Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Lastovica - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 12. 2004
2good4u napisal/-a:Waaaaaaaaaa kaj mislite, da bi se poročil z mano, če ga zaprosim??? sam po mojem bi me Dagi pretepla al pa zlasala
Glej fant je na mestu, dobre razloge je naštel, zakaj se je tko odloču. Btw kaj mu lahk kira napiše, ko ma dostop, če bi se poročil z mano????
(hec)
Mu bom jaz sporočila, ko si pisema prek mailov Ce bo zainteresiran, ti javim.
-
Dagi - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 8. 2006
- Kraj: ...
Lastovica napisal/-a:2good4u napisal/-a:Waaaaaaaaaa kaj mislite, da bi se poročil z mano, če ga zaprosim??? sam po mojem bi me Dagi pretepla al pa zlasala
Glej fant je na mestu, dobre razloge je naštel, zakaj se je tko odloču. Btw kaj mu lahk kira napiše, ko ma dostop, če bi se poročil z mano????
(hec)
Mu bom jaz sporočila, ko si pisema prek mailov Ce bo zainteresiran, ti javim.
hej... mu morš povedat da sva dve....
Always look on the bright side of life!
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
ad Klemnov blog: Realno gledano sem imel le dve možnosti, to da najdem neke realne razloge ali da preprosto žrebam. V vsakem primeru se nisem hotel odločiti na podlagi odnosov z posamezniki in nekih zamer. Ni bila to odločitev, kot odločitev za pluse in minuse, ko še vedno gre tisti z največ minusi na stol. Kot sem dejal v obrazložitvi Ines ni bila in še kak teden nebi bila moj minus, če bi oddaja potekala po ustavljenih tirnicah. Je fajn punca in takoj sma se zaštekala. Pa čeprav se poznama le dobre tri dni vem, da bi se super razumela, a žal se glede na te osebne kriterije nisem mogel odločiti.
mislm da bi blo od vsega še najbl fer, da bi žrebal... mislm kakšen limonovc je to, da mu je ena punca fajn pa se super šteka z njo, ampak zarad nevem kakšnih "višjih moralnih" razlogov jo pač skensla... sori ampak men se to zdi skrajno trapast... a k bo najdu eno punco, k mu bo ful všeč, jo bo tud odslovil ker mu bo bl važn kaj bodo drugi rekl ...
pa to kako je Ines not pršla sploh ni važn... vse to je bil del igre, ki tako ali tako ni oz. ne more bit 100% fer za nikogar...
ps. od zdaj naprej navijam izključno za Emila
mislm da bi blo od vsega še najbl fer, da bi žrebal... mislm kakšen limonovc je to, da mu je ena punca fajn pa se super šteka z njo, ampak zarad nevem kakšnih "višjih moralnih" razlogov jo pač skensla... sori ampak men se to zdi skrajno trapast... a k bo najdu eno punco, k mu bo ful všeč, jo bo tud odslovil ker mu bo bl važn kaj bodo drugi rekl ...
pa to kako je Ines not pršla sploh ni važn... vse to je bil del igre, ki tako ali tako ni oz. ne more bit 100% fer za nikogar...
ps. od zdaj naprej navijam izključno za Emila
The secret of success is consistency of purpose.
- dean444
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
No mene kakihi 10 dni zaradi okvare računalnikov ni blo gor. Število strani se je tako povečalo da sploh ne bom bral.
Kar se tiče Jerneja, ne vidim razlike prijateljov, ki si ga podpirali in pa Klemenovih dveh avtobusov- pol je on tud goljufal kot je večina trdila za Jerneja.
Poleg tega po skoraj treh tednih pride nazaj not in še na nebolj fer način izloči Ines. Mislim ful ne fer s strani POP-a ker se tko igračka s tekmovalci.
Klemnu se ni zdel način da je bil izločen na podlagi minusov, ki so bili trije, on je pa sam določil kdo leti vn.
Ne fer bi mi bilo tudi če bi dal Jerneja, ne glede na to kok mi gre na živce- res da vedno manj in ostali vedno bolj. Naj gledalci odločijo kdo gre in kdo ne.
Kar se tiče Klemna ni ga plo ene 17 dni in pol bo on na koncu zmagal- če no to vse zrežiran, mislim d ase je na začetku govoril da naj bi zmagal on, in na koncu se bo to še res zgodilo.
Kar se tiče Jerneja, ne vidim razlike prijateljov, ki si ga podpirali in pa Klemenovih dveh avtobusov- pol je on tud goljufal kot je večina trdila za Jerneja.
Poleg tega po skoraj treh tednih pride nazaj not in še na nebolj fer način izloči Ines. Mislim ful ne fer s strani POP-a ker se tko igračka s tekmovalci.
Klemnu se ni zdel način da je bil izločen na podlagi minusov, ki so bili trije, on je pa sam določil kdo leti vn.
Ne fer bi mi bilo tudi če bi dal Jerneja, ne glede na to kok mi gre na živce- res da vedno manj in ostali vedno bolj. Naj gledalci odločijo kdo gre in kdo ne.
Kar se tiče Klemna ni ga plo ene 17 dni in pol bo on na koncu zmagal- če no to vse zrežiran, mislim d ase je na začetku govoril da naj bi zmagal on, in na koncu se bo to še res zgodilo.
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
dean444 napisal/-a:Poleg tega po skoraj treh tednih pride nazaj not in še na nebolj fer način izloči Ines... ni ga plo ene 17 dni in pol bo on na koncu zmagal- če no to vse zrežiran...
ja res... as if that was fair... sej ni da bi bogi revež stal tri tednje zunaj na mrazu in čakal... dobil je nazaj svoj lajf, mel je tri tedne frej in je lahk počel kar je hotu, spremljal bar od zunaj in dobil info kako ljudje gledajo vse skp... in si posledično lahko pripravil ustrezno taktiko... a to se vam zdi pa prov???
The secret of success is consistency of purpose.
-
*pupika* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2005
- Kraj: 3milimetre v zraku
Pač... men je fajn, da je Klemen prišu nazaj... POP TV se itak špila z igralci, ampak konec koncev je to res igra in se nimamo kej za pritoževat, oni pa tudi ne...
Tako kot je letu ven, je tud prišu nazaj... za Ines itak velja enako.... včeri sem mal sledila klepetalnici in se mi je Ines totalno zamerla.... zdej ma ful proti Klemnu in oh in sploh... men je bla ok punca... sam zdej pa... nevem...
Men se je Klemen odloču prav... če bi izloču Đerija, bi res naredu otročjo potezo in pokazu, da nemore pozabit straih zamer... men gre Đeri na živce, ampak čist podpiram Klemna. Kakorkoli že, se je prav odloču! Ni hotel gojit starih zamer in na ta način je pokazu, da si VSAK zasluži drugo priložnost...
Js navijam zanj... na drugem mestu je pa Emil... to je to. Upam, da kter od njiju zmaga
Tako kot je letu ven, je tud prišu nazaj... za Ines itak velja enako.... včeri sem mal sledila klepetalnici in se mi je Ines totalno zamerla.... zdej ma ful proti Klemnu in oh in sploh... men je bla ok punca... sam zdej pa... nevem...
Men se je Klemen odloču prav... če bi izloču Đerija, bi res naredu otročjo potezo in pokazu, da nemore pozabit straih zamer... men gre Đeri na živce, ampak čist podpiram Klemna. Kakorkoli že, se je prav odloču! Ni hotel gojit starih zamer in na ta način je pokazu, da si VSAK zasluži drugo priložnost...
Js navijam zanj... na drugem mestu je pa Emil... to je to. Upam, da kter od njiju zmaga
My dreams are my reality...
-
sAdie - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2004
dean444 napisal/-a:Kar se tiče Jerneja, ne vidim razlike prijateljov, ki si ga podpirali in pa Klemenovih dveh avtobusov- pol je on tud goljufal kot je večina trdila za Jerneja.
to sem tui jaz tak rekla...
ta klemen zdaj neke kilometerske bloge pise na zivce mi ze gre no... zakaj enostavno ne napisejo al pa recejo: " na k***c mi gres al pa nisi mi vsec!" in to je to... Sami psihologi, filozofi, politiki in ne vem kaj se vse...za en x se je se za najbolj normalnega izkazal Emil
2good4u napisal/-a:Waaaaaaaaaa kaj mislite, da bi se poročil z mano, če ga zaprosim??? sam po mojem bi me Dagi pretepla al pa zlasala
koga bi ti to mela?
I love SISLEY& RW
-
ninc - Debatorica
- Na forumu od: 12. 8. 2004
micamaca napisal/-a:.
:
jah, no, saj si sama napisala, da je to del igre. zdaj trenutno se vse vrti v prid klemnu, pred tem pa se je ines. jebiga, pač je šla ona ven.
bomo vidli, kaj bo naprej.
-
Yancha - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 8. 2006
Men je pa čist kul,da je šla Ines vn,k je sam še gofljala pa pametna bla...pa skoz je mela neke pripombe zato,k je folk pri Klemnu pijačo naročal. So what?? K da njej pa ne bi pasal,da bi jo folk podprl,če bi bla na Klemnovem mestu...Ne vem,zakaj se ne more sprijaznt s tem,da jo je Klemen vrgu vn...tko in tko ne bi zmagala...Je blo sam še vprašanje časa,kdaj bo odpujsala iz bara .
-
astra_mb - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2005
ninc napisal/-a:micamaca napisal/-a:.
:
jah, no, saj si sama napisala, da je to del igre. zdaj trenutno se vse vrti v prid klemnu, pred tem pa se je ines. jebiga, pač je šla ona ven.
bomo vidli, kaj bo naprej.
evo se strinjam...igra je igra...ko je on šel ven je tud bla igra...a zdaj ko pa je ta sveta pametna ines šla ven pa ni več igra al kaj...brez veze...jaz bar gledam le še poredko...ker mi je itak vse brez veze...letos so ga res zabluli s temi menjavanji in izločevanji pa ne vem s čem še...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
-
J.Lo - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 12. 2004
[quote="*pupika*"]Pač... men je fajn, da je Klemen prišu nazaj... POP TV se itak špila z igralci, ampak konec koncev je to res igra in se nimamo kej za pritoževat, oni pa tudi ne...
Men se je Klemen odloču prav... če bi izloču Đerija, bi res naredu otročjo potezo in pokazu, da nemore pozabit straih zamer... men gre Đeri na živce, ampak čist podpiram Klemna. Kakorkoli že, se je prav odloču! Ni hotel gojit starih zamer in na ta način je pokazu, da si VSAK zasluži drugo priložnost... [quote]
Pod to se podpišem!
Jaz sem tud mela občutek, da je prav jezna, samo nevem kaj je res tak pričakovala, da bo ona not ostala. Po moje je Klemen itak prav naredil, ker je pač ona tista, ki je not vletela po 7. al kolkih tednih. Zdaj se pa peni nekaj...c.c.c, punca, skuliraj se
Men se je Klemen odloču prav... če bi izloču Đerija, bi res naredu otročjo potezo in pokazu, da nemore pozabit straih zamer... men gre Đeri na živce, ampak čist podpiram Klemna. Kakorkoli že, se je prav odloču! Ni hotel gojit starih zamer in na ta način je pokazu, da si VSAK zasluži drugo priložnost... [quote]
Pod to se podpišem!
Jaz sem tud mela občutek, da je prav jezna, samo nevem kaj je res tak pričakovala, da bo ona not ostala. Po moje je Klemen itak prav naredil, ker je pač ona tista, ki je not vletela po 7. al kolkih tednih. Zdaj se pa peni nekaj...c.c.c, punca, skuliraj se
Lahko imam vse.
- dean444
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Ma men je ta Klemen kr en velik glumac. Ines je dal vn zato da bi še dodatno dobil na priljubljenosti- dobra taktika. ja itak da mu je zamerla ko so se pa oni pustili - se mi da ga je Ines še najbolj podpirala- on ji pa tko zarine nož v hrbet. Isto je bilo z listki, ko je on kao hotel videt taktiko od Jerneja- mislim pa da je prvi začel z listki.
Neki me zanima ste kaj spremljali kdo dobiva tedenske nagrade za glasovanje- baje se je že trikrat pojavil en in isti primek(ista družina iz Gorice baje)- se da to kje videt.
Neki me zanima ste kaj spremljali kdo dobiva tedenske nagrade za glasovanje- baje se je že trikrat pojavil en in isti primek(ista družina iz Gorice baje)- se da to kje videt.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov