Bar II [združeni temi]

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Uporabniški avatar
uršy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 7. 2004
Kraj: najlepše mesto

Neprebrana objavaNapisal/-a uršy » 23. Nov. 2006 0:09

Men je pa čist prou, da je ta Ines odletela, ker mi je šla prou na k****, k je bla tok pametna skoz, k da bi bla že skoz tm :roll:

Pa kako morte za Klemna pisat, da je sanjski moški prosm lepo...sej se vleče k smrkelj skoz .... uf jst ne maram takih mirnih brezizraznih ljudi :twisted:
Uporabniški avatar
angel_girl
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 6. 2006
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a angel_girl » 23. Nov. 2006 0:17

Jadie napisal/-a:Meni se zdi, da ima Jerry tolko sreče, da se lahko zgodi, da še v soboto ostane. Meni je antipatičen, priznam, samo ne razumem, če je antipatičen še polovici Slovenije, zakaj je ostal notri proti Žigecu in Bojani???

Odločitev od Klemna, da da Ines ven pa me je vseeno malo šokirala. Tip nima tri čiste!!

glede nato da je 2. po priljubljenosti :D ne vem če je pol sloveniji antipatičen :roll: mislm sej iz tega podatka ni videt, ker če ne bi za koga drugega glasovali al pa niti to ne ;)
Uporabniški avatar
Ewchk
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 7. 2004
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a Ewchk » 23. Nov. 2006 8:05

Ta priljubljenost ni čist realna, ker večina gledalcev itak nima katrice in ne glasujejo in ne spremlajo skos po netu kaj se dogaja, v soboto pa useen glasujejo. Tko da če usak dan glasuje recimo 1000 ljudi al pa 2000 je to zlo natočna priljubljenost, ker glasuje jih pa ful več... No če se gre po priljubljenosti kaj a pol bo pa Klemen 100% zmagu na konc ker ma še 1x višjo od Đerija? Js mislm, da ns znajo feni od Špele še presenetit in prtisn kr precej glasov zanjo... mogoče bi jih dubla več čeb se zdj usi "zarotil" proti njej kok igra pa kok je bedna al pa kej... :)

Ines pa res ne štekam zakaj je tko odreagirala... sej je bil zame tut šok ko pržgem net pa vidm da je ni več, sam useen. Ker glede na to da je kr tko not pršla je loh vesela da je sploh bla not 2 tedna! Je pa sigurno tut res, da bi vn letela 1ič ko bi bla na stolu. Sam ne pa da zdj da se ne bo s Klemnom pogovarjala pa ne vem kaj. Sej so se res zaštekal, sam odkar jih je tok mal še not ostal, ni Klemen z njeno izločitvijo nč osebnga mislu pomoje. Đerija pa ni dal na stol sam izključno zato, ker se je takrt zgodila krivica njemu in noče, da bi še njega kr tko vn vrgu, ker Klemen je edini k cen glasove ljudi. Usaj po moje no!
Če nisi del rešitve, si del problema.
Uporabniški avatar
Lastovica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Lastovica » 23. Nov. 2006 8:13

Klemen se je cisto prav odločil. :)

Kot ste ze napisale, se Ines v Bar sploh ni prijavila in je prisla noter samo zato, ker je dvojcica od Tine in da so naredli eno zbrko. Cisto nepravicno ze od samega zacetka.

Zdaj, ko jo je Klemen izlocil, pa se obnasa kot en razvajen otrocaj in pravi kako mu zameri in oh in sploh. Bi jo blo treba kr prtegnit okol glave. Vlece eno surlo, pa sploh nima nobene osnove.

Je pa tudi res, da je imel Klemen samo 4 dni casa, da jo spozna in ocitno se mu je zdelo najboljse, da gre ona ven in oni bi lahko njegovo odlocitev spostovali. On je tudi mogo it ven, pa nihce ni glasoval za njega, pa je to vsaj prenesel z dvignjeno glavo.

Za vse, ki jih zanima kolko je Klemen velik: 171 cm.
Uporabniški avatar
Dagi
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 1. 8. 2006
Kraj: ...

Neprebrana objavaNapisal/-a Dagi » 23. Nov. 2006 8:17

Lastovica napisal/-a:Za vse, ki jih zanima kolko je Klemen velik: 171 cm.

dovolj... :D
Always look on the bright side of life!
Uporabniški avatar
Lastovica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Lastovica » 23. Nov. 2006 8:43

Dagi napisal/-a:

Blagor tebi, zame pa vsaj 10 cm premajhen :D
Uporabniški avatar
Dagi
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Dagi » 23. Nov. 2006 9:05

Lastovica napisal/-a:
Dagi napisal/-a:

Blagor tebi, zame pa vsaj 10 cm premajhen :D

sej načeloma za mene tud... ker mam rada bl visoke... ampak važn da je 3cm večji od mene... :wink:
2good4u
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 5. 11. 2004
Kraj: Celje

Neprebrana objavaNapisal/-a 2good4u » 23. Nov. 2006 9:23

To ja, za mene je tudi dovolj visok!!! Bo treba zdej it mal v bar pogledat, da ga vidmo v živo, če je tko tud tak srček :lol: :lol: :cool: :P
Uporabniški avatar
darchy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 7. 2004
Kraj: EU :-)

Neprebrana objavaNapisal/-a darchy » 23. Nov. 2006 10:11

pompomGirl napisal/-a:Tudi to soboto ne bo šel Jernej ven....no way!!! Ker bo šla tista dolgočasnica od Špele.... garant!!!!!!!!!!!! Nima za burek proti Jerkotu!
Go, JERKO, go!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a ti veš, kaj pomeni JERK po angleško? :D
sorry, sam to je moja prva asicoacija, pa še paše ful :twisted:

Drgač pa... meni je tudi čist ql Klemnova odločitev... dejansko je on šel 'nefer' ven in je Ines prišla 'nefer' notr, tako je pa zdaj tudi šla...se strinjam s tisto, ki je napisala, da je sedaj pač tako, kot da se vsa ta 'nefer' zadeva vmes sploh ne bi zgodila....
*I love sunshine*
Uporabniški avatar
Dagi
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Dagi » 23. Nov. 2006 10:25

Sm brala na Planetu da je Klemen eno vidu v Baru, pa ji je listek dal, da bi rad šel kdaj z njo na čaj ali sprehod... Pa da je bla do sedaj edina ki mu je padla v oči...
2good4u
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a 2good4u » 23. Nov. 2006 10:27

pikolina ko to nism bla jst :P :lol: ja sej je v svojem blogu neki napisu al kok že...ene par strani nazaj je ena ga celo prlepila :D

Hja pa je šou edini kulturni normalni moški :cry: :D
Uporabniški avatar
Dagi
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Dagi » 23. Nov. 2006 10:35

2good4u napisal/-a:pikolina ko to nism bla jst :P :lol: ja sej je v svojem blogu neki napisu al kok že...ene par strani nazaj je ena ga celo prlepila :D

Hja pa je šou edini kulturni normalni moški :cry: :D

aja... kaj pa je pisal v blogu? Sej sm tud js že študirala da glede tega Bara že drugič nism bla ob pravem času na pravem mestu... :wink:
Uporabniški avatar
slivica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a slivica » 23. Nov. 2006 10:38

Meni pa se zdi cisto prav, da je dal ven Ines, sploh ko sem danes malo brala kaj j ev klepetalnici povedala, da mi ful zameri pa to.. Ja kaj, mislim daj no ne se hecat zenska... :evil: Kake bedne ma.

No pa se Klemnov blog :)

22.11.2006

60. Dan drugič: Odločil sem se.../18:00 obrazložitev

22.11.2006 14:03

... koga bom moral žal izločiti...

Sreda, 12:30

Lp

V miru sem imel danes čas premisliti kdo in preden pride k nam Bastjan bi vam želel povedati le to, kar sem povedal že velikokrat in bom še zadnjič v tem blogu...Nihče si ne zasluži iti ven na tak način. Marsikdo mi bo jasno zameril to mojo odločitev, a je pomembno, da sam pri sebi vem, da je prava in zakaj je tako.

Klemen

----------------
18:00

Lp

Vse današnje odločitve so za nami.

#) Ines

Naneslo je tako, da sem se odločil za Ines. Zakaj ste slišali sami, a če še enkrat ponovim sem se za to odločil iz dveh razlogov:

- mogoče mnenje gledalcev ( Razmišljal, kako bi se gledalci odločili, če bi imeli na voljo v televotingu vseh nas preostalih šest in nekako sklepam, da bi ona dobila najmanj glasov. Morda sem se uštel, a imam takšen občutek. Mogoča najmanjša podpora bi bila seveda posledica tega, da je bila v baru dobra dva tedna in se gledalci niso uspeli navezati nanjo)

- želja za bar ( Tu mislim predvsem na to, da smo se vsi ostali prijavili za to bar izkušnjo, dali čez castinge in tudi tu preživeli kar nekaj tednov več, Ines pa je vstopila čez noč po spletu okoliščin. Verjamem, da ko je bila enkrat notri je uživala in si je želela ostati, a verjetno manj kot ostali. V tej luči sem sklepal tudi to da bo verjtno zaradi prej navedenih razlogov in časa ko je bila tule lažje sprejela to odločitev.)

Ines je bila ob odločitvi zelo presenečena in je dokaj hladno odreagirala, jo razumem, a menim, da ko bo stvar prespala bo razumela zakaj sem se tako odločil.

Realno gledano sem imel le dve možnosti, to da najdem neke realne razloge ali da preprosto žrebam. V vsakem primeru se nisem hotel odločiti na podlagi odnosov z posamezniki in nekih zamer. Ni bila to odločitev, kot odločitev za pluse in minuse, ko še vedno gre tisti z največ minusi na stol. Kot sem dejal v obrazložitvi Ines ni bila in še kak teden nebi bila moj minus, če bi oddaja potekala po ustavljenih tirnicah. Je fajn punca in takoj sma se zaštekala. Pa čeprav se poznama le dobre tri dni vem, da bi se super razumela, a žal se glede na te osebne kriterije nisem mogel odločiti.

#) + in -
Plus sem podelil Gregorjju, saj se od vsega začetka dobro razumema in razen prvega tedna, ko sem plus podelil Emilu, ni bilo priložnosti, da ga dam tudi Gregorju. Zato tokrat.
Minus tega tedna je šel Jerry-u, vendar ne na račun starih zamer, ampak na račun tega, da mi ga je bilo težko gledati v preteklih 14 dneh, ko sem videl da se ne počuti dobro. Sva se o tem v nedeljo pogovarjala in počasi se sestavlja skupaj, upam da mu uspe, če ne pa vem da mu bo zunaj lepše, zato sem se tudi tako odločil.

Končno je ta dan za nami in zdaj veselo na delo.

Se vidimo

Klemen
2good4u
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a 2good4u » 23. Nov. 2006 10:43

Waaaaaaaaaa kaj mislite, da bi se poročil z mano, če ga zaprosim??? :P :P sam po mojem bi me Dagi pretepla al pa zlasala :D :P

Glej fant je na mestu, dobre razloge je naštel, zakaj se je tko odloču. Btw kaj mu lahk kira napiše, ko ma dostop, če bi se poročil z mano???? :lol: :lol:
(hec)
Uporabniški avatar
Dagi
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Dagi » 23. Nov. 2006 10:51

[quote="2good4u"]Waaaaaaaaaa kaj mislite, da bi se poročil z mano, če ga zaprosim??? :P :P sam po mojem bi me Dagi pretepla al pa zlasala :D :Pquote]

definitivno... :D kr boj se me, sm včasih judo trenirala! :D

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov