Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
alina - Debatorica
- Na forumu od: 28. 8. 2004
- Kraj: Ljubljana
neika napisal/-a:Oh, sam je pa mau bedn, da nisi zravn prve tri mesce življenja svoje hčere, tko kt Jernej :S Tega pa ne bi za en ušiv resničnostni šou dala.
pa sej ni dobil hčerko, ampak nečakinjo! njegova sestra je rodila
It looks like we could have made it baby...me and you!
-
hana* - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 5. 2006
- Kraj: na robu ljubljane
men se pa zdi da s temi kamerami v kopalnici že čis pretiravajo.mar bi jih več postavl po stanovanju po pustil človeka da umiru počne kar počne v kopalnci
nvem,da veš da te usako jutr lahko gleda slovenija medtem ko se tuširaš... za moje mnenje prevelko poseganje v zasebnost...če so pa te ljudje pripraljeni tolko naresti za "show" in denar...
nvem,da veš da te usako jutr lahko gleda slovenija medtem ko se tuširaš... za moje mnenje prevelko poseganje v zasebnost...če so pa te ljudje pripraljeni tolko naresti za "show" in denar...
-
alina - Debatorica
- Na forumu od: 28. 8. 2004
men se zdi, da se jih kr ene par tko po malem po gašperju vlači...to je men kr neki...jst takih scen nikol ne bom razumela 3 dni se poznajo, pa so vsi neki best frendi kao, pa vse babe se tko obnašajo kot da so to jnihovi bratje...dokler seveda ne bojo tolk naliti, da bojo to mejo prestopli
It looks like we could have made it baby...me and you!
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
oooo tale Petra pa Jernej se bosta 100%no sparičkala... "midva s fantom sva nehala", pa ga pogleda direkt v oči, pa tisto lupčkanje na wcju, pa objemanje non stop... hehe
to bo še zanimivo, pa ne vem če ste opazili, ampak na wcju bi se dal v sede seksat, da te kamera ne posname, hehehe
drugač pa, pomoje bo šel prvi dam klemen kr je za en ku*c vodja. Sej je Emil skor prevzel njegovo vlogo...
to bo še zanimivo, pa ne vem če ste opazili, ampak na wcju bi se dal v sede seksat, da te kamera ne posname, hehehe
drugač pa, pomoje bo šel prvi dam klemen kr je za en ku*c vodja. Sej je Emil skor prevzel njegovo vlogo...
-
Ewchk - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 7. 2004
- Kraj: Lj
Hehe... Pomoje da bo prva šla una makedonka ker je neki ful v ozadju... Upam da se čimprej kej poparčkajo da bo zanimiv... Od vojaka mami pa pomoje pride v Lj glede na to da je v rdeči kombineži plesu Bo batine dubu... Hehe.
Če nisi del rešitve, si del problema.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov