Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
*ClaUdYka* - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 5. 2006
- Kraj: Fikšinci :)
jp jp jaz sem se tak smejala ..
samo sploh mi več ne odgovarja toti bar .. na koncu bodo ostali v baru vsi moji favorite (emil,gregor,špela in ines) te pa se bom skoz jokala ko bo keri šel
samo sploh mi več ne odgovarja toti bar .. na koncu bodo ostali v baru vsi moji favorite (emil,gregor,špela in ines) te pa se bom skoz jokala ko bo keri šel
-
angel_girl - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 6. 2006
- Kraj: Primorska
eh jst pa nekako navijm z jerry, pa čeprav majo vsi čez njega pa to pač ne vem mogoče se mi je priljubu k je primorc, pa k je bil sošolc od brata...ne vem sam dostikrt sam zrd njega gledm bar... sam pomoje bo zmagu kaki emil al pa gregor
-
angel_girl - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 6. 2006
- Kraj: Primorska
jaz tud mislm d punca ne bo zmagala, ne vem no... lahko nas pa bodo presenetili kdo ve
-
*ClaUdYka* - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 5. 2006
- Kraj: Fikšinci :)
pustimo se presenetit
moj favorit je vsekakor gregi ..
moj favorit je vsekakor gregi ..
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
Jz sem mislna, da bom umrla od smeha, ko sem tole oddajo gledala
Kako je Bastjan fino Gregorja nategnu
Pa tale Žiga je zj čiz presrečen, fantek mali Zj bo srečen med svojimi štampiljkami
Đeri je pa tud ves naudušen, ker bo lahko še vedno nabiral denarce
samo glasov je bilo pa....malo, glede na to, kakšne prijatelje ima Jernej. Jz sem mislna, da jih bo vsaj 50.000
Kako je Bastjan fino Gregorja nategnu
Pa tale Žiga je zj čiz presrečen, fantek mali Zj bo srečen med svojimi štampiljkami
Đeri je pa tud ves naudušen, ker bo lahko še vedno nabiral denarce
samo glasov je bilo pa....malo, glede na to, kakšne prijatelje ima Jernej. Jz sem mislna, da jih bo vsaj 50.000
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
- dean444
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Smešno se mi zdi kok jih nategujejo za ta njihov zaslužek, rekel je da je te teden 2 mio sit manj kot teden ko je bil dobiček 10 mio. Se pravi so ta teden zaslužili 8 mio sit, s tem da je rekel Gaber ta teden ko bi lahko ful zaslužili saj so vsi stroški pokriti. In zdej jim prbijejo da so od 8 milijonov sit dobili vsak 13000 sit, kar je vse skupaj 100.000 sit. Mislim sramota kok jih nategujejo ono so pa lepo kr tiho. Tedenska plača 13000 sit- smešno.
Bar traja 12 tednov in če računamo da povprečno zaslužijo 6 mio- večinoma ga več to nanese 72 mio sit. Barovci po moje vsi skupaj dobijo manj kot 10 milijonov, se pravi da nekomu ostane 62 milijonov, kar pa po moje še daleč ne morejo biti stroški.
Bar traja 12 tednov in če računamo da povprečno zaslužijo 6 mio- večinoma ga več to nanese 72 mio sit. Barovci po moje vsi skupaj dobijo manj kot 10 milijonov, se pravi da nekomu ostane 62 milijonov, kar pa po moje še daleč ne morejo biti stroški.
-
Smejkica - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 4. 2005
- Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam
Men je pa Jernej tolk smešen, ker ne zna rečt pričakovat, skos govori prčakavat ( neki v tem smislu. ).
Drgač pa, če je Žiga hotu dam, evo zdej mu je uspel. Je pa ful bedno, ker skos neki en čez druzga govorijo; vsi vse povedo v face, pa so iskreni, tko pred kamero pa noben nič konkretno ne pove.
Drgač pa, če je Žiga hotu dam, evo zdej mu je uspel. Je pa ful bedno, ker skos neki en čez druzga govorijo; vsi vse povedo v face, pa so iskreni, tko pred kamero pa noben nič konkretno ne pove.
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Tok mal glasov je blo pomoje zato, ker je blo folku po večini vseeno kdo od njiju gre ven in pol jih je tok manj glasoval... o unem bednem zaslužku 13.000 pa rajš nebi. Ne vidim scenarija po katerem bi oni za cel teden dobil sam toliko denarja - mislm tut, če bi sam sedel in nč delal bi pomoje več zaslužl.
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
buffy-ann - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 1. 2006
Men je blo v bistvu vseeno kdo ostane od teh dveh, sam sem pričakovala da bo folk zanalašč glasoval za Žigo, da bi moral še en tedn ostat. Glasov je blo pa res ful malo. Upam vseeno da bosta naslednji tedn na stolu Jernej pa Bojana. Saj jaz mislim da drugač skoraj ne more bit.
Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas
Toše R. I. P.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov