Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
Deepsea Princess napisal/-a:Evo,to naj bi mu sestra napisala danes zjutraj na blog :
6.11.2006 09:23 - BAR95263 Emil...Babica in dedek te gledajo vsak dan skoraj zares 24 ur na dan. Razmisli malo o tem...
še dobr za njegova babico in dedka da obstaja tale Bar... ker se bosta lahk tolk nagledala vnuka, kt se ga drgač ne bi v celem njunem življenju
The secret of success is consistency of purpose.
-
*LittleBug* - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 6. 2006
- Kraj: Ljubljana
Da ni Kiler party kšna roža?
-
girlie - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
bejbika napisal/-a:najhuj je pa to, ker ma Ines po samo 12h večjo priljubljenost, k Đeri pa Žiga skup
Ja, pa fora je v tem, da je Tina vse namesto nje nardila, ker ima v bistvu zaradi nje folk Ines tok rad. Se ne pritožujem - sam da gresta Đeri pa Žiga ven.
Let the good times roll.
-
motorola - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 7. 2006
~NIA~ napisal/-a:žiga je, ne gašper jaooo... js pa imena..
aja, kdo je pa ines?
a je tak težko pogledat kako stran nazaj? sicer pa... tinina sestra dvojčica. upam, da veš, kdo je tina
If people can't accept your imperfections, that's their fault.
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
Jz še zj nevem, kdo je ta Killer party, sam kkšne orenk pomembna oseba/stvar pomoje ni, ker drugače bi bil Emil malo bolj potrt.
Tale Ines je pa men bolj fajna kot Tina, zdi se mi, da je taka bolj u izi kot je bla Tina, sam je pa res filing kot da bi bla Tina tm. Tale Ines je bla tud skoz u Baru zvečer, tko da je pomoje že ful folka poznala
Tale Ines je pa men bolj fajna kot Tina, zdi se mi, da je taka bolj u izi kot je bla Tina, sam je pa res filing kot da bi bla Tina tm. Tale Ines je bla tud skoz u Baru zvečer, tko da je pomoje že ful folka poznala
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov