam kaj ti misliš, da tožba traja dva dni? draga moja...
Prvič: če bi jih tožu bi zato zvedla vsa slovenija
drugič:tožt jih ne more v primeru če je zadeva že licenčna oziroma če je bilo to pripravljeno že vnaprej in zaprošeno za predelavo licenčne oddaje bara..
tretjič:vse sodelujoče veže pogodba...lani je bila kazen za odstop/kršenje pogodbe/izgon iz bara, vredna ravno toliko kot končna nagrada-se pravi 5 miljonov...če je letos isto sicer nevem, je pa vsota velika kar si ne morejo poptevejevci oziroma kdorkoli drug bi že imel to oddajo, privoščit takih in drugačnih zapletov s sodelujočimi...in verjetno v pogodbi tud piše o kakšnih presenečenjih oziroma novih stvareh ki se lani niso zgodila in da potemtakem tudi pritožbe s strani sodelujočih niso možne...
četrtič:poptv je zaščitil sam sebe bolj kot je zaščiten papež...tko da nemogoče da se zgodi kakšna taka zadeva...
petič:vsa pravila kako in kaj in vsa presenečenja so določena že od vsega začetka..je še bastian na začetku v eni oddaji povedal...
šestič:preveč ljudi sodeluje okoli, da bi se karkoli prirejalo in tudi če bi se bi se že zdavnej zvedelo...
in ja verjetno je sam emil našel cosmoforum in zbrisal vse tvoje poste dol, glede na to da te možnosti sploh nima marsikaj je zbrisano, ne samo tvoji "čudežni posti"...in kar je emil reku si slišala samo ti...misliš da on ve kaj več od nas..ne, on neve nič...sodelujoči nevejo kaj se dogaja za njihovim hrbtom in za ozadjem...kaj je pa emil reku pa ti lahko verjamemo 50:50...ko bo reku v kamero oziroma napisal, bomo pa verjeli...do takrat bomo pa po tvoje naivni ampak ti pri naivnosi zmagaš
-
virginiaNOmore - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 8. 2005
Men je tale korošec že kr fajn najedal, tak da sm vriskala, ko je letu vn.
Ko boš prišla na Bled, boš moja punčka spet. Za naju ves bo svet kot češnjev cvet.
-
buffy-ann - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 1. 2006
*pupika* napisal/-a:greyangel napisal/-a:Emil je zmagovalec - o tem ni nobenega dvoma več
js tudi mislim, da je tako.... UPAM! Privoščim mu zmago! Gregiju niti ne
Jaz tud upam da Emil zmaga, čeprav nekak obema privoščim.
Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas
Toše R. I. P.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov