Bar II [združeni temi]

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Uporabniški avatar
Lastovica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Lastovica » 26. Nov. 2006 11:49

urszika napisal/-a:
Lastovica napisal/-a:
ANSAF napisal/-a:Tole je pa sigurno blog od tiste njegove, k mu je simpaticna :wink:

25.11.2006 11:51 - babypink
heii..dobro jutro=) res nisem imela namena pisat,sam sem se odločla,da ti napišem nekaj pozitivnega,da ti mogoče malo polepša današnjo soboto..glede na to,da si biu v četrtek res presenečen,upam da mi je zdaj spet uspelo narisat kak nasmešek=)drgač pa,saj veš..somewhere over the rainbow,skies are blue,& the dreams that you dare to dream really do come true..lep dan,Ursy
25.11.2006 17:11 - Klemen
Ufffffffff.... :))) Jao kaj mi delaš, zdaj se bom res cel dan samo smejal..yessss... Ok, ok moram malo bolj globoko zadihat :) Ja res sem bil presenečen morm priznat, ker nism vedu kaj si si mislila glede na vse skupaj.."The dreams that you dare to dream really do come true" - torej lahko začnem sanjati :)...No sm ful veseld asi se oglasila pa če ti bo pridi kdaj zvečer ko bo gužva, sj sm ti povedu zadnjič zakaj ane...lp

Prokleta URSY!!!! Zdaj pa sekire pa kose v roke, pa se dobimo v BARU :P

Ma ne, a veš kaj, nej jima bo, k ji je lih Urška ime :D

Drugač mata pa pol kr deset let razlike v letih... pa on še ni mel resne zveze a kako? c c c :razz:

O tem, da Klemen se ni imel resne zveze nic ne vem. Vsekakor pa dvomim v obetavno prihodnost z 19 letnico (nisem vedla, da je una ta mala sam tolk stara).

Pa dajte link od kakega videa, da se mi vidimo te deklice od Gregorja.

Hvala :)
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 10. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Tiavanna » 26. Nov. 2006 11:56

Meni gre Gregor vedno bolj na živce, ker zmerej zganja neko patetiko...
"Faaaak stari, faaak, jas ne vem kaj naj nardim, faaaak"...in stalno neki piha in se prijema za tisto svojo ogromno čeljust.
Mislim...Chill. :roll:
Uporabniški avatar
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 6. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MIGRENA » 26. Nov. 2006 13:14

Men je pa Špela velik bolj nadležna od Jerrya tko, da žalujem, ker je not ostala :P ... nevem no sam men ona ful zgleda k, da se neki dela pa prisiljeno smeje pa pači :? prov ne morem jo gledat že od prvega tedna.

Grega mi je tut dol padu k je tak drama queen pa hinavc po malem. Prvo pljuva po Jerneju spet drug trenutek sta "največja frenda" :roll: , nevem no sam jest se z nekom kerga mam za hinavca pol probam čim manj ukvarjat z njim...

V glavnem jest sm za Emila al pa Klemena :wink:
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Uporabniški avatar
ninc
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 12. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ninc » 26. Nov. 2006 13:52

MIGRENA napisal/-a:
V glavnem jest sm za Emila al pa Klemena :wink:

jaz tud
Uporabniški avatar
MiLLy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 17. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MiLLy » 26. Nov. 2006 14:55

Citirano:
Temnolasi Primorec je spregovoril tudi o sinočnjem razvratu v BARu, ko naj bi se neznana obiskovalka poigrala z njegovim 'korenjakom'.
'Mislim, da sem z včerajšnjim dejanjem malo pokvaril. Sem pač imel svoj dan, svoje fintice. Vendar tako tega kot tudi drugih pripetljajev ne obžalujem, saj menim, da smo vsi krvavi pod kožo. Težko je zdržati dva meseca brez karkoli delati. Če je to razlog, da sem dobil manj glasov, potem pa naj bo. Tako ali tako pa se ob koncu ni zgodilo nič konkretnega, saj sem bil preveč vinjen.'

Ka pa je blo????? Govora je o Đeriju. Js namreč včerajšnje oddaje nisem gledala cele in ne vem, ka se je pr njih dogajalo v petek.
Zadnjič spremenil MiLLy, dne 26. Nov. 2006 14:56, skupaj popravljeno 1 krat.
...
chic_cosmo
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chic_cosmo » 26. Nov. 2006 15:22

ja v petek se je jerry mal naliv in mu ga je ena bejba pod mešalno mizo ulekla :lol: in pol se je on kao u pismu neki opravičevov...
mislm da si je njveč sramote prov tista bejba nardila :) :twisted:
Uporabniški avatar
LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a LARIKA » 26. Nov. 2006 15:30

Lalalalalala Jernej je šel domov :jump: :scherzkeks:

Moja favorita sta Emil in pa Klemen. Gre pa tudi meni Gregor že rahlo na živce.
Ižrebanje: meni se je zdelo to edino pošteno, glede na to da se vsi med sabo tako super razumejo. Tako da jaz mislim, da ni bil reva :P
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Deepsea Princess
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Deepsea Princess » 26. Nov. 2006 15:37

Hvala bogu da je Jernej sel domov.
A mogoce veste kdo je tisti tip ki je kupil katco?
Uporabniški avatar
MoJcHyKa
Debatorica
Debatorica
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a MoJcHyKa » 26. Nov. 2006 16:17

Deepsea Princess napisal/-a:Hvala bogu da je Jernej sel domov.
A mogoce veste kdo je tisti tip ki je kupil katco?

:gruebel: a ni bila to neka avtohiša?
Uporabniški avatar
slivica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a slivica » 26. Nov. 2006 16:22

Ja, ena avto hiša je kupla katrco, oz. tak je vsaj Emil na blog napisal. Sem pa slisala, da imata tisti moski in zenska, ko sta se tud potegovala za katrco neko picerijo in sta jo za to zelela kupit..
No, hotla sem se rect, da je oni ko je v imenu avto hise kupil ono katrco tak sweet :)
Uporabniški avatar
MoJcHyKa
Debatorica
Debatorica
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a MoJcHyKa » 26. Nov. 2006 16:27

_Petra_ napisal/-a:No, hotla sem se rect, da je oni ko je v imenu avto hise kupil ono katrco tak sweet :)

hihi se strinjam s tabo :D
crni_tulipan
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a crni_tulipan » 26. Nov. 2006 16:28

meni pa je žal je jerrja...Špela ve tako ful lepo prikrivat njeno zahrbtnost z lepimi besedami...tako da bi bilo prav lepo, če b ona šla včeraj vn....itak še vedno mislim da je vse skupaj zrežirano :clowm:
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a mily » 26. Nov. 2006 16:29

Joj, pol sem jst edina, ki upam, da ne zmaga Klemen. Tok mi gre na živce s svojo mini bradicoda adijo no. Sicer sem bla vesela da se je prejšni teden vrnu, ker se mu je res zgodila krivica, sam drugač pa mi je čist antipatičn.

Grega se mi je tut čist pokvaru neki. Včasih sem se prav veselila oddaj, ker je vdno kako ušpiču in je blo prav smešn, zdej je pa dolgočasnež.

Tko da mi zdej edin Emil ostane da zmaga!
MissRap
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MissRap » 26. Nov. 2006 17:10

mily napisal/-a:Joj, pol sem jst edina, ki upam, da ne zmaga Klemen. Tok mi gre na živce s svojo mini bradicoda adijo no. Sicer sem bla vesela da se je prejšni teden vrnu, ker se mu je res zgodila krivica, sam drugač pa mi je čist antipatičn.

Grega se mi je tut čist pokvaru neki. Včasih sem se prav veselila oddaj, ker je vdno kako ušpiču in je blo prav smešn, zdej je pa dolgočasnež.

Tko da mi zdej edin Emil ostane da zmaga!

Midve pa mava zdej isto mnenje.Edino o bradicoda mi ni nč jasno.
Jst tut upam,da Emil zmaga,k če ne bo prou bad.
LP
Zadnjič spremenil MissRap, dne 26. Nov. 2006 17:11, skupaj popravljeno 1 krat.
2good4u
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 5. 11. 2004
Kraj: Celje

Neprebrana objavaNapisal/-a 2good4u » 26. Nov. 2006 17:10

Em ok prvo kot prvo se mi zdijo ženske ful glupe, ki gredo takšne stvari počet, pa čeprav vedo, da jih kamere snemajo. Da bi jst čepela pod mizo in ga vlekla enmu Đeriju...mislim fak no! Kje mate ponos kokoške???

Glede Klemena in njegove punce. Jaz mislim in vrjamem da mu je ta deklina všeč. ampak dejstvo je, da on rabi eno malo starejšo in bol zrelo punco. Pa čeprav je luštkana in vse, sam...nevem no. Sej sam najbolj ve. Ampak jst vrjamem da čaka na mene :lol: :lol: :lol: :lol: Bte vidle, ko bote nasledn tedn čez mene govorile :P :P :P :lol: (hec)

Drgač pa tud že men Grega najeda ker je res en bednež ,ko nima hrbtenice. Nek bedn žreb odloča o tem kdo bi šel na stol? Cela beda! Enostavno se ni hotu zamerit nobenim fanom od kateregakoli, zato je pa tko naredu. Jst čist razumem Emila, da se mu je to zdelo bedno! Sam res...bednež je toti Grega postal!

Drgač pa navijam za Emila, od katerega smo se poslovili v našem bližnjem lokalu na njegovi poslovilni žurki. Go Emil Go!!!! Drgač je pa itak moj favorit za zmago Klemen!!!! :love: Zato ko je tak sweeeeeeet! :D

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov