Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
lubenica - Debatorica
- Na forumu od: 1. 4. 2006
- Kraj: lublana
za gregata sm vedla da bo šou,sam se bala za emila da nau šou.tud za špelo sm vedla da ostane.pač se hoče modelček znebit ta močnih ne...
tina bo šla ven
drgač mi je pa ta tina tud rahlo hinavska.zanč je veselo razlagala jerriju kako ninobenih zamer in da ona ni nikol nč rekla,da pa kšni drugi izu njene skupine so itd..
tina bo šla ven
drgač mi je pa ta tina tud rahlo hinavska.zanč je veselo razlagala jerriju kako ninobenih zamer in da ona ni nikol nč rekla,da pa kšni drugi izu njene skupine so itd..
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
mogoče bo pa gregi šu domov...
zdej pa čakam da se jemina oglas in me pretepe
zdej pa čakam da se jemina oglas in me pretepe
-
Tr|n|ty - Debatorica
- Na forumu od: 17. 2. 2006
- Kraj: soncna dolina
maaaa ... če drug teden ne gre vennnnnn ... maaaaa trakulja, hijjjeeeeena ena nevzgojena!! Ja, jst sm še mal pod vplivom jeze ...
-
Tr|n|ty - Debatorica
- Na forumu od: 17. 2. 2006
- Kraj: soncna dolina
^^ sej vem, da je blo ... Sam to je tisto a veš, k pač pričakuješ, ampak en čist icici bicici mejhnnnn delček v teb pa upa, da pa vsen ne bo tkO zlO grozn!
-
**SiMoN@** - Kofetarica
jagodka85 napisal/-a:simona, jemina je pomoje prikovana na tv ekran
ups..bul da je žiga ne sreča k ga bo pretepla..glede na ˝prijazen˝ napis na msn-ju
ah ta trkula...nkol ne bo bolš z njim..un uhan mu bom pa spulila...je ku peder...maršššš
-
barby8 - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 6. 2006
Ma itak vsi taktizirajo. Pa sej je logično, bolj kot se približujejo zmagi, več je taktiziranja. Nista samo Žiga pa Jerenej hinavska (men se zdita še najbolj odkrito hinavska ), tud Bojana ni čisto nedolžna, točno ve na kateri strani mora biti. Pravtako beli, ki hočejo pridobiti usmiljenje gledalcev, in se pretvarjajo da so nevemkakšne žrtve in čist preveč poudarjajo kako dobro se oni medseboj razumejo . Kar se tega tiče mi je še najbolj normalen Emil.
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
Tr|n|ty napisal/-a:^^ sej vem, da je blo ... Sam to je tisto a veš, k pač pričakuješ, ampak en čist icici bicici mejhnnnn delček v teb pa upa, da pa vsen ne bo tkO zlO grozn!
hehe, vem vem ja
simonca, jz se tele jemine že kr bojim... upam, da se ji jz ne bom zamerla, k pol nau dobr
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
Bemtiš babe opravljive.
Tega trapastega Žiga bom zadavla pa njegovo glavo bom pol dala Jerneju za požret. Oh, kko sem besna, sploh ne najdem besed za tega podlega Trkuljo. Hinavc umazan.
V četrtek grem prov u bar in bom Žiga pretepla.
Huh, tole ni dobr za moje živce, pol pa še vidm Đžerija, kako hinavsko se smeji, mi pa res kr slabo rata
Tega trapastega Žiga bom zadavla pa njegovo glavo bom pol dala Jerneju za požret. Oh, kko sem besna, sploh ne najdem besed za tega podlega Trkuljo. Hinavc umazan.
V četrtek grem prov u bar in bom Žiga pretepla.
Huh, tole ni dobr za moje živce, pol pa še vidm Đžerija, kako hinavsko se smeji, mi pa res kr slabo rata
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
-
**SiMoN@** - Kofetarica
sej smo čist pridne..te sm hvalmooooo...
jst grem s tabo v bar ga bomo skup zmlele...morš tut drugim pustit veselje da opravmo z njim..
jst pravm da bo šla tina vn...k je že tku mal babnc...da se ne splača še te babe žabe not zadržvat..nej grejo
jst grem s tabo v bar ga bomo skup zmlele...morš tut drugim pustit veselje da opravmo z njim..
jst pravm da bo šla tina vn...k je že tku mal babnc...da se ne splača še te babe žabe not zadržvat..nej grejo
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov