Bar II [združeni temi]

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Uporabniški avatar
slivica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a slivica » 17. Nov. 2006 17:38

Jaz sem pa dobla po mailu sliko od Gregrejovega lulčka, pa sem vas hotla razveselit :D , ampak na zalost ne znam slike pripopat ... :?
Drugac pa mi je cisto vseeno kdo pride nazaj, samo da gre ven Jernej in nato se Bojana. :)
Uporabniški avatar
girlie
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 17. 9. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a girlie » 17. Nov. 2006 18:40

_Petra_ napisal/-a:Jaz sem pa dobla po mailu sliko od Gregrejovega lulčka, pa sem vas hotla razveselit :D , ampak na zalost ne znam slike pripopat ... :?

Sej ga je že ena postala. :D
Let the good times roll.
Uporabniški avatar
Lastovica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Lastovica » 17. Nov. 2006 18:52

micamaca napisal/-a:
Lastovica napisal/-a:Pa a ste vi res tako naivni, da verjamete, da bodo gledalci odlocali o tem, kdo se vrne v Bar???? Prosim vas lepo. Odlocil bo POP TV glede na to, s kom bodo lahko zasluzli najvec denarja in malo povisali gledanost, ker je gledanost na tako nizki ravni, da s POP TV-ja sploh vec nocejo posredovat podatkov...
Vse skupaj je vec kot bedno.

Kar se tice vrnitve, sem definitivno za Klemna!!!!!! Ker je res vreji fant, pa se edini je, ki so ga barovci poslali domov in o njegovem odhodu niso mogli odlocat gledalci. Vse druge so ven poslali prav oni in ne vidim razloga, da bi kdorkoli od njih hodo nazaj :!:

a pol tud vedno pop odloča kdo gre v soboto dam??...

ma men se vsa ta razna glasovanja prek telefonov vedno zdijo skrajno sumljiva... kdo pa nam res garantira, da smo dejansko gledalci odločili kdo je zmagal oz. zgubil... po moje se s tem povsod kr lepo manipulira...

in če že bodo popovci odločal kdo pride v soboto nazaj, po eni strani upam da bo to res Klemen... po drugi strani pa ne vem, kolk ma to sploh smisla... prej al slej bojo tko al tko vsi enkrat ven letel, tud če bojo še nevem kao happy family brez Jerneja in Bojane :? ...

Jaz vglavnem ne verjamem, da so sobotni glasovi dejanski prikaz tistega kolk folka res klice. Kje pa lahko ti kot gledalka in potencialna glasovalka preveris kolk glasov so res dobili????
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 1. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a urszika » 17. Nov. 2006 23:39

Dej Lastovica nauš mi rekla da sm prejle stran vrgla 230 SIT, no :D
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 17. Nov. 2006 23:41

urszika napisal/-a:Dej Lastovica nauš mi rekla da sm prejle stran vrgla 230 SIT, no :D

In za koga si glasovala, obsedenka :lach: (joke)
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a urszika » 17. Nov. 2006 23:51

jemina napisal/-a:
urszika napisal/-a:Dej Lastovica nauš mi rekla da sm prejle stran vrgla 230 SIT, no :D

In za koga si glasovala, obsedenka :lach: (joke)

Klemnaaa, vaaaaldaaaa :D sj sm rekla da bom... če bi še 50 minut čakala pa ne bi mogla 230 sit stran vreč :eek:
js iskreno verjamem da bom on pršou nazaj ker ga je moni mejkin pop tv tko podlo vn porinu... :evil: če ne bi mel tok dobrih serij ga neb več gledala sploh! :cool:
Uporabniški avatar
uršy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 7. 2004
Kraj: najlepše mesto

Neprebrana objavaNapisal/-a uršy » 17. Nov. 2006 23:58

Lastovica napisal/-a:
micamaca napisal/-a:
Lastovica napisal/-a:Pa a ste vi res tako naivni, da verjamete, da bodo gledalci odlocali o tem, kdo se vrne v Bar???? Prosim vas lepo. Odlocil bo POP TV glede na to, s kom bodo lahko zasluzli najvec denarja in malo povisali gledanost, ker je gledanost na tako nizki ravni, da s POP TV-ja sploh vec nocejo posredovat podatkov...
Vse skupaj je vec kot bedno.

Kar se tice vrnitve, sem definitivno za Klemna!!!!!! Ker je res vreji fant, pa se edini je, ki so ga barovci poslali domov in o njegovem odhodu niso mogli odlocat gledalci. Vse druge so ven poslali prav oni in ne vidim razloga, da bi kdorkoli od njih hodo nazaj :!:

a pol tud vedno pop odloča kdo gre v soboto dam??...

ma men se vsa ta razna glasovanja prek telefonov vedno zdijo skrajno sumljiva... kdo pa nam res garantira, da smo dejansko gledalci odločili kdo je zmagal oz. zgubil... po moje se s tem povsod kr lepo manipulira...

in če že bodo popovci odločal kdo pride v soboto nazaj, po eni strani upam da bo to res Klemen... po drugi strani pa ne vem, kolk ma to sploh smisla... prej al slej bojo tko al tko vsi enkrat ven letel, tud če bojo še nevem kao happy family brez Jerneja in Bojane :? ...

Jaz vglavnem ne verjamem, da so sobotni glasovi dejanski prikaz tistega kolk folka res klice. Kje pa lahko ti kot gledalka in potencialna glasovalka preveris kolk glasov so res dobili????

Zdej ste pa že mal patetične :roll:
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Maudisa » 18. Nov. 2006 9:01

girlie napisal/-a:
_Petra_ napisal/-a:Jaz sem pa dobla po mailu sliko od Gregrejovega lulčka, pa sem vas hotla razveselit :D , ampak na zalost ne znam slike pripopat ... :?

Sej ga je že ena postala. :D

ki je to?sem iskala pa nisem najšla :? Na kiri strani je rada bi vidla :D
Uporabniški avatar
virginiaNOmore
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a virginiaNOmore » 18. Nov. 2006 9:09

Okol 206.strani. Men se zdi, da je tam nekje link od fotke.
Ko boš prišla na Bled, boš moja punčka spet. Za naju ves bo svet kot češnjev cvet.
Uporabniški avatar
any_any
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a any_any » 18. Nov. 2006 9:33

Zadnjič spremenil any_any, dne 18. Nov. 2006 9:49, skupaj popravljeno 1 krat.
N{n}ka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a N{n}ka » 18. Nov. 2006 9:40

Uporabniški avatar
lubenica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 4. 2006
Kraj: lublana

Neprebrana objavaNapisal/-a lubenica » 18. Nov. 2006 11:42

učeri sm bla prvić u baru... :flop: ne daj bože nikom,pa eto.zamašeni in umazani skreti že tm ob ene 12,totalno počasna postrežba,muzika ja bla obuuupnaaa(mene je blo kr sram,če je pršu kak ćrnc not prečekerat)...uglavnm živ obup!
opazila sm tud, da je una ineska ful glumica..ful je vsa neki prisiljena,pa umetna...grega mi je šu prou na k***c s tistim čigumijem,k ga je skoz premetavu po ustih huj k kšn jordan,emil mi je bil sicer kjut, sam se je zdel tud ful zlagan..tko tak prliznen...bojana je bla čist zamorjena,špela mi ni lušna v živo,jernej se mi je zdel pa kr ok,mal zamorjen...
uglavnm nikad više,dok sam živa :roll:
Uporabniški avatar
Ewchk
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 7. 2004
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a Ewchk » 18. Nov. 2006 11:46

Me prou zanima če bomo že na začetku dons zvedl kdo je tist k mogoče pride nazaj...
Če nisi del rešitve, si del problema.
Uporabniški avatar
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 8. 9. 2004
Kraj: notranjska

Neprebrana objavaNapisal/-a gemini » 18. Nov. 2006 12:07

jooooj kok majo pa razmetan stanovanje. :irre:
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi