Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
jemina napisal/-a:http://24ur.com/bar2/bar_article.php?article_id=3084253
Sam tale z Žigam je pa res dobra ... al pa Petra "moja največja želja trenutno je, da se vrnem v Bar"... a dej no get over it!
Jest navijam za: Klemena, Katjo, Tino... prvo bi pa domov poslala Bojano (kakšne šobe to dela )
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
*pupika* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2005
- Kraj: 3milimetre v zraku
Js sem definitvno za Klemna. Zanj bi bla najbolj vesela, da se vrne... pa Gašper al pa Tina.
ja žiga je res faca... kaj je napisu
Petra ma dej no! Ta je res plehka! Kako ji je lahko NAJVEČJA želja trenutno vrnitev nazaj v Bar... ma dej se skulirej dekle!
Petra ma dej no! Ta je res plehka! Kako ji je lahko NAJVEČJA želja trenutno vrnitev nazaj v Bar... ma dej se skulirej dekle!
My dreams are my reality...
-
Lastovica - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 12. 2004
Pa a ste vi res tako naivni, da verjamete, da bodo gledalci odlocali o tem, kdo se vrne v Bar???? Prosim vas lepo. Odlocil bo POP TV glede na to, s kom bodo lahko zasluzli najvec denarja in malo povisali gledanost, ker je gledanost na tako nizki ravni, da s POP TV-ja sploh vec nocejo posredovat podatkov.
Sicer pa ste tud pri nalogah lahko ugotovili, da POP TV odloca, kdo bo sel na nalogo, ker ne vem zakaj gre vsak teden drug Barovc in vedno tisti, ki se nikol ni bil. Glih pri tej zivi lutki je anketa pokazala, da je bila velika vecina gledalcev za Bojano, na drugem mestu je bla Spela in pol sele na tretjem ali cetrtem Emil. In zakaj je na koncu bil kr on dolocen??
Vse skupaj je vec kot bedno.
Kar se tice vrnitve, sem definitivno za Klemna!!!!!! Ker je res vreji fant, pa se edini je, ki so ga barovci poslali domov in o njegovem odhodu niso mogli odlocat gledalci. Vse druge so ven poslali prav oni in ne vidim razloga, da bi kdorkoli od njih hodo nazaj
Drgac oa upam, da POP TV drugo leto ne bo tezil z BAROM III, ker se je ze letosnji cisto izrodil.
Sicer pa ste tud pri nalogah lahko ugotovili, da POP TV odloca, kdo bo sel na nalogo, ker ne vem zakaj gre vsak teden drug Barovc in vedno tisti, ki se nikol ni bil. Glih pri tej zivi lutki je anketa pokazala, da je bila velika vecina gledalcev za Bojano, na drugem mestu je bla Spela in pol sele na tretjem ali cetrtem Emil. In zakaj je na koncu bil kr on dolocen??
Kar se tice vrnitve, sem definitivno za Klemna!!!!!! Ker je res vreji fant, pa se edini je, ki so ga barovci poslali domov in o njegovem odhodu niso mogli odlocat gledalci. Vse druge so ven poslali prav oni in ne vidim razloga, da bi kdorkoli od njih hodo nazaj
Drgac oa upam, da POP TV drugo leto ne bo tezil z BAROM III, ker se je ze letosnji cisto izrodil.
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
*purple bitch* napisal/-a:MIGRENA napisal/-a:jemina napisal/-a:http://24ur.com/bar2/bar_article.php?article_id=3084253
... prvo bi pa domov poslala Bojano (kakšne šobe to dela )
a dej bruh no prov fuj je s temi smojimi grimasami...
Joj men je tut tok brezvezna ta Bojana... Pri teh letih bi pa lahk mal volje do česa pokazala, ne pa da sam tiste zdolgočasne frise dela in na vse odgovarja "dol mi visi"... Prov ne vem, kako nism prej opazla, da je ženska čista megla in totalno brezvezna...verjetn zato, ker je blo tolk več drugih zanimivih
Mislm sej Đeri je hijenca, sam bi bla pa bolj vesela, da se dam pobere Bojana.
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
Lastovica napisal/-a:Pa a ste vi res tako naivni, da verjamete, da bodo gledalci odlocali o tem, kdo se vrne v Bar???? Prosim vas lepo. Odlocil bo POP TV glede na to, s kom bodo lahko zasluzli najvec denarja in malo povisali gledanost, ker je gledanost na tako nizki ravni, da s POP TV-ja sploh vec nocejo posredovat podatkov...
a pol tud vedno pop odloča kdo gre v soboto dam??...
ma men se vsa ta razna glasovanja prek telefonov vedno zdijo skrajno sumljiva... kdo pa nam res garantira, da smo dejansko gledalci odločili kdo je zmagal oz. zgubil... po moje se s tem povsod kr lepo manipulira...
in če že bodo popovci odločal kdo pride v soboto nazaj, po eni strani upam da bo to res Klemen... po drugi strani pa ne vem, kolk ma to sploh smisla... prej al slej bojo tko al tko vsi enkrat ven letel, tud če bojo še nevem kao happy family brez Jerneja in Bojane ...
The secret of success is consistency of purpose.
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
*pupika* napisal/-a:Js sem definitvno za Klemna. Zanj bi bla najbolj vesela, da se vrne... pa Gašper al pa Tina.
Se strinjam z izbiro Klemna, pa tut Tine in Gašperja.
Mah Petra je naslednica Alme: najprej se je slikala gola, pol se bo na miss prijavla in trobezljala neumnosti o krznu, pol bo pa pri Eriki probala zasenčit Pavla Ruparja Ja, pri nas vsako leto poskrbijo za nov jet-set biser...
MiLLy - Debatorica
- Na forumu od: 17. 7. 2005
Haha tale citat od Petre: "Če gledalci izglasujete mene, bo gledanost BARa sigurno zrasla. Kajti vsakega bi zanimalo, kakšen bo odziv BARovcev, in kako me bodo sprejeli nazaj."
Najbolj si želim, da bi se vrnila Gašper ali Klemen. Za Tino pa se mi ne zdi najboljš ideja, ne vem no, čudno bi blo gledat dve sestri, pa itak si nikol ne bi dali minusa, itd.
Sam neki, vsi se pritožujete v kako bedarijo je prerasel BAR, gledate pa še vseen... Men se še vedno zdi zanimiv, če že druga ne, se pop tv vsaj trudi z nekimi novostmi, presenečenji in dejstvo je, da je ta resničnostni šov zasnovan velik boljš kot marsikater drug (npr. Sanjska ženska itd.). Nism neka največja fanica, ampak se mi zdi da so včasih kake vaše besede preostre.
PS: Kaka je Tamara na sliki Ojoj
Najbolj si želim, da bi se vrnila Gašper ali Klemen. Za Tino pa se mi ne zdi najboljš ideja, ne vem no, čudno bi blo gledat dve sestri, pa itak si nikol ne bi dali minusa, itd.
Sam neki, vsi se pritožujete v kako bedarijo je prerasel BAR, gledate pa še vseen... Men se še vedno zdi zanimiv, če že druga ne, se pop tv vsaj trudi z nekimi novostmi, presenečenji in dejstvo je, da je ta resničnostni šov zasnovan velik boljš kot marsikater drug (npr. Sanjska ženska itd.). Nism neka največja fanica, ampak se mi zdi da so včasih kake vaše besede preostre.
PS: Kaka je Tamara na sliki Ojoj
...
-
*tenisačica* - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Celje(na žalost)
Najbolš bi blo, da bi se Klemn vrnu
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov