Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
buffy-ann - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 1. 2006
pupa007 napisal/-a:Ewchk napisal/-a:Js gledam, glasujem ne... torej od mene pop ne dobi nič!
js tud nikol ne glasujem
Jaz tud ne. Ajde, če bi koga poznala pa da bi vedla da je res fajn pa to, pol še mogoče bi, zdaj pa mi je škoda denar ven metat.
Drugač me pa prav zanima kdo bo dans na stolu. Mogoče bo Žiga taktiziral in se skušal znebiti enega od tistih dveh ki sta dobla ful glasov - Emila in Tine. Mogoče sploh ne bo dal Špele na stol. No, saj bomo vidli.
Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas
Toše R. I. P.
-
buffy-ann - Kofetarica
l'isa napisal/-a:ok sj vem d sm dost zadej... sam mene zanima zakva je klemen sploh šou vn iz bara
Ker je v prvi črni kuveri pisalo, da tisti, ki dobi največ minusov tisti dan, da mora takoj it. In največ minusov je dobil Klemen. Mel je 15 minut časa da je spakiral in se poslovil.
Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
Toše R. I. P.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
MissRap napisal/-a:*purple bitch* napisal/-a:naj pokaže svojo dobroto in da sebe na stol, klinac en
Če bi dal sebe na stol,bi bil naumn ne dober.
LP
ne, ne bi bil neumen...to bi bla edina njegova normalna in pametna poteza, ker bi pršparu kvaro naših oči ko še gledamo ta njegov zoprn ksiht
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
Drugič prej poglej par strani nazaj, ampak ker se na tej temi nabere 10 strani na dan, že stotič:
Klemen je šel ven, ker je v prvi črni kuverti, ki so jo odprli v sredo po plusih in minusih, pisalo, da gre tisti, ki dobi največ minusov, takoj ven. Klemen je mel največ minusov in je moral zapustit bar.
A, saj je že Buffy uredila:)
Klemen je šel ven, ker je v prvi črni kuverti, ki so jo odprli v sredo po plusih in minusih, pisalo, da gre tisti, ki dobi največ minusov, takoj ven. Klemen je mel največ minusov in je moral zapustit bar.
A, saj je že Buffy uredila:)
- pompomGirl
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 8. 2006
Malo glupo vprašanje, ampak vseeno...kupila sem si kartico. No, in sedaj me zanima, če katera od vas ve, kako naj si spremenim vzdevek...da ne bom BAR55555.... sem že probala, ampak tam, pod osebne nastavitve, se da spremeniti samo geslo.
Ne vem, mogoče sem kaj spregledala. Ker bi rada pisala na bloge pod vzdevkom, ne pa pod temi BARštevilkami.
Hvala
Ne vem, mogoče sem kaj spregledala. Ker bi rada pisala na bloge pod vzdevkom, ne pa pod temi BARštevilkami.
Hvala
- MissRap
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 1. 2005
*purple bitch* napisal/-a:MissRap napisal/-a:*purple bitch* napisal/-a:naj pokaže svojo dobroto in da sebe na stol, klinac en
Če bi dal sebe na stol,bi bil naumn ne dober.
LP
ne, ne bi bil neumen...to bi bla edina njegova normalna in pametna poteza, ker bi pršparu kvaro naših oči ko še gledamo ta njegov zoprn ksiht
Nekateri ga pa ful radi gledamo.
LP
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
^^ ti jaz zagotavljam, da ni edina
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
buffy-ann - Kofetarica
*SweetGirl* napisal/-a:^^ ti jaz zagotavljam, da ni edina
Je pa vsekakor v manjšini. Ne saj je ok, pač vsak ma svoje mnenje pa svojega favorita, saj prav tak. JAz upam da ne bo spet izpadel kdo, ki je pošten pa priden pa očem prijazen.
Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
Toše R. I. P.
- pompomGirl
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 8. 2006
Mah...sej sem že milijonkrat probala tam pod nastavitvani kliknit in spremenit upor. ime, ampk enostavno mi tastarega oziroma BARštevilke gesla ne izbriše. Kliknem gor, da se obarva, pol pa kliknem delete in nič.... mi vrže vse skupja nazaj na prvotno stran. Ne vem..mejbi je kaj z računalnikom narobe.
Tisti, ki imate kartico...a tudi vam ne dela glas??
Tisti, ki imate kartico...a tudi vam ne dela glas??
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov