Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- metuljčica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 10. 2004
Aha ok, štekam.
Svet je okrogel zato, da ga obkroža prijateljstvo
-
bubbles - Debatorica
- Na forumu od: 8. 11. 2004
- Kraj: heaven
mily napisal/-a:ma nee, ne smejo dat največih zajebantov že na začetku ven. ka se bo pa pol dogajal? je vsaj fajn gledat in mamo kej za debatirat in se smejat folku. a bomo nakonc spet sam brenkanje poslušal?
sej sam petro, k je preveč antipatična in jo je težko gledat in poslušat
...just breathe...
- ellizabeth
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 3. 2006
men je tole res smešn. bar in dirka. folk res hoče postat slaven. na vsak način. jaz tega nikol ne bom dojela. da se gredo nastavlat v ene kao resničnostne odaje, da jih bo folk gledu in komentiru.
-
gemini - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 9. 2004
- Kraj: notranjska
Obveščamo te, da bodo danes na sporedu »težko pričakovani« plusi in minusi. Ekipa mora zatemniti kamere, ker je potrebno narediti kar nekaj tehničnih posegov, ki pa niso ravno zabavni. Nekje po 20. uri (minutko prej ali kasneje) bodo vsi reflektorji na pravem mestu in vse kamere osredotočene na dogajanje. Če si kupil BARkartico, boš lahko dogajanje v živo spremljal …
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
-
buffy-ann - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 1. 2006
Angel napisal/-a:"Obveščamo te, da bodo danes na sporedu »težko pričakovani« plusi in minusi. Ekipa mora zatemniti kamere, ker je potrebno narediti kar nekaj tehničnih posegov, ki pa niso ravno zabavni. Nekje po 20. uri (minutko prej ali kasneje) bodo vsi reflektorji na pravem mestu in vse kamere osredotočene na dogajanje. Če si kupil BARkartico, boš lahko dogajanje v živo spremljal … V nasprotnem primeru, pa kar pogumno klikni sem in omogoči si neomejen dostop do VSEH, ponavljamo, VSEH BARvsebin!"
Jeeee gledal bomo + in - jejeje
Joj, poročajte malo kako bo, tisti ki mate kartice. Da vidimo čigav bo prvi stolček.
Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas
Toše R. I. P.
-
gemini - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 9. 2004
- Kraj: notranjska
Ja učeri je tud men ful štekal
Se je pa Petra izkazaka kot kokoš prve klase. Škoda, ker tizga najbrž ne bodo po tv-ju pokazal, ker so še enkrt posnel njene pluse in minuse.
Ženska je hotla dat minus Maji(al pa uni tadrugi blond... nism zihr) ..pa tko reče: Špela teb dam pa minus,... bla bla bla... ker je kao slišala kok se je nek menla za njenim hrbtom...
Pol jo pa Špela ful debel pogleda, pa se naša kokoška spomn, da se je zmotla pa je hotla dat minus Maji, ker je njo slišala opravljat. In pol še enkrt posnamejo njene minuse
Se je pa Petra izkazaka kot kokoš prve klase. Škoda, ker tizga najbrž ne bodo po tv-ju pokazal, ker so še enkrt posnel njene pluse in minuse.
Ženska je hotla dat minus Maji(al pa uni tadrugi blond... nism zihr) ..pa tko reče: Špela teb dam pa minus,... bla bla bla... ker je kao slišala kok se je nek menla za njenim hrbtom...
Pol jo pa Špela ful debel pogleda, pa se naša kokoška spomn, da se je zmotla pa je hotla dat minus Maji, ker je njo slišala opravljat. In pol še enkrt posnamejo njene minuse
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
in me prideš nežno krast
-
Lalama - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 3. 2006
mislm da sta se včeri dva masirala, sama u spalnici, samo ne vem katera dva...pomoje jernej pa petra...pa gašper je masiru uno blondo k sta se stiskala (majo al tino?), tamara je pa isti blondi razlagala da ona je kakršna je itd....
kej več bomo vidla pa v oddaji vrjetn ja...
kej več bomo vidla pa v oddaji vrjetn ja...
-
lubenica - Debatorica
- Na forumu od: 1. 4. 2006
- Kraj: lublana
men so teli barovci čiz gnili .lan je blo velik bolš, čeprou so kaki posamezniki moril, je blo vseen kr dost smeha.letos se mi pa zdi da teli sam neki glumijo, pa hočjo bit cool.
niso pa niti mrzli, kaj šele cool
špela zihr nau šla vn, ampak bo šu klemen
-
blue eye - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 9. 2005
lubenica napisal/-a:men so teli barovci čiz gnili .lan je blo velik bolš, čeprou so kaki posamezniki moril, je blo vseen kr dost smeha.letos se mi pa zdi da teli sam neki glumijo, pa hočjo bit cool.
eh se čist strinjam...sva z lubijm ugotavlala da nekak usi posnemajo lansko almo pa ne vem, če sva se kej dost zmotila
Za dežjem vedno posije sonce!!
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
Angel napisal/-a:Oo kr noben še ni napisu kako so bli + in -...no bom pa jst
Največ minus 7 je dobila Špela, največ plusov 4 je dobil Emil. To je to
in kakšna je bila utemeljitev za Špeline minuse
The secret of success is consistency of purpose.
-
Ewchk - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 7. 2004
- Kraj: Lj
lubenica napisal/-a:špela zihr nau šla vn, ampak bo šu klemen
Klemen je organizator žura za dons in če jim rata ga emil ne bo dou na stol! Petra pa tut še tok hitr pomoje ne bo šla dam... Js ubistvu nočem da gre dam kr hočem vidt kuko bosta z Jernejom skp Mogoče bosta pa še seksala... Mah nej gre una mariborčanka k poje vn...
Če nisi del rešitve, si del problema.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov