Bar II [združeni temi]

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Uporabniški avatar
*ClaUdYka*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 5. 2006
Kraj: Fikšinci :)

Neprebrana objavaNapisal/-a *ClaUdYka* » 05. Nov. 2006 12:22

no tina je bila včeraj (končno!!) ena oseba ki je žigatu vse po resnici rekla v faco! Spoštujem to in res vidim da je punca na mestu .. sicer sem to videla že prej samo zdaj več nič ne dvomim :)
Gregi pa je .. zakon!
Moji trije belinkoti so pač zakon.. žalostno je samo to da tinče več ni :(
Uporabniški avatar
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 6. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MIGRENA » 05. Nov. 2006 12:45

Sam, da naujo pol na koncu not ostal Žiga, Jernej pa Špela :?
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 05. Nov. 2006 12:49

Fajn bi blo :twisted: :twisted:
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
Ewchk
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 7. 2004
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a Ewchk » 05. Nov. 2006 12:49

MIGRENA napisal/-a:Sam, da naujo pol na koncu not ostal Žiga, Jernej pa Špela :?

če se pa to zgodi pa res 10000% ne bom niti zadnje oddaje gledala...
Če nisi del rešitve, si del problema.
jullia
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia » 05. Nov. 2006 12:56

Angel napisal/-a:Pol pa že Špeli bl privoščim zmago kot pa tem dvema bednikoma. Sj je res da tud Špele ne prebavljam glih najbolj, je pa res da ona ni pokvarjena pa zlobna kokr sta ona2.

zloba je pa malo huda beseda no. pomoje itak obstajata dve vrsti barovcev. eni so preračunljivi, zviti in pripravljeni narest vse, da bi prišli do keša, drugi pa naivneži, ki živijo v enem svojem svetu in dejansko verjamejo, da so v baru zato, da spoznavajo nove ljudi in sklepajo prijateljstva.
jullia
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia » 05. Nov. 2006 13:02

evo ravno tega pa ne razumem. zakaj bi nekdo, ki se mu ne da bavit s takimi igricami, cele noči popivat in se kurbarit, sploh šel v bar. meni bi bilo pod častjo si tam bruke delat.
Frenkie
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 2. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Frenkie » 05. Nov. 2006 13:08

Žiga je dal Tino na stol zato, da se znebi konkurence. Pač Tina mu je bla bolj v konkurenco kot Špela. To je bla čist taktična poteza, dat dva na stola, ki sta potencialna kandidata za končno zmago in se tako vsaj enga znebit.

Drgač pa komi čakam, da gre na stol Jerry, ker me res me zanima kok bojo bli njegovi frendi pripravljeni odštet za vse telefonske klice in sms-e, samo da on zmaga :? Oni so itak lastniki parih lokalov in kazinojev, v katerih naj bi tud Jerry delal, tko da je njihov cilj preprost; če zmaga Jerry, to pomeni promocijo za njihov lokal, oni pa postanejo še večje face.
Zadnjič spremenil Frenkie, dne 05. Nov. 2006 13:13, skupaj popravljeno 1 krat.
dean444
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a dean444 » 05. Nov. 2006 13:09

Ne vem zakaj tod jaz imam občutek, da naslednič spet leti eden od belih. Pol jih bo pa itak številčno manj in po šel eden po eden vn- ostene le en ki lahko premaguje bivše črne, sam vprašanje kateri od teh ostane.

Mislim da se po najboljšem scenariju izide lahko tako da bosta imela Emil in Jernej po en plus. Žiga in Gregor pa 2 plusa in 3 minusa. Ker bo dvojna izenečenost in se ne bodo mogli odločit bodo spet v igri Kuverte in pog ve kake igrice POP tv kjer se bosta J&Ž spet izognila stola.

Prav grdo je blo ker se Žiga sploh poslovit ni prišel. Bojana pa bi res lahko razširila svoj besedni zaklad- stara je 28 pa ne zna dva stavka cela skup spravit.
jullia
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia » 05. Nov. 2006 13:31

Ael girl napisal/-a:Jah tko je ne, sj pač smo vsi ljudje in ga žuramo in pijemo itd. Sam ko pa pride do dela in denarja in bistva zakaj so tm, so pač eni pošteni drugi pa ne. Dejstvo. Če si pošten in igraš fair play še ne pomen da se ne moreš zabavat.

ne ne, sej nisem povezovala pripravljenosti za delo fair playa in žuranja. tukaj sem bolj ciljala na špelo, ki ne pije, ne kadi in je na začetku še celo rekla, da ima najraje sama svoj mir. res ne razumem, zakaj se gre tak človek prijavit na bar, še posebej ,ker so letošnji kandidati lani videli, kako to vse skupaj izgleda.

pri fair playu je pa tako. res ne vem, zakaj je bila tina včeraj tako ogorčena nad žigovim taktiziranjem. del igre pač. žiga gre na zmago, jerry tudi, za vse ostale pa niti ne vem, ker ne spremljam dovolj natančno. nič ne rečem, sej je lepo, da gre z dvignjeno glavo ven, ampak če se že prijaviš, je pa še lepše odkorakat z 12 milijoni.
črna skupina se mi sicer zdi izredno antipatična, ampak, ko pa poslušam to jokcanje belih v stilu "mi smo vsi prijatleji, držimo skupaj, vsi za enega, eden za vse,..." mi gre pa na smeh. igra je igra, cilj je pa zmaga.
Uporabniški avatar
bubbles
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 11. 2004
Kraj: heaven

Neprebrana objavaNapisal/-a bubbles » 05. Nov. 2006 13:35

zdej bi se beli mogl zment, da vsi dajo plus enmu (npr. emilu) in da potem ta na stol žigata in jerneja.

drugač pa glede žigovga taktiziranja: sej ma res pravico dat na stol kogar hoče, samo da pa potem nima tok jajc, da pač reče taktiziram, mi je pa usmiljenja vredno.

držim pesti za emila, gregorja in špelo, tisti drugi trio adio pa nej čim prej spoka svoje riti.

hawk, i have spoken :)
...just breathe...
Uporabniški avatar
miška21
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a miška21 » 05. Nov. 2006 13:38

Že, Jullia, ampak ali cilj opravičuje sredstva? Ravn zato, k je igra, neb smel takih stvari počet. A Jerry pa njegovi prjatli, k pridejo zapravt malo morje keša, tud vejo da je igra?
I don't think so.
jullia
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia » 05. Nov. 2006 13:45

lol ne. uni frendi popolnoma pretiravajo, ker bojo itak več zapravli, kot jim bo jerry tudi v primeru zmage zmogel povrniti. največji pwn bi pa bil, da bi oni še naprej razmetavali keš, jernej bi pa v finalu izgubil :)

poglejte, sej ne trdim, da je prav, da grejo čez vse mere in drug drugemu grozijo s smrtjo. ampak smešno se mi pa zdi, da nekateri preprosto ne dojamejo, da je vse taktika. plusi in minusi nimajo nobene zveze s tem, kdo je boljši pri delu v baru, žiga zadnjič ni dal na vroči stol dveh najšibkejših členov, počasi se uskvarjajo "koalicije", ki si bodo medsebojno pomagale priti čim dlje, ampak tisti moment, ko bo nekdo videl, da mora svojega "zaveznika" zajebat, da bo sam ostal notri, bo to tudi naredil. taktična igra pač. pri monopoliju tudi gledaš, kako boš ti lahko čimveč hotelov b londonu postavila, ne pa, da bo denar med vse igralce čimbolj pravično porazdeljen.
Uporabniški avatar
Lizzyka*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 7. 2006
Kraj: *dreams*

Neprebrana objavaNapisal/-a Lizzyka* » 05. Nov. 2006 13:47

najbl smešn mi je blo k je učer žiga reku da u mesecu in pol ni reku nč slabga nobenmu...al neki tazga... :lol:
bejbika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a bejbika » 05. Nov. 2006 13:53

bojana se mi zdi res k rada ... že po izgledu na uni sliki, zdej pa ugotavlam, da je njena funkcija v Baru enaka ... taka nepomembna, imuniteto kr skoz ma, pa k se hoče bunit, pa itak ne ve kako povedat kej ... res so Rada
Uporabniški avatar
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 3. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sugar_baby » 05. Nov. 2006 14:03

mene najbolj zanima kako bo blo k bo biu jerry na stolu!! ker ok sej ma ful frendov pa neke mafije pa to...sam vseen folk ga ne mara in me zanima če bodo njegovi frendi lohk nabil za 20 000 glasov :roll:
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov