Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
mary-kate and ashley bigg - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
ja, zdej je vse na ines. če bo pravilno "taktizirala" se enga od njiju definitivno znebijo v soboto.
ne vem pa, kaj bo zdej nardila ker zgleda, da se je kr za jernejčka zagrebla. čeprov se ji tud po mojem mnenju jerry kr krepko prilizuje.
ne vem pa, kaj bo zdej nardila ker zgleda, da se je kr za jernejčka zagrebla. čeprov se ji tud po mojem mnenju jerry kr krepko prilizuje.
- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
Če ma Emil vsaj malo soli v glavi, bo dal Žigata na stol, če ne zarad druzga, pol vsaj za 'maščevanje', ker so do zdej črni zmeri zmagoval in se je posledično vedno zvleku vročega stola.
Drgač pa kakorkoli obrnem se mi zdi, da bo Jernej še vedno not ostal (tud če gre Bojana na stol), pa še plus točke si je ta teden nabral zaradi Ines.
Se mi zdi, da ko Žiga izpade, bo ratala taka ''softy'' scena notr, v smislu: vsi-se-mamo-radi
Drgač pa kakorkoli obrnem se mi zdi, da bo Jernej še vedno not ostal (tud če gre Bojana na stol), pa še plus točke si je ta teden nabral zaradi Ines.
Se mi zdi, da ko Žiga izpade, bo ratala taka ''softy'' scena notr, v smislu: vsi-se-mamo-radi
Zadnjič spremenil Frenkie, dne 09. Nov. 2006 12:52, skupaj popravljeno 1 krat.
- MissRap
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 1. 2005
Frenkie napisal/-a:Če ma Emil vsaj malo soli v glavi, bo dal Žigata na stol, če ne zarad druzga, pol vsaj za 'maščevanje', ker so do zdej črni zmeri zmagoval in se je posledično vedno zvleku vročega stola.
Ma črni so zmagali 2x, beli pa 3x.
LP
-
Bina - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 6. 2004
- Kraj: pod pohorjem
Velouria napisal/-a:
ps: Vem, da sem to že rekla, ampak jaooo, kolk so Barovci nepismeni, en bolj kot drug, loool. Mislm pa, da Grega zmaga kar se tega tiče. Štekam, da ne pišejo zmeri slovnično pravilno, ampak nekaj napak je blo pa too much... Sej človk ne ve, a bi se jokal al smejal, heh.
Ja kako pa ti pišeš? Tudi ni ravno pravilno. Sicer pa ta computer-language ni vedno gladko berljiv.
Meni se bi bolj smiselno zdelo, da bi dala Bojani imuniteto in bi Emil sigurno potem dal Žigata na stol. In bi ened od teh dveh butlov letel!
Zadnjič spremenil Bina, dne 09. Nov. 2006 13:59, skupaj popravljeno 1 krat.
- MissRap
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 1. 2005
amital napisal/-a:pomoje bi pa lahko samo gregor đerija premago
Lej še zadnjič.
Uni tako imenovani Jerkotovi prendi niso frendi,ampak je samo folk k meče dnar proč.Lahko jim rečete mafija al kukrkoli ampak tle na goriškem,se Jerko ne druži z njimi.
Tako,da bomo za Jerneja glasovali samo njegovi fani in prijatelji.
LP
-
amital - Kofetarica
- Na forumu od: 15. 9. 2006
MissRap napisal/-a:amital napisal/-a:pomoje bi pa lahko samo gregor đerija premago
Lej še zadnjič.
Uni tako imenovani Jerkotovi prendi niso frendi,ampak je samo folk k meče dnar proč.Lahko jim rečete mafija al kukrkoli ampak tle na goriškem,se Jerko ne druži z njimi.
Tako,da bomo za Jerneja glasovali samo njegovi fani in prijatelji.
LP
pač moje mnenje
vse se zgodi z razlogom, tako kot se tudi vse vrača in vse plača
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov