Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
glavn da bojo zdej sami dedci not ostal... thats really fun
ampak men res ni jasn kako te Barovci razmišlajo k si talajo vroče stole oz. minuse ipd... mam filing kt da neb znal do pet štet
dejte še o + in - poročat pleeeease
ampak men res ni jasn kako te Barovci razmišlajo k si talajo vroče stole oz. minuse ipd... mam filing kt da neb znal do pet štet
dejte še o + in - poročat pleeeease
The secret of success is consistency of purpose.
- pompomGirl
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 8. 2006
YESSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To mi delaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Go Jerko, go!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To mi delaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Go Jerko, go!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
Hja jaz sem vedla, da ne bo dal Jerrya.. sSam sem misla, da bo dal Špelo...
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
*SweetGirl* napisal/-a:Hja jaz sem vedla, da ne bo dal Jerrya...
zakva že ne??? ... k mu je jerk dal minus tazadnjič tko da je pol lahk ven letu ... mah dej boljš da sploh ne bi nazaj pršu
Zadnjič spremenil micamaca, dne 22. Nov. 2006 15:27, skupaj popravljeno 1 krat.
-
laram - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 9. 2004
http://24ur.com/naslovnica/ekskluziv/ekspres/20061122_3084595.php
Sem si kar mislila, da bo tako; ker jo Klemen najmanj pozna, pa še nazmes je prišla notri ... čeprav je tudi Ines škoda Ampak nekdo je moral ven. Samo res nevem, zakaj ni ven poslal Jerneja?
V soboto pa gre najverjetneje Jernej, ne?
Sem si kar mislila, da bo tako; ker jo Klemen najmanj pozna, pa še nazmes je prišla notri ... čeprav je tudi Ines škoda Ampak nekdo je moral ven. Samo res nevem, zakaj ni ven poslal Jerneja?
V soboto pa gre najverjetneje Jernej, ne?
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
micamaca: ok mogoč sem se narobe izrazla-vedla.. predvidevala.. POglej par strani nazaj... sem že takrat napisala, da mislim, da ne bo dal jerrya...
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
moron en
pa kaj temu ni blo jasn...P***a res bom pogrešala đerija ja..sanjam o njemu
pa ne ines no...a dej, že tko so vse babe šle, zdej pa sam še ena...pa zakaj raj ni špele ven ruknu...zakaj ines...o matr, ne maram ga več spljoh
res pa je da to ni več igra koga mam rad, ampak igra o dvanajstih miljionih...začelo se je taktiziranje...in počas počas, bodo šli močnejši tud ven...
pa kaj temu ni blo jasn...P***a res bom pogrešala đerija ja..sanjam o njemu
pa ne ines no...a dej, že tko so vse babe šle, zdej pa sam še ena...pa zakaj raj ni špele ven ruknu...zakaj ines...o matr, ne maram ga več spljoh
res pa je da to ni več igra koga mam rad, ampak igra o dvanajstih miljionih...začelo se je taktiziranje...in počas počas, bodo šli močnejši tud ven...
-
*SweetGirl* napisal/-a:micamaca: ok mogoč sem se narobe izrazla-vedla.. predvidevala.. POglej par strani nazaj... sem že takrat napisala, da mislim, da ne bo dal jerrya...
ma ja sej sem te kapirala ... tvoj post mi je samo služil za nadaljevanje mojega mnenja... v smislu da mu je Jerk dal nazadnje minus in je posledično tud ven letu, zdej ga je pa pustu not... kao da ga bodo gledalci najmanj pogrešali... ja zihr ... mogoče mu je pa goriška mafija kej zagrozila
-
cotkica - Debatorica
- Na forumu od: 23. 7. 2004
Men je pa čist všeč Klemnova odločitev. Kakorkoli bi se odločil bi posamezniki kritizirali njegovo odločitev. In glede na to, da vas ogromno pravi da Jerneja ne bi pogrešale, to ne velja potem za celo slovenijo. Kajti za seboj ima kar precejšo delegacijo. Tako, da Klemen se je dobro odločil po katerem kriteriju bo šel en ven. Pa mi je bila Ines ful faca.
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
cotkica napisal/-a:Men je pa čist všeč Klemnova odločitev. Kakorkoli bi se odločil bi posamezniki kritizirali njegovo odločitev. In glede na to, da vas ogromno pravi da Jerneja ne bi pogrešale, to ne velja potem za celo slovenijo. Kajti za seboj ima kar precejšo delegacijo. Tako, da Klemen se je dobro odločil po katerem kriteriju bo šel en ven. Pa mi je bila Ines ful faca.
Men je tud to fer. Oziroma mi je kar čist vseen, vedla sm al bo Jernej al Ines,.. Itak bi eden izmed njiju po možnosti letu ven v soboto. Jerneja ne marajo preveč, Ines pa pač ni Tina, tud če tko zgleda.
Jeri u soboto vun!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov