Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
jemina napisal/-a:**SiMoN@** napisal/-a:No, že druga napovedana tožba proti BARovcem...si bom jst tretjo omisnla..sm moram še pokapirat kaj so men hudga naredl o gregi že ve da je tvoj on ve da nekje obstajaš, da živiš sam za njaga, sm še najdet te more
A se ti delaš norca iz moje iskrene ljubezni, mogoče. Te bom ubila, ker ko je moja mamica tole brala se je kr tresla
am ne...sploh se ne delam norca...sm užaljena sem...ker mu predajaš vso svojo ljubezen name pa pozabljaš...
- hrcEk.
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: St. Tropez, Côte d'Azur
1. Promet v lokalu:
nesmiselno. od dobička v lokalu ne dobi pop tv niti tolarja. vse se razdeli med tekmovalce
3. Glasovanje:
kot veste, se številke glasov gibljejo nad 30.000 na eno glasovanje, en
SMS pa zaračunajo po 200 SIT (da ne bo pomote, nekaj gre v žep tudi mobilnim operaterjem).
ŠTEVILKA: na teden 6.000.000 - 7.000.000 SIT
50% od klica gre operaterju. za mobitel pa mislm da tut isto. suma=zanemarljiva vsota.
4. Oglaševanje med oddajo:
ta številka je najbolj neznana, zato sem naredil hipotetičen izračun: cena oglasa med oddajo 2.000 SIT/sekundo, in štirje oglasni bloki po 2 minuti - 480 sekund. Če sem mogoče pretiraval, zmanjšajte znesek za tretjino ali pa celo polovico, in še vedno je zavidanja vreden.
ŠTEVILKA: na oddajo 960.000 SIT, torej 7.000.000 SIT na teden.
nima pojma tale o oglaševanju vidm. najprej: med tedenskimi oddajami sta samo 2 oglasna bloka, razen med sobotno so 3je. številka 7mio mislm da neb znesla niti za dva oglasa v prime time recimo pred dnevnikom.
torej to računite tm okol 300mio/teden. ne vemo pa kok dajejo popustou ane drgač je loh številka +150 alpa -50.. odvisn. zj pa js mau ugibam.
5. Spremljanje dogajanja v stanovanju v živo preko interneta:
Ko sem od prijatelja izvedel, kaj se dogaja na tem področju, so mi vsi
jagenjčki obmolknili. Ponoči je dogajanje v stanovanju v živo spremljalo
180.000 gledalcev (kar pomeni, da je registriranih vsaj 200.000 - 250.000
gledalcev). Vendar to še ni vse. Da lahko na ta način spremljaš dogajanje
preko spleta, moraš plačati 2.399 SIT za neomejen dostop. In seveda so vestni
gledalci plačali ta znesek (kdo bo pa plačeval 299 SIT za 3 dni). Tudi tukaj
lahko prepolovite cifro in bo še vedno grozljiva.
ŠTEVILKA: 500.000.000 SIT
budala.. registriranih je okol 20.000 uporabnikov. (barfancard), tiste številke k so ble objavljene nekje so čista basa.
sam tok da vidte kašne neumnosti in nesmisle piše večina po forumu. ampak.. z vsako debilnostjo se zvišuje promocija. bojkot seveda ne more uspet. oz. ne uspeva. če bojo pa protesteral pred barom v soboto (kšni trije smešni najstniki mogoče?)... pop tv je že oblubu kamero pred vhod in bojo vse z veseljem posnel.
če bi enkrat za vselej nehu pametvt folk k nima blage veze.. bi biu js najsrečnejši!
P.S. zakaj se ta folk nč ne prtožuje nad desničarsko obarvanim programom na RTV SLO k morjo plačvt naročnino za gledanje čiste debilne politične propagande? kukr js vem pop tv nobenga ne sil, da gleda.. kaj šele plača. največji delež pa itq pride od oglaševalcev, torej ne gledalcev. in last but not least.. ratingi bara vedno bl rastejo..
- Čebela19
- Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 5. 2006
- Kraj: Ljubljana
P.S. zakaj se ta folk nč ne prtožuje nad desničarsko obarvanim programom na RTV SLO k morjo plačvt naročnino za gledanje čiste debilne politične propagande? kukr js vem pop tv nobenga ne sil, da gleda.. kaj šele plača. največji delež pa itq pride od oglaševalcev, torej ne gledalcev. in last but not least.. ratingi bara vedno bl rastejo..
Pa, da ne delas ti na Pop-u!?! Hvala bogu za demokracijo. Pop TV je spuknu sam sebi v faco s svojo dvolicnostjo, mi bi morali biti pa tiho?!
Za dežjem pride blato...
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
MIGRENA napisal/-a:Ok, sam mormo pa priznat, da je Jerry upravičeno zmagal na baroviziji... dejansko dobr poje
Jerry je itak vsestranski...če ni dnarja, prpele prjatle, če rabi seks ponuca punčaro tipa Tamara z možgani velikosti tic-tac bombona, če hoče zmagat na Baroviziji pa zaigra pedra in zapoje eno srceparajočo pesmico in očara Natko Geržina...ni kej, priznat moramo, da je Jerry res multipraktik, ki dejansko obvlada vsa področja
Sam najhujši je bil Gregy...kok je model brez posluha, da kr boli, sam on ves navdušen poje
Ewchk - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 7. 2004
- Kraj: Lj
steLLcy napisal/-a:Ma kakšen bojkot. Še bolj gledajo oddajo kot prej.
Gledanost skor ni povezana z bojkotom. Od gledanosti ne dobijo nč dnarja. No mogoče oglaševalci več plačajo, ampak to ni neposredno povezan. Gre se za bojkot glasovanja, sej samo od tuki Pop služ! Js gledam, glasujem ne... torej od mene pop ne dobi nič!
Če nisi del rešitve, si del problema.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov