Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- Poison Girl
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
haha, men se zdi, da so zdej pred Bar nabil kr Tino, namest Ines ( a veste tm pred Bachusom, k so vsi barovci gor, pa tisti k jih ni več so črtani?). kao sej se ne opaz
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
...
Zadnjič spremenil *SweetGirl*, dne 19. Mar. 2009 11:28, skupaj popravljeno 1 krat.
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
Tale bar je že prov beden.
grega je že dosadan s tem Naredi, da mi pride, majkemi. Vse je enkrat smešno, potem pa postane že nadležno
Ines je meni ista kot Tina in se mi zdi to bedno, da je notri, ker se potem skoz Tina oglaša in teži njej in Gregu
jernej je itak razred zase. Tak pošten fant, da je že kr bz
Emil se mi zdi tko preračunljiv
Špela skoz enain isto govori in je tudi že dolgočasna, pa zj se še nihče ne pizdi nanjo
boja je pa itak...
Uglavnem bedno
grega je že dosadan s tem Naredi, da mi pride, majkemi. Vse je enkrat smešno, potem pa postane že nadležno
Ines je meni ista kot Tina in se mi zdi to bedno, da je notri, ker se potem skoz Tina oglaša in teži njej in Gregu
jernej je itak razred zase. Tak pošten fant, da je že kr bz
Emil se mi zdi tko preračunljiv
Špela skoz enain isto govori in je tudi že dolgočasna, pa zj se še nihče ne pizdi nanjo
boja je pa itak...
Uglavnem bedno
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
-
buffy-ann - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 1. 2006
Jemina, to da je bar bedn, se že v tej temi vidi ... ni več nekega navala. Včasih smo ful strani napisale v par urah, zdaj pa ...
Sicer pa še vedno navijam na Emila in Gregorja, čeprav mi res vse že dosadno postaja.
Sicer pa še vedno navijam na Emila in Gregorja, čeprav mi res vse že dosadno postaja.
Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas
Toše R. I. P.
-
Lastovica - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 12. 2004
Vcere sem sla slucajno okol pol petih popoldne v spodnji del Bachusa, ker sem iskala enga kolega, pa je bila sam ena miza polna, drugo vse prazno, stregla pa sta dva studenta.
Lani v Asu, je bilo pa tudi cez dan vedno vse polno. Ce ne druga so vsaj otroci not viseli, letos pa se to ne. Ocitno zanimanje za Bar res upada in prav je tako, ker so ze prav resnicno bedni. Resi jih lahko le to, da se vrne Gasper
Lani v Asu, je bilo pa tudi cez dan vedno vse polno. Ce ne druga so vsaj otroci not viseli, letos pa se to ne. Ocitno zanimanje za Bar res upada in prav je tako, ker so ze prav resnicno bedni. Resi jih lahko le to, da se vrne Gasper
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov