Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
Ines je bla ta tedn vodja in se jehotla izkazat v najbolši luči... od tuki pač ukazovanje oz. dajanje nalog drugim...
Špela je tud men luštna...
Bojana mi je pa druga zgodba... vedno ma tisti izraz, da ji je za vse vseeno... in taki ljudje so men antipatični...
Špela je tud men luštna...
Bojana mi je pa druga zgodba... vedno ma tisti izraz, da ji je za vse vseeno... in taki ljudje so men antipatični...
-
steLLcy - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 8. 2004
- Kraj: CeLjE
Bojana in Ines sta prave zanemarjenke. Lahko bi včasih tud doma glavnik uporabli in se ne napleskali in zabetonirali samo za v civilizacijo (civilizacija je tudi v stanovanju).
Naj si Špelo vzameta za zgled. Zjutri zgleda kot iz škatlce.
Ines pa kaže k pride iz postle pa si z robčkom včerajšnji make up popravlja.
Naj si Špelo vzameta za zgled. Zjutri zgleda kot iz škatlce.
Ines pa kaže k pride iz postle pa si z robčkom včerajšnji make up popravlja.
Waiting in the queue oh whoopee doo
-
buffy-ann - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 1. 2006
Men je Špela tud luškana, še najbolj od teh ki so notri, je pa res da je za moj okus malo preveč bleda.
Bojana pa itak res, kot da je zadeta, za vse ji dol visi itd. Ines mi je pa simpatična, čeprav se men tud zdi da se trudi vsem biti všeč in vsem ustrezat.
Navijam pa še vedno za Emila pa Gregorja, upam da bosta v finalu. Pol pa mi bo vseen kateri zmaga ker sta oba kul. Me zanima koga bo Emil na stol dans dal.
Bojana pa itak res, kot da je zadeta, za vse ji dol visi itd. Ines mi je pa simpatična, čeprav se men tud zdi da se trudi vsem biti všeč in vsem ustrezat.
Navijam pa še vedno za Emila pa Gregorja, upam da bosta v finalu. Pol pa mi bo vseen kateri zmaga ker sta oba kul. Me zanima koga bo Emil na stol dans dal.
Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas
Toše R. I. P.
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
Meni je tudi bla Bojana na začetku ful vredu ampak se mi zdaj zdi da se je preveč vživela v to skupino z Žigom pa Jerryjem, medtem ko je onima dvema itak vseeno za njo. Sicer zgleda malo zdolgočasena pa neurejena, ampak če pomislim na sebe tudi nisem doma ravno najbolj spedinana.
Ines je simpatična ampak res skoz zgleda ko da ma mastne lase pa neki razpocan make-up.
Špela pa je res lušna...res da nima tone make-upa na sebi ampak pomoje ga niti ne rabi kaj dosti...pač taka naravna, ampak mi ma zelo lepe poteze.
Ines je simpatična ampak res skoz zgleda ko da ma mastne lase pa neki razpocan make-up.
Špela pa je res lušna...res da nima tone make-upa na sebi ampak pomoje ga niti ne rabi kaj dosti...pač taka naravna, ampak mi ma zelo lepe poteze.
-
puma - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 21. 8. 2004
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
mary-kate and ashley bigg napisal/-a:*purple bitch* napisal/-a:laughing out laugh
nekej tazga
lol v originalu pomeni "laugh out loud" in sicer gre za ameriško frazo, ki jo je težko prevest v slovenščino. uporablja se pa, ne samo v smešnih situacijah, ko kdo kaj posrečenega prbije al pa kej podobnga, ampak tut že za kkšno odobravanje česa itd..
umiram od smeha - bi nekako glasila fraza v prevodu (saj ne gre za dobeseden prevod, ampak za najbližji pomen)
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
hitr sm tipkala..pa sm pol se zgruntala kaj sm napisala....tku velka napaka da je čist neoprostljiva
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov