Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Jaooo sam te so usekani ej ... Komi mal čez 8 je ura pa ga že pijejo na polno ... mislm kva no ... zdjle se jim totalno meša ... pa tok se derejo pa pojejo, da vse hrešči ... jst sploh ne štekam nč kva govorijo
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
AnaaBella - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 3. 2006
bordyka napisal/-a:js bom tut za gasprja navijala pomojm ceprow u soboto nism gledala, sam on je biu receptor u otelotu pa je ful uredu pa parjazn...pa glede na slike tut en bl normalnih
Zadnjič spremenil AnaaBella, dne 26. Sep. 2006 22:04, skupaj popravljeno 1 krat.
-
*pupika* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2005
- Kraj: 3milimetre v zraku
tiasha napisal/-a:Jaooo sam te so usekani ej ... Komi mal čez 8 je ura pa ga že pijejo na polno ... mislm kva no ... zdjle se jim totalno meša ... pa tok se derejo pa pojejo, da vse hrešči ... jst sploh ne štekam nč kva govorijo
pa to je samo zaradi pozornosti... vsak bi rad izkosristu trenutek slave
My dreams are my reality...
-
leena - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 5. 2005
- Kraj: Ljubljana
zaenkrat je meni od fantov najbolj kul gasper - mi je blo vsec uceri k se je postavu v katjino kozo.
od punc pa spela in katja.
kaj pravte kdo bo prvi ven letel? jst res nebi mogla s prstom pokazat. men sta najbolj mim klemen in petra sam pomoje se ne bosta sla ven
od punc pa spela in katja.
kaj pravte kdo bo prvi ven letel? jst res nebi mogla s prstom pokazat. men sta najbolj mim klemen in petra sam pomoje se ne bosta sla ven
"Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe."
-
buffy-ann - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 1. 2006
Jaz mam pa občutek da bo šla Špela... nekak mi je zgubljenamed njimi, čepav meni je ona še najbolj fajn od punc. Sicer pa je težko ocenjevat, ker še jih nisem preučila tak dobro.
Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas
Toše R. I. P.
-
*_nincy_* - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 2. 2006
no včeraj sem se vzela čas da se si pogledala odajo...
WTF iz strani petre samo cviljenje in potem govori kako Katja igra hehehe jaz osebno njej ne bi dala več kot 15 let!vedno se najde ena kokoš v baru!!!!
Všeč so mi pa Klemen,Emil,Bojana,Špela ne izpostavljajo se tako predvsem mi je pa všeč nihovo razmišlanje (z glavo na mestu)
WTF iz strani petre samo cviljenje in potem govori kako Katja igra hehehe jaz osebno njej ne bi dala več kot 15 let!vedno se najde ena kokoš v baru!!!!
Všeč so mi pa Klemen,Emil,Bojana,Špela ne izpostavljajo se tako predvsem mi je pa všeč nihovo razmišlanje (z glavo na mestu)
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
-
*pupika* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2005
- Kraj: 3milimetre v zraku
sej sem že na začetku rekli, da so neki otroci letos not prišli... kaj pa vem! sej nekej jih je ok... sam... nevem no... tale petra... sej je luštna... sam kaj ji to pomaga, če je pa kokoš
My dreams are my reality...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov