Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Ewchk - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 7. 2004
- Kraj: Lj
*ClaUdYka* napisal/-a:veš kaj miss rap zdaj pa mi tega folga!
Kar naprej se TI nekaj pritožuješ če mi rečemo kaj prek Jerrya pa prek Žigata, zdaj se bom pa jaz pritožla ker si rekla prek Gregija pa Emila!
Nekaterim sta vščeč!!
Prosim, če ti ne paše da udrihamo po jerryu pa žigatu ti ne udrihaj po emilu in gregiju!
Mah nej govori. Sej je v naših besedah več resnice k u njenih! Itak pa mi več kurcamo una 2 pedrčka kokr pa ona. Pa kaj če je Emil bruhu?! Ojoj k da še noben ni! pa kaj če Greogr tiča kaže... k da noben še ni nikol seksu na javnem mestu! Pa tut če še kdo ni pa še bo. Js sm tut že seksala v Bachusu No dej missrap skurci še mene mal Pa sam tok:missrap.. kakšn nick! Pomoje mi 3ih gangsta rap performejev ne znaš povedat! Kr pejt poslušat 50 centa k je res težek gengstr Konc OT iz moje strani!
Če nisi del rešitve, si del problema.
-
*ClaUdYka* - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 5. 2006
- Kraj: Fikšinci :)
mah boli mene .. samo to me razpizdi da se ona skoz nekaj pritožuje kak mi onadva šinfamo pa ji šinfanje ne paše .. pol pa dela lih isto!
mah .. za mene ta tema končana .. pametnejši odneha
rajši mi kaj novega povejte
mah .. za mene ta tema končana .. pametnejši odneha
rajši mi kaj novega povejte
- MissRap
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 1. 2005
*ClaUdYka* napisal/-a:veš kaj miss rap zdaj pa mi tega folga!
Kar naprej se TI nekaj pritožuješ če mi rečemo kaj prek Jerrya pa prek Žigata, zdaj se bom pa jaz pritožla ker si rekla prek Gregija pa Emila!
Nekaterim sta vščeč!!
Prosim, če ti ne paše da udrihamo po jerryu pa žigatu ti ne udrihaj po emilu in gregiju!
Preko koga sm jst prej kej rekla?
Razn,da je Gregor meu frende,k so mu dajali v kaso,tako kot jih je meu Jernej.
Moj nick pa una k je napisala,da jo mot,kr pust pr miru,k ga mam že 10 let.
Jst sm tela samo pokazat,kaj je šimfanje brez razloga,tko kot vi šimfate že cel cajt.
Če pa nimate kej delat,pa pustwe,da vsak pove tisto,kar če.
Jst nism nikoli branla,da pove kar hoče,sem pa imela kontra mnenje.
In kaj?A vam mogoče Jernej in Žiga nista dala za fukat pa se zdej obnašate ku koklje?
Ku ste ene šjore,k bi se samo kregale in nč druzga.
Bejšte u bar,nam bo bolj zanimivo,vas bomo lahko gledali.
LP
Zadnjič spremenil MissRap, dne 04. Nov. 2006 14:52, skupaj popravljeno 1 krat.
-
*ClaUdYka* - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 5. 2006
- Kraj: Fikšinci :)
MissRap napisal/-a:bubbles napisal/-a:jst pa mislm, da bi bil žiga čist sposoben na stole dat 2 najbolj popularna, da se vsaj en tekmec izloči (se pravi, da bi dal npr. emila in gregorja)...
En je tip k ne prenese pa stalno bruha,tudi če je zdej najstarejši.
Drugi pa eksibicionist(al kako že),ker zmeram lulčka kaže,aja pa zmeram se neki pritožuje.
LP
A sem ti zadosti osvežila spomin??
Če to zate ni udrihanje zame je in me malo briga če je zate to udrihanje al ni.. Sam ne delaj se bol nora kot si!
Še zadnjič rečem MissRap zame je ta tema končana! sam ne delaj tega kar nočeš da mi počnemo!!
- MissRap
- Komunikatorka
Ewchk napisal/-a:*ClaUdYka* napisal/-a:veš kaj miss rap zdaj pa mi tega folga!
Nekaterim sta vščeč!!
Mah nej govori. Sej je v naših besedah več resnice k u njenih! Itak pa mi več kurcamo una 2 pedrčka kokr pa ona. Pa kaj če je Emil bruhu?! Ojoj k da še noben ni! pa kaj če Greogr tiča kaže... k da noben še ni nikol seksu na javnem mestu! Pa tut če še kdo ni pa še bo. Js sm tut že seksala v Bachusu No dej missrap skurci še mene mal Pa sam tok:missrap.. kakšn nick! Pomoje mi 3ih gangsta rap performejev ne znaš povedat! Kr pejt poslušat 50 centa k je res težek gengstr Konc OT iz moje strani!
Aja a ti osvežim spomin,kolko je blo kreganja tle,ko sta Jernej in Tamara spala skupi?
Ste nrdile ku daje sex ne vem kaj?
A za Gregorja tega ne boste nrdile?
LP
-
gemini - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 9. 2004
- Kraj: notranjska
sofia83 napisal/-a:Ja najbolš, da se skloftate, babe. Hitr v bikinke pa v blato, pa šamare talat druga drugi Ja a ste lahko stare tlinajst, pa se greste kregat zarad Žigija, Glegija pa Emila
Ne lahk smo stale 15 pa se jim obešamo okol vratu po Baru Jst sm se učer prou narežala k sm gledala barovizijo pa vidiš ene mule... majčka tko da so cele ledvice zuni..pa tri kile pudra.. pa kok se obešajo po barovcih.. đizus
Pa kakšn bojkot gledanja Bara Pop tv nobenga ne sili gledat. Tud nobenga ni silu se prjavt u Bar. Pa je blo vseen nevemkolk prjavljenih pa gledanost je velika.
Tko k eni pravte, da bi blo dolgčas gledat 12 ljudi, takih kot je Špela, tko bi blo dolgčas gledat 12 prijateljev kako brez pretresov, kreganja, zmerjanja ...preživljajo dan... je zanimivo dva tedna pol pa mine. Zato tud Pop tv mal popestri program. Z sicer glupmi idejami, ki pa sicer palijo, ker se na velko govori o njih, in še več gleda.
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
-
Ewchk - Kofetarica
MissRap napisal/-a:Aja a ti osvežim spomin,kolko je blo kreganja tle,ko sta Jernej in Tamara spala skupi?
LP
Ah dej, pretiravaš! Zame sex ni ne vem kaj.. Iz moje strani je bil velk šok da je Đeri pofuku najgršo babu u baru... Gregor usaj zbira lepše Js neb mela nč ne z Gregorjem ne z nobenim iz Bara (pa ne zato k nism samska ampak k me te bedarije ne zanimajo) ampak z Đerijem pa če bi bil zadn na svetu se ga neb niti dotaknla. In tako mnenje mam že skos pa mi je useen čeb namest Tamare pofuku Iris Mulej al pa Osenarco (k sta pa kao lepe)... Žigata sm pa spoznala par let nazaj in je bil že takrt lih tak debil k je zdj, sam da je bil takrt še reva zdj si pa kao neki upa!
- MissRap
- Komunikatorka
Ewchk napisal/-a:MissRap napisal/-a:Aja a ti osvežim spomin,kolko je blo kreganja tle,ko sta Jernej in Tamara spala skupi?
LP
Ah dej, pretiravaš! Zame sex ni ne vem kaj.. Iz moje strani je bil velk šok da je Đeri pofuku najgršo babu u baru... Gregor usaj zbira lepše Js neb mela nč ne z Gregorjem ne z nobenim iz Bara (pa ne zato k nism samska ampak k me te bedarije ne zanimajo) ampak z Đerijem pa če bi bil zadn na svetu se ga neb niti dotaknla. In tako mnenje mam že skos pa mi je useen čeb namest Tamare pofuku Iris Mulej al pa Osenarco (k sta pa kao lepe)... Žigata sm pa spoznala par let nazaj in je bil že takrt lih tak debil k je zdj, sam da je bil takrt še reva zdj si pa kao neki upa!
Ma kaj te tebe briga,če je tebi najgrša?
Lej lahko sta se pa ujela,ker sta jima bile podobne reči všeč.
Kaj ma veze?
In s kšno pravico ti nekomu praviš,da je grd?
LP
- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
Najlažje je, ko se grupa punc spravi ne eno tuki gor. Prou smešne se že ratale. Pa kaj pol če se zdijo MissRap Žiga in Jerry kul. Puste ji to veselje.
Eni komi čakate, da se nekdo oglasi z kontra mnenjem, da potem lahko udrihate po njem.
Eni komi čakate, da se nekdo oglasi z kontra mnenjem, da potem lahko udrihate po njem.
-
Ewchk - Kofetarica
MissRap napisal/-a:[In s kšno pravico ti nekomu praviš,da je grd?
LP
Svodoba izražanja mnenj! Lahko si prebereš v ustavi RS! Ne vem pa na pamet ker člen je. V delu kjer so pravice in svoboščine državljana. Konc OT!
- MissRap
- Komunikatorka
Ewchk napisal/-a:MissRap napisal/-a:[In s kšno pravico ti nekomu praviš,da je grd?
LP
Svodoba izražanja mnenj! Lahko si prebereš v ustavi RS! Ne vem pa na pamet ker člen je. V delu kjer so pravice in svoboščine državljana. Konc OT!
Veš pupca hodim na pravno tko,da hvala.
Nism rekla,da je prepovedano,je pa zlo grdo.
LP
- pompomGirl
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 8. 2006
Kdo pa so une ženske, ki so zdej trenutno tam v stanovanju???
Ajaaaa..... frizerke, maskerke,.......
Ajaaaa..... frizerke, maskerke,.......
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
Ah no nevem jst a sta ravno pravšnja /premlada/prestara. Ampak čist tko si napisala, kr tiste, ki so koklje jim zgleda nista dala fukat. Ti pa nisi koklja tko, da...
Jst sm sam napisala čist tko kot ti.
Jst sm sam napisala čist tko kot ti.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov