Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
*pupika* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2005
- Kraj: 3milimetre v zraku
Moj Bog! Kere gatke je mogu met Emil na seb! Pol je pa še preodajalka vihala nos, da niso v tem času prodali nič in je šimfala njegov nastop! Ma sej je čist prtegnjena! Se pa naj ona obleče (sleče) in gre v izložbo... pomoje bi prav vsi bežali.... mislim ker folk
My dreams are my reality...
-
amital - Kofetarica
- Na forumu od: 15. 9. 2006
ful grdo od nje, res.. prav podlo se mi je zdelo, kako je vihala nos nad njim. res, naj gre sama tja v izložbo stat v gatkah, pa bomo vidli koliko kupcev bo... grozna ženska
samo emil je bil pa odbit
samo emil je bil pa odbit
vse se zgodi z razlogom, tako kot se tudi vse vrača in vse plača
-
*pupika* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2005
- Kraj: 3milimetre v zraku
men je bil tudi fajni! ma js bi se v zemljo pogreznala tolk bi me blo sram tam stat! js bi se najbrž skos režala...
pa dej no! da folk skos gleda, pa slika in to...
js bi ono prodajalko kr nabila! res mi je šla na živce!
pa dej no! da folk skos gleda, pa slika in to...
js bi ono prodajalko kr nabila! res mi je šla na živce!
My dreams are my reality...
-
slivica - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2006
^v neke skupine se bodo razdelili in spet tekmovali...
Zdaj sem na 24ur.com gledala ta posnetek od vcerajsnjega E+ pa so vprasali Gasperja kaj je blo, ko jo je proc odrinil in je reko, da je blo sicer ful grobo prikazano, v resnici pa je hotel bit sam s svojimi kolegi, ker je tak mel samo malo priloznosti... Pametn decko.. Jaz bi se na Anetinem mestu kr pogreznila v zemljo
Zdaj sem na 24ur.com gledala ta posnetek od vcerajsnjega E+ pa so vprasali Gasperja kaj je blo, ko jo je proc odrinil in je reko, da je blo sicer ful grobo prikazano, v resnici pa je hotel bit sam s svojimi kolegi, ker je tak mel samo malo priloznosti... Pametn decko.. Jaz bi se na Anetinem mestu kr pogreznila v zemljo
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
wannabe napisal/-a:Jst sem za to, da pride Klemen nazaj, ker so ga dobesedno vrgl vn. Drgač mi je pa čist useen, temu Baru ne morem več sledit normalno ... Preveč novih stvari se dogaja ... Aja, kaj je s tem, da bo kao v sredo spet en lahko šou vn, če ne bojo nardil ne vem česa oz. če bo zgubu? Wtf? V čem pa spet tekmujejo?
http://24ur.com/bar2/bar_article.php?article_id=3084184 ... tuki vse piše
drgač pa če že more nekdo nazaj prit sem jst tud za Klemna!
The secret of success is consistency of purpose.
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
Frenkie napisal/-a:Si predstavljate, da bi Petra pršla nazaj
rajš ne
js sm za klemna, ker mi je mmmm, pa res so ga nefer vn vrgl mogoče bom zdej edinkrat glasovala sam da ga not nazaj spravm... ampak če pol ne dajo njega notr pa kšna katja pride, bom pa hotla keš nazaj
no in on pol Bojano vn vrže, ker je itak nesrečna in osamljena pa še revenge bo dubu.
- Ancica
- Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
MIGRENA napisal/-a:Sam, a ta izpadli barovec more pol narest največ prometa od vseh, da se lahko vrne nazaj?
Ker to je pol malo verjetno, da mu bo ratalo...
Če bi bila jaz na njegovem mestu bi se mi malo za mal zdel, da bi se jaz zdaj za poptv gnala in mu nosila blaaazne dnarje, potem pa en kurji drekec dobila od tega ali pa še to ne.
-
cat85 - Komunikatorka
- Na forumu od: 4. 2. 2005
Pa kaj ti letošnji barovci sploh dobijo kaj denarja ob koncu tedna, tak ko so lanski dobivali od tedenskega izkupička. Ker kolk se spomnim so lani kr dost dobivali letos pa se ne spomnim da bi kdaj omeno kdo da bi kaj dobili...?
Drugače pa je vse skup že brezvezno.. Nič kaj zaniivega se ne dogaja pa tot Gaber je tak antipatičen da groza... Jaz sem na začetku še mal gledala zaj pa sploh ne več..
Drugače pa je vse skup že brezvezno.. Nič kaj zaniivega se ne dogaja pa tot Gaber je tak antipatičen da groza... Jaz sem na začetku še mal gledala zaj pa sploh ne več..
**Osel gre na led samo enkrat. Človek pa tolikokrat, da se nauči drsat**
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov