Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
jagodka85 napisal/-a:bejbika napisal/-a:jaaa ... iiiii ... kok sweet ...
Gregor + Tina pa Emil + Ines ... iiii
dva nova kolega, pa dve sestrici dvojčici ... iiiiiii
fino bi blo ja
Ne pa nebi blo fino. Men že ne. A mi lahko Tina krade ljubezen
Jz sem mislna, da me bo kap, ko sem slišala, ja nova barovka Ines. Mislem no... men je tole vse skupej, kot en dogovor. Tina gre vn in pride Ines. Tole mal smrdi, že voham...voham
dugač pa je Ines itak na strani bivših belih, tko da Žiga pa Jernej papa. Že res, da ju bom ful pogrešala, samo....nekdo pač more it
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
- Deepsea Princess
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 10. 2006
Baje je Emil dobil sporocilo od sestrer da Killer party umira da ne ve ce jo bo se videl.
- Deepsea Princess
- Sramežljivka
ja meni tut nc ni jasno.tisti ki imate kartico a veste ki se dogaja z emilom?a on ima se zive starse?
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
pa koji je ovaj Killer party? kakšen od staršev verjetno ne bi mel tazga nadimka
me pa zanima, a se je Ines dejansko prjavla v Bar skupi s Tino al so jo šele zdej od nekje snel?
me pa zanima, a se je Ines dejansko prjavla v Bar skupi s Tino al so jo šele zdej od nekje snel?
Zadnjič spremenil micamaca, dne 06. Nov. 2006 14:15, skupaj popravljeno 1 krat.
The secret of success is consistency of purpose.
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
Deepsea Princess napisal/-a:Baje je Emil dobil sporocilo od sestrer da Killer party umira da ne ve ce jo bo se videl.
nč jasn
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
- dean444
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Mislim da se Ines ni prijavila na Bar- ker je kao že za sestro bila ful presenečena. Ines je baje POP povabil k sodelovanju. Mislim pa da je prej ene teste reševala.
Drugač je pa ful faca, in se ful razume z belimi. zdej itak tud delajo tko da so skor skoz skupaj beli in skupaj črni.
Bodo zanimivi plusi in minusi.
Drugač je pa ful faca, in se ful razume z belimi. zdej itak tud delajo tko da so skor skoz skupaj beli in skupaj črni.
Bodo zanimivi plusi in minusi.
- Janja84
- Debatorica
- Na forumu od: 11. 5. 2006
Deepsea Princess napisal/-a:ja meni tut nc ni jasno.tisti ki imate kartico a veste ki se dogaja z emilom?a on ima se zive starse?
starši so še živi. Vsaj tako sem enkrat slišala in videla slikce na njegovi fan strani.
micamaca napisal/-a:me pa zanima, a se je Ines dejansko prjavla v Bar skupi s Tino al so jo šele zdej od nekje snel?
ona se ni prijavila. Njej je blo full smešno, ko se je Tina prijavila. Potem pa ko je videla kaj se vse dogaja, ji je pa blo žal. Tina se je pa v soboto, ko je prišla domov full čudno obnašala do nje in je ni pogledala v oči. Včeraj popoldne je pa potem Iris izvedela, da bo šla v bar.
- Deepsea Princess
- Sramežljivka
Evo,to naj bi mu sestra napisala danes zjutraj na blog :
6.11.2006 09:23 - BAR95263 Emil, "Killer party" je hudo, hudo bolana. Se spomneš kakšne zdravstvene težave je imela? No, zdaj je vsak dan vse slabša in ne vemo koliko časa bo še vzdržala... Upam, da jo boš še kdaj videl. Res upam, a slabo kaže....Strah me je slehernega dneva, še posebej jutra, ker ne vem kakšna novica me bo doletela..Babica in dedek te gledajo vsak dan skoraj zares 24 ur na dan. Razmisli malo o tem in o vsem in dej mi pikico pod post, da vem, da si ga prebral. Pa javi mi čim
6.11.2006 09:23 - BAR95263 Emil, "Killer party" je hudo, hudo bolana. Se spomneš kakšne zdravstvene težave je imela? No, zdaj je vsak dan vse slabša in ne vemo koliko časa bo še vzdržala... Upam, da jo boš še kdaj videl. Res upam, a slabo kaže....Strah me je slehernega dneva, še posebej jutra, ker ne vem kakšna novica me bo doletela..Babica in dedek te gledajo vsak dan skoraj zares 24 ur na dan. Razmisli malo o tem in o vsem in dej mi pikico pod post, da vem, da si ga prebral. Pa javi mi čim
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
mene sam zanima koga bi pa pol povabli če ne bi tina izpadla ampak bi gregor..al pa kdo drugi recimo
to je po mojm use zrežiran glede na situacijo ki nastane
to je po mojm use zrežiran glede na situacijo ki nastane
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov